Teraz jest 23 lis 2024, 09:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 183 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 kwi 2008, 16:45 

ja jestem z julianowa a kolega z julianowa/ursynów i niestety otwarzamy wojsko polskie... ale postrzelac sie zawsze mozemy :P

PostNapisane: 28 kwi 2008, 20:03 

heh, czyli masz zamiar z tej 74 zrobić sobie berylka? niestety sama kolba to 380zł + chwyt przedni też dość drogi, potem jeszcze pare detalików...[mniej niż 500 za wszystko raczej nie zapłacisz] Na WMasg.pl jest gość który zrobił beryla [nawet dwa] i trza przyznać że wyglądają jak ostre... heh, może doczekamy sie kiedyś replik berylów... no dobra, pomarzyć zawsze można

PostNapisane: 29 kwi 2008, 21:46 

Szczerze mówiac na początku miałem taki zamiar ale jak zobaczyłem ceny to stwierdziłem ze lepiej tuningować/lepsze umundurowanie (w czerwcu gp-30 yehh) niż te kilka wizualnych poprawek...

PostNapisane: 30 kwi 2008, 14:25 

bagno bagno. gp30 jest bez sensu :D znając ciebie gp30 bedzie siedziec pol roku w szafie czekajac na montaz :D

PostNapisane: 30 kwi 2008, 14:37 

a jaka w tym filozofia na szynę i fiuuu

PostNapisane: 1 maja 2008, 11:41 

Podobno Pantera jest zakazana tzn cywile nie mogą jej nosić, mój kumpel który bawi się w ASG i mnie do tego wciągnął, mówił że gościa policjanci złapali jak wracał ze strzelanki , i mówili że jak jeszcze raz się to powtórzy to płacą mandat [on i jego dziewczyna]

PostNapisane: 1 maja 2008, 11:48 

http://warrior.pl/forum/viewtopic.php?t=4496&start=75

tu masz wszystko na ten temat

PostNapisane: 1 maja 2008, 14:30 

Gapis napisał(a):
Podobno Pantera jest zakazana tzn cywile nie mogą jej nosić, mój kumpel który bawi się w ASG i mnie do tego wciągnął, mówił że gościa policjanci złapali jak wracał ze strzelanki , i mówili że jak jeszcze raz się to powtórzy to płacą mandat [on i jego dziewczyna]

i tak właśnie najczęściej to się kończy - zwróceniem uwagi, pouczeniem i innymi bzdurami. Swoją drogą, wspomniany kolega nie zachował się zbyt rozsądnie - a to chyba najważniejsza w airsofcie cecha. Z mundurem powinno się postępować tak samo jak z replikami - tzn. wyjmować, zakładać, używać i ubierać tylko na miejscu strzelanki, a nie w miejscach publicznych. Pakujesz wszystko w dużą torbę / plecak i jedziesz w cywilkach na miejsce, gdzie się przebierasz.

PostNapisane: 1 maja 2008, 22:45 

A ja wam powiem krótko. Rzućcie wpizdu ten durny kraj na parę lat. Wyjedźcie i pożyjcie w dowolnym "wolnym" kraju. Nauczycie się jak urzędnicy, policjanci, politycy itp. powinni traktować obywatela i wróćcie, żeby zacząć zmieniać ten kraj. Osobiście polecam skandynawię, jeżeli chcecie zminiać zachowania urzędników a UK jeżeli nie podoba wam się policja ;)

PostNapisane: 2 maja 2008, 09:36 

Cytuj:
Rzućcie wpizdu ten durny kraj na parę lat. Wyjedźcie i pożyjcie w dowolnym "wolnym" kraju. Nauczycie się jak urzędnicy, policjanci, politycy itp. powinni traktować obywatela i wróćcie, żeby zacząć zmieniać ten kraj. Osobiście polecam skandynawię, jeżeli chcecie zminiać zachowania urzędników a UK jeżeli nie podoba wam się policja

Bez takiego najeżdżanie na własny kraj proszę. Zresztą przykład Skandynawii jako kraju "wolnego", gdzie są jedne z najwyższych podatków na świecie nie bardzo tu pasuje. Albo UK - kraj w którym urzędnicy potrafią zgubić dane kilku milionów obywateli...

PostNapisane: 2 maja 2008, 09:38 

do brzegu panowie

:P

PostNapisane: 2 maja 2008, 11:46 

ehh mam pokrowiec, bluzę , spodnie i chce dokupić kamizelkę taktyczną w wz.93 a tak to przez jakieś nikomu nie potrzebne przepisy musiałbym to teoretycznie sprzedać...

no sorry bardzo po co taki przepis? Kupuję odzież w LEGALNYM sklepie, LEGALNIE i mam płacić mandaty za to że ktoś gdzieś drobnym druczkiem napisał swoje widzi mi się na temat noszenia pantery? naprawde nie wiem po co to :/

PostNapisane: 2 maja 2008, 13:40 

spokojnie wystarczy ze nie będziesz w pelnym mundurze po miescie paradował, ile razy na wezwanie volksdoj.. eee troskliwych obywateli patrol policyjny przyjezdzał nawet nie wychodził z radiowozy jak zobaczył 20 żołnierzy heeheh. Kilka razy gralismy praktycznie pod osrodkiem policyjnym przyszło 2 gości tylko sie spytało czy broni ostrej nie mamy chwile pogadali postrzelali i poszli.Rozejrzyj sie i zobacz ilu ludzi nosi wojskowe spodnie wielu też pantere

spoko loko :P

PostNapisane: 2 maja 2008, 14:43 

jozi02 napisał(a):
Bez takiego najeżdżanie na własny kraj proszę. Zresztą przykład Skandynawii jako kraju "wolnego", gdzie są jedne z najwyższych podatków na świecie nie bardzo tu pasuje. Albo UK - kraj w którym urzędnicy potrafią zgubić dane kilku milionów obywateli...

Sorry za off topa, ale musze to skomentowac.

Jozi, mieszkalem w Danii i placilem tamtejsze podatki. I bylem zadowolony z ich placemia, bo zostawalo mi i tak wystarczajaco duzo, zeby nie martwic sie ze mi ich zabraknie. Ponadto widzialem jak te podatki byly wydawane. Zawsze mozesz pojsc i sie zapytac na co przeznacaja twoje podatki. Nikt nie patrzy na ciebie jak na wariata. Ja spojrzysz ponownie na moj tekst to moze zauwazysz, ze wolny jest w CUDZYSLOWIE.

A przyklad UK dalem zeby opisac policje a nie urzedników.

A klá na ten kraj bede zawsze doputy, dopóki bedzie zabijal potencjal drzemiacy w Polakach. I to mnie dobija. Znam wiele osob, ktore maja glowy pelne pomyslow na biznesy, zmiany itp. ale skostnialy konserwatywny klimat stopuje wszystkie inicjatywy. Mieszkajac juz troche za granica i widzac inne kraje widzé jakie mamy w PL braki i jaki potencjal.

A co do munduru to jest to jedna z kolejnych bzdur wymyslonych przez durnych urzedasow, ktorych umysly tkwia ciagle w centralnym zarzadzaniu.

Ps. Troche zainspirowalicie mnie tym Berylem. Chyba sprobuje zmodyfikowac moja X7 na Beryla. Oczywicie marker to nie to samo co wasze repliki, ale przyjamniej latwiej przewiesc w samolocie ;)

PostNapisane: 2 maja 2008, 18:50 

apropo mundurów dziś na zakupach w auchan widzialem 2 gości w polskich spodniach i 1 w kurtce z FLAGAMI!!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 183 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2