Metz napisał(a):
o prosze prosze....dwóch najwiekszych spamerów sie odezwało i jak zwykle maja najwiecej do powiedzenai na ten temat..plz chlopaki (a moze dziewczynki ? ) darujcie sobie bo jestescie po prostu żałośni do potegi
blizdard: czyzbyś nie mial tak naprawde penisa w rzeczywistosci ? nie zdziwilbym sie ...pewnie nie ja jeden
dominocko : kim ty w ogole jestes ? my sie znamy ? tbh, nie wiele pomaga ale jak tam sobie chcesz i uwazasz.
jesli ktos ma jakiekolwiek watpliwosci co do SOF lub k0cuR'ów i jeszcze zbyt mało przekonalismy kogos co do swoich umiejetnosci to prosze bardzo, zapraszam do wspolnej "zabawy" (czytaj : zbierz ekipe - czy to inf czy cnq ) i nie patyczkujmy sie tylko zagrajmy wspólnie ze soba bo widze ze niektorzy przez net maja dużo do powiedzenia - mało do pokazania (typowe).
Pozdr
O moje przyrodzenie sie nie boj
- wychodzac na przeciw - zdziwil bys sie
. Fajny atak przyjoles przekrecanie nickow
- Meztts cfgowiec i kolega czitera - KoKiego. Co do niego interesujacy blad PB . Ban zostal nadal
. Nie produkuj sie, wiem, co chcesz napisac, ze blad nie zejdzie nawet jak "apelowaliście" - W ten sposob mozemy prowadzic nasza pseudo klotnie jesli taki poziom Ci odpowiada
.
Niema sensu grac z wami, poniewaz ja nie gram w BF2 - nie trenuje, wole 21 :], ale ekipa by sie moze znalazla
Metz napisał(a):
zagrajmy wspólnie ze soba bo widze ze niektorzy przez net maja dużo do powiedzenia - mało do pokazania (typowe).
Teraz napisalem Ci argumenty
ps. jesli nazywanie mnie spamerem lub inaczej wyladowane Twoje frustracje w moja osobe, przynosza Ci jakakolwiek ulge etc. smialo miej radosci troszkę
EDDIE_PL napisał(a):
Metz napisał(a):
widze ze niektorzy przez net maja dużo do powiedzenia - mało do pokazania (typowe).
Pozdr
ja nie mam nic bo widzialem z deczka umiejetosci paru z was na real
w sensie za plecami
itp
ale dzieci w wieku do 20 lat nie moga sobie wyobrazic ze ktos ma pro neta pro PCta i wymiata ich z pistola itp. a ze kicka ktos z sofu dostal ? no to nie ma lepszej okazji ze by dodac posta bez sensu ^^ . nie wiem ile gracie ale ja gram dosyc dlugo i wiem ze nie pierwszy i nie ostatni raz zostawalem usuwany za modyfikacje gry ITP . mam nadzieje ze niektorym z was np dominiko zdarzy sie cos takiego jak przypadkowy blad PB i dostaniesz g bana za m hacka .
chcialbym ze bys wtedy sie bronil . btw. ciebie nawet by nikt nie zauwazyl na PB ze masz bana wiec nie martw sie. Nikt nie zalozy tematu o tobie
a tak btw blizzard . Lizanie zabronione ?
widziales ze bym komus lizal dupe na servie ? bo ostatnio zauwazylem ze wiekszosc z was lize mi . wiec nie pier***** mi ze ktos kto pisze takiego posta jak ja [ obrona sof ] lize im dupe. chcial bym ze by byl jeszcze jeden lan w BF2 ciekawe il;u z was cwaniakow przyjechalo by i stanelo 1vs1 z metzem czy z kims innym z SOF. no ale nawet jak by to nic nie zmieilo ( sof dalej cie jedzie ) to i tak po jakims czasie by byly posty tego typu
"Lizemy" Ci pupcie jak ty to nazywasz, ja to nazywam prawda, piszemy o Tobie ponieważ jestes wymiataczem co najmniej polskiej sceny, nie wiem jak Ci idzie nadal na EU
Tak chodzilo mi o lizanie - obrona, ale w innym kontekscie vide fanboy'stwo
.
Nie ukrywam jada mnie, dlatego lubie z nimi grac, dlatego ze grajac z lepszymi podnosi sie umiejetnosci
Racja byly by...