Teraz jest 12 sty 2025, 12:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Update PB?
PostNapisane: 10 maja 2008, 03:18 
Spamer!

Metz napisał(a):
o prosze prosze....dwóch najwiekszych spamerów sie odezwało i jak zwykle maja najwiecej do powiedzenai na ten temat..plz chlopaki (a moze dziewczynki ? ) darujcie sobie bo jestescie po prostu żałośni do potegi

blizdard: czyzbyś nie mial tak naprawde penisa w rzeczywistosci ? nie zdziwilbym sie ...pewnie nie ja jeden :lol:
dominocko : kim ty w ogole jestes ? my sie znamy ? tbh, nie wiele pomaga ale jak tam sobie chcesz i uwazasz.

jesli ktos ma jakiekolwiek watpliwosci co do SOF lub k0cuR'ów i jeszcze zbyt mało przekonalismy kogos co do swoich umiejetnosci to prosze bardzo, zapraszam do wspolnej "zabawy" (czytaj : zbierz ekipe - czy to inf czy cnq ) i nie patyczkujmy sie tylko zagrajmy wspólnie ze soba bo widze ze niektorzy przez net maja dużo do powiedzenia - mało do pokazania (typowe).
Pozdr

O moje przyrodzenie sie nie boj :) - wychodzac na przeciw - zdziwil bys sie :). Fajny atak przyjoles przekrecanie nickow :lol: - Meztts cfgowiec i kolega czitera - KoKiego. Co do niego interesujacy blad PB . Ban zostal nadal :shock:. Nie produkuj sie, wiem, co chcesz napisac, ze blad nie zejdzie nawet jak "apelowaliście" - W ten sposob mozemy prowadzic nasza pseudo klotnie jesli taki poziom Ci odpowiada :wink: .

Niema sensu grac z wami, poniewaz ja nie gram w BF2 - nie trenuje, wole 21 :], ale ekipa by sie moze znalazla ;)
Metz napisał(a):
zagrajmy wspólnie ze soba bo widze ze niektorzy przez net maja dużo do powiedzenia - mało do pokazania (typowe).

Teraz napisalem Ci argumenty :)
ps. jesli nazywanie mnie spamerem lub inaczej wyladowane Twoje frustracje w moja osobe, przynosza Ci jakakolwiek ulge etc. smialo miej radosci troszkę :)
EDDIE_PL napisał(a):
Metz napisał(a):
widze ze niektorzy przez net maja dużo do powiedzenia - mało do pokazania (typowe).
Pozdr

ja nie mam nic bo widzialem z deczka umiejetosci paru z was na real :D w sensie za plecami :D itp :Pale dzieci w wieku do 20 lat nie moga sobie wyobrazic ze ktos ma pro neta pro PCta i wymiata ich z pistola itp. a ze kicka ktos z sofu dostal ? no to nie ma lepszej okazji ze by dodac posta bez sensu ^^ . nie wiem ile gracie ale ja gram dosyc dlugo i wiem ze nie pierwszy i nie ostatni raz zostawalem usuwany za modyfikacje gry ITP . mam nadzieje ze niektorym z was np dominiko zdarzy sie cos takiego jak przypadkowy blad PB i dostaniesz g bana za m hacka .
chcialbym ze bys wtedy sie bronil . btw. ciebie nawet by nikt nie zauwazyl na PB ze masz bana wiec nie martw sie. Nikt nie zalozy tematu o tobie :D

a tak btw blizzard . Lizanie zabronione ?
widziales ze bym komus lizal dupe na servie ? bo ostatnio zauwazylem ze wiekszosc z was lize mi . wiec nie pier***** mi ze ktos kto pisze takiego posta jak ja [ obrona sof ] lize im dupe. chcial bym ze by byl jeszcze jeden lan w BF2 ciekawe il;u z was cwaniakow przyjechalo by i stanelo 1vs1 z metzem czy z kims innym z SOF. no ale nawet jak by to nic nie zmieilo ( sof dalej cie jedzie ) to i tak po jakims czasie by byly posty tego typu :D

"Lizemy" Ci pupcie jak ty to nazywasz, ja to nazywam prawda, piszemy o Tobie ponieważ jestes wymiataczem co najmniej polskiej sceny, nie wiem jak Ci idzie nadal na EU ;)
Tak chodzilo mi o lizanie - obrona, ale w innym kontekscie vide fanboy'stwo :lol: .
Nie ukrywam jada mnie, dlatego lubie z nimi grac, dlatego ze grajac z lepszymi podnosi sie umiejetnosci :)

Racja byly by... ;)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 10 maja 2008, 09:37 

Cytuj:
Każdy ma granaty wyłączone,

A jakoś ja nie :| CFG? Def...

No ale Gumen ktory pisal tu ze ma DEF, to się popisał:-) Co do SOF... No ameryke odkryliście to musze przyznać, jedank czy ktoś moze podac wyniki z jakiegoś lana? 8)

PS: Juz wiem co takie pustki u nas na serwie :lol: :lol:

Cytuj:
mam nadzieje ze niektorym z was np dominiko zdarzy sie cos takiego jak przypadkowy blad PB i dostaniesz g bana za m hacka .

A i takie błędy sie zdążają :roll: Swoja droga o co ta afera, niktóre osoby które cfg, zala sie jakie to sa biedne dzieci ze ich jada "pro uber cfg'kowcy" - to sobie k**&*& zróbcie cfg, albo cieszcie sie ze jak zabijecie kogs z cfg to zrobiliście to na def:] A nie placz na publicu jaki "to ja biedny jestem bo ten Mets ma cofig, a ja mam 12 lat i nie ómie tak se zrobić"

Swoja droga, skoro ten cfg jest takie zły , ze sie przyznać nie chce nikt to po co go ma? Jakiś właśnie kompleks? Niedawno Metz pisałes ze grasz na def... A ten cfg sam wpadł? Po co komuś kto jest dobry, cfg? Masz pc świetnego, neta też, lagów 0 z tego mozna wywnioskować, więc po co? Dobra co innego w cb, moze tam to rzeczywiście zrównanie "skilla", ale na FFA?

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 10 maja 2008, 10:30 

Proszę o zamkniecie tematu.
Bo poziom rozmowy jest równy poziomowi FFA i pr0 jaki się obserwuje od dwóch lat.

Dobrych graczy już nie ma.odeszli równo z wyjściem BF2142.

Zostało parę osób które coś jeszcze potrafią, ale widzę że i one się bawią w plikach by być jeszcze lepszymi niż są.
Nazwaliście to placebo ale to samego siebie oszukiwanie.
Bo większość zmian jakie wprowadzacie jest do udowodnienia.
zresztą każda zmiana wartości ma jakiś wpływ.
Do tego wyłączacie odgłosów które przeszkadzają to i mgle sobie wyłączcie.
może zobaczycie różnice

Osobiście mnie nie interesuje kto co ma, ale jak gram to lobię wiedzieć że stoję na równych szansach z przeciwnikiem.
a nie typem co wszystko pozmienia za co PB nie banuje.

Tak więc na naszych serwerach no config. i PL4FC jest low klanem bo ponad pr0 umiejętności stawiamy zasady, zachowanie i Fair Play.
Mało tego dużo od nas graczy gra unlockami.
Nie zabraniamy im tego, bo gra to oferuje. to jest zbrodnia no nie? a taki cfg. już nie.

Do nazywania teraz kogoś pr0 też miałbym obiekcje
Jak grała Widla, voodoo i inne czołowe klany to można było mówić że ktoś jest pr0
Ale wtedy jakoś nie słyszało się o owych pr0 graczach.
Teraz to 1/4 tego co kiedyś z gry się wyciągało.
tak więc teraz jest 1/4pr0 gamera:)
I co drugi to mastaha

A wasze configi stawiam na równi z cheatem.
I nie potrzebuje wyciągu listy z PB by wiedzieć że takie zmiany to już przegięcie.

Ale my nie rozpoczynamy krucjaty przeciw configom itp.
To wasza indywidualna broszka. Chcesz u nas pograć to daj standard cfg.
Masz spaprany to graj sobie gdzie indziej.

pozdrawiam

PostNapisane: 10 maja 2008, 10:39 
Redaktor Battlefield.pl

Metz napisał(a):
o prosze prosze....dwóch najwiekszych spamerów sie odezwało i jak zwykle maja najwiecej do powiedzenai na ten temat..plz chlopaki (a moze dziewczynki ? ) darujcie sobie bo jestescie po prostu żałośni do potegi

blizdard: czyzbyś nie mial tak naprawde penisa w rzeczywistosci ? nie zdziwilbym sie ...pewnie nie ja jeden :lol:
dominocko : kim ty w ogole jestes ? my sie znamy ? tbh, nie wiele pomaga ale jak tam sobie chcesz i uwazasz.

jesli ktos ma jakiekolwiek watpliwosci co do SOF lub k0cuR'ów i jeszcze zbyt mało przekonalismy kogos co do swoich umiejetnosci to prosze bardzo, zapraszam do wspolnej "zabawy" (czytaj : zbierz ekipe - czy to inf czy cnq ) i nie patyczkujmy sie tylko zagrajmy wspólnie ze soba bo widze ze niektorzy przez net maja dużo do powiedzenia - mało do pokazania (typowe).
Pozdr

drogi meztetzie.. Nie mam wątpliwości, że jesteś bardzo dobry w bf2, bo widziałem jak grasz, ale nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem, a wręcz przeciwnie, zwłaszcza po przeczytaniu tych rynsztokowych wypocin powyżej^. G*** mnie obchodzi twój skill, liczy się to że zmieniłeś konfigi [pod warunkiem że to prawda :!: ], a to nie jest uczciwe i tyle.

I'm as cold as the cold wind blows

Ostatnio edytowano 10 maja 2008, 10:47 przez _Dominiko_PL, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 10 maja 2008, 10:45 

Widze nieprzyjemna atmosfer sie zrobiła.Zaczęło się najeżdzanie na placki,jakie to my #low jesteśmy.Może i jesteśmy,ale czy ktoś coś złego komuś zrobił ?Trzeba odrazu wyzywać ?Mi to zwisa czy ktoś gra na czymś.Serwer ustawiony jest jak jest,kto chce wejdzie kto nie ten nie.Problemu nie ma,wszyscy wiedzą o co chodzi i za co pb kopie.

[Fow] pewnie zaraz napisze że oni tylko ping zmieniali...

P.S To tylko gra ;]

Aha,i dziwi mnie wasze zdziwienie na temat cfg.Przecież po temacie jasona to praktycznie norma ?

Ostatnio edytowano 10 maja 2008, 11:02 przez MATiASSek, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 10 maja 2008, 10:49 
Redaktor Battlefield.pl

żadna norma... brzydzę się grania z tymi patologicznymi konfigami i nigdy nie będę na nich grał... mam nadzieję że nie tylko ja

pozdr

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 10 maja 2008, 10:54 
Redaktor Battlefield.pl

@MATiASSek, temat jasona nic nie pomógł i nic nie wyjaśnił ;).

Wczoraj świeżo zainstalowany BF2 i też kick:

Obrazek

PostNapisane: 10 maja 2008, 11:56 
Spamer!

Jesli wierzyc tym co grali na defie i ich kickuje, to len=394 = standart cfg :)

kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 10 maja 2008, 12:05 

Dalej pelno dzieci na forum...

edit.
Gralem troche na PL4FC ze zmienionym sound.con i usersetings.con i mnie nie wywalilo :/

Ostatnio edytowano 10 maja 2008, 13:25 przez Molpi, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 10 maja 2008, 12:43 

Chyba, zaden placek sie nie poskarzyl tutaj, ze go ktos jedzie przez cfg wiec nie wiem po co glupoty takie "pro" pisza...

PostNapisane: 10 maja 2008, 17:03 

Czy SoF ma CFG czy nie, i tak każdego da się zabić :D

Obrazek

P.S. Metz - mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy na serverku, ciesze się, że po stracie konta nadal grasz :)

PostNapisane: 10 maja 2008, 18:51 

TylerPL jak chcesz komuś coś udowodnić to musiałbyś zagrać z nim 1V1
a nie zamieścić ss jak granatem trzech powaliłeś.

Co ciekawe dzięki tej zmianie dość dużo starych graczy odwiedza nasz serwer.co mnie osobiście cieszy.

PostNapisane: 10 maja 2008, 18:57 

Dziwne... cala runde gralem z sound.con zmienionym, ale gdy wszedl 90s na serwer dopiero dostalem kicka :]
http://img241.imageshack.us/my.php?imag ... tuuob1.jpg

Tyler -->> jestes pr0 xD ubiles SOF granatem...

PostNapisane: 10 maja 2008, 19:06 
Redaktor Battlefield.pl

90s napisał(a):
TylerPL jak chcesz komuś coś udowodnić to musiałbyś zagrać z nim 1V1
a nie zamieścić ss jak granatem trzech powaliłeś.

Co ciekawe dzięki tej zmianie dość dużo starych graczy odwiedza nasz serwer.co mnie osobiście cieszy.

A to jeszcze za starych czasów: Obrazek . Pradawny mit obalony, że w Metza nie wchodzi defi ;).

Dzisiaj już mnie nie wywalało (za defaulta), pomógł update PB do BF2. Gdy wtedy dostałem kicka, to wcześniej grałem na innym koncie, a później zalogowałem się na to, z którego wyłapałem kicka. Jak wiadomo, PB lubi świrować :D.

PostNapisane: 10 maja 2008, 19:20 
Spamer!

takze dostawalem kicki... :/

Dostalem na defie, potem sparwdzalem czy na zmienionym dostane, tez dostalem po zmianie na def takze dostalem :D, ciagle ten sam komunikat oraz "len=394"
Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2