Słuchaj no młody, krnąbrny i bezczelny typie.
Fakt, że korzystasz za magiczną zasłoną jaką jest internet nie upoważnia Twojej niedojrzałej emocjonalnie osoby do ubliżania innym.
W beszczelczny sposób nazwałeś mnie FASZYSTĄ
http://forum.battlefield1942.pl/viewtopic.php?t=2748 w wyrwanym przez Ciebie i niejasnym dla mnie tego słowa znaczeniu.
Nie zdążyłem napisać swojego komentarza, gdyż admin zablokował wątek co uznałem za nie-fair.
Na żadnym z etapów naszej dysputy nie zniżyłem się do Twojego poziomu, tym bardziej nie będę tego robić w tym wątku.
Zakładam go tylko po to, aby kategorycznie zażądać przeprosin.
Najłatwiej jest "napluć" komuś w twarz i skrzętnie zmieniać kierunek dyskusji. Od samego początku, kiedy to skrytykowałem żartobliwie Twój "naiwny" wybryk przyklaskiwania hasłom z ulicznym murów.
Nie zważając na poglądy jakimi kierujesz się, atakując mojąc osobę w przypadku braku ludzkiej i rzeczowej argumentacji
WNOSZE O OFICJALNE PRZEPROSZENIE MOJEJ OSOBY.
W przeciwnym wypadku użyję wszelkich środków, wraz z wystąpieniem o logi do admina, znosząc przy tym każdy "cios" przyklaskujący Twojej osobie, wniose sprawę do Sądu z powództwa cywilnego za publiczne zniesławienie. Nie mam 15 lat i nie pozwolę sobie na pomiatanie moją osobą przez nastoletniego dzieciaka. Jeśli ktoś nie umie "rozmawiać" niech swoją chęć klepania klawiszami spożytkuje na czymś bardziej dojrzałym.
Może to nauczy Ciebie pokory i "ludzkiej" dyskusji.
Kolejny raz pokazałes, że nie jesteś wart jakiejkolwiek dyskusji.