garrett napisał(a):
Drogi przyjacielu, nie nie daruję sobie tych komentarzy;)-ot plotkowałem sobie,w mylnym przekonaniu że do tego służy forum,
Może jakieś forum dla kobiet (czyt. plotkar) ?
garrett napisał(a):
Ty zaś z wysokości swego tronu, w niestety typowo polski sposób sprowadziłeś mnie na ziemię, za co z pokorą dziękuję i posypuję głowę popiołem:P Post mój był li i jedynie wyrazem pełnej powagi z jaką ja/grupa moich przyjaciół podchodzimy do NDA i polityki EA odnośnie tych paru spraw dla jakich gra się na serwerach prywatnych, dla przyjemności nie zaś poważnego podchodzenia do sprawy
Aaaaa... lat mam 32, zaś w środku tej firmy (lub/i testerów) jest dwóch moich kumpli jeszcze z politechniki, więc co od nich przy piwie w NY wyciągnę to moje(;
Być może dlatego że w "typowo polski sposób" wypowiadasz się o grupie ludzi którzy bądź co bądź poświęcają swój czas zupełnie za darmo tylko po to żeby innym było lepiej? To że DICE nie naprawia wszystkich bugów które raportujemy to już inna sprawa, ale twoja opinia o testerach była lekko nieprzyjemna.
To że na forach czy ircach spławiają innych pytających o rzeczy chronione NDA to chyba normalne. Złamanie NDA w najmniejszym nawet stopniu jest równe natychmiastowemu usunięciu z CT, a w niektórych przypadkach ban na koncie. Oczywiście są tacy którzy publikują na przykład screenshoty, ale zazwyczaj EA wraz z CT szybko to usuwa, a autor jest banowany.
garrett napisał(a):
NDA podpisujesz czy to dostajesz nową zabawkę od Nvidii, czy też bawiąc się w stress- testy tych nowych mapek- miło jednak że wyjaśniłeś.
Chyba mylisz pojęcia.
NDA = Non Disclosure Agreement
EULA = End User Licence Agreement
Na zabawki Nvidii obowiązująca jest właśnie EULA, a nie NDA. To nie to samo.