Venator napisał(a):
Dobra, ale wracając do tematu...
Wszyscy mówicie, że podstawki są lepsze od Vossa czy Baura. Ale dlaczego?
Czy może taki SCAR zadaje większe obrażenia niż Voss? Jest celniejszy? Jest bardziej szybkostrzelny?
Czy po prostu SCAR jest pr0, a Voss dla noobów?
Wybieracie podstawki jedynie dla satysfakcji, czy może jakieś parametry mają wyższe?
Chciałbym to wiedzieć, bo jeśli chodzi o BF2142 to jestem początkującym graczem - mój żywioł to CoD 4.
Niestety, takie pytania jak Twoje widze co tydzień i nie dziw się jeśli nie dostajesz konkretnych odpowiedzi, bo po 2-3 tłumaczeniach dlaczego podstawki są lepsze każdemu się odechciewa znowu tłumaczyć skoro i tak wszyscy grają podstawkami
Ja ci powiem którko. Po pierwsze, jeżeli wszyscy lepsi gracze grają podstawkami to chyba coś w tym jest? W ten sposób ja przeszedłem na podstawki. Po drugie voss = malo celowania, liczenie na farta, w końcu takie coś nudzi. Może Ci się uda i zabijesz 2 strzalami, moze nie. Jak nauczysz się strzelać podstawkami to walisz dużo headów, a nawet jeśli nie to strzalow które szybciej zabijają niż voss czy baur. Po trzecie (poodne do pierwszego), jeśli w CM tego nie ma a wszystkie klany tam grają to chyba coś w tym jest?
Nejlepiej sam potestuj, wolisz vossa, prosze bardzo, ale daleko z nim nei zajdziesz, maxymalnie gra 4fun a i tak musisz się liczyć z tym że będziesz wkurwiać ludzi
Pozdro