gabcio napisał(a):
mi sie podoba....najwazniejsze ze cos zrobil i pokazal to innym...mozna sie czegos nauczyc...a co do cfg...to gralem czasam z nim gathera i jakos nie wykazuje sie uber pro skillem...gra napewno dobrze...ale jak kiepski dzien to lami jak kazdy inny...najlepsze w tym poscie jest to,ze najwiecej krzycza ci...co najmniej znaja sprawe kropka...tak jak hubur29(koles..nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj w slady za innymi).
Sluchaj no gabcio ja nie musze grac z gosciem 10 lat zeby dojsc do jakis wnioskow. Nie znam kolegi z jego historii tylko ze spotkania na serwie ktore trwalo okolo 25 min. to wszystko. Dalej uwazam ze "smierdzi" a nie wiem czy uzywa czegos i mnie to nie obchodzi i to sa moje odczucia a nie kogos innego. Tlumaczenia kogos ze ktos ma super internet to tez dla mnie smiech na sali

Jedna sprawa mnie zadziwia ja tu jestem od niedawana ale wiem jedno co sie sprawdza zawsze....Apeluje zrobmy jakis Lanik i zaprosmy cała ta smietanke co tu sie wypowiada oraz wymiataczy co sie nie wypowiadaja i reszte wymiataczy ktora ich broni na laniku zawsze wszystko wychodzi wstawi sie wszystkim org cfg ping wszyscy 0 i nabiora wody w usta najwieksi krzykacze na tym forum... pozdro