Teraz jest 30 sie 2025, 21:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 cze 2008, 13:00 

90s napisał(a):
O Snake mój ulubiony guner:))

Narażasz mi sie ;)

Faktycznie sporo czasu już mineło. Pamiętam jak dzis wyczekiwanie dema na forum. Wszyscy siedzieli wtedy do poznej nocy na tsie bo ktoś puscil plote ze instalka wyszła a okazało sie to zwykła sciema ;). Pamietam tez jak z Saka low skillem siedzielismy w szkole całymi godzinami gadalismy jaki to bf bedzie;). Na dzien dzisiejszy staly kontakt mam moze z dwoma osobami, z ktorymi grałem - Hanz i Swirol. Z reszta rzadko kiedy mam okazje porozmawiac chyba ze ktos wypowie moje imie na forum plackow ;). Fajnie byłoby spotkac sie znowu w kupie i zagrac chociaz jeden wieczor ;)

:(

PostNapisane: 6 cze 2008, 15:53 

dramich_wwa napisał(a):
Obrazek

Kilka starych mor..... buziek

Zagadka gdzie jest Dramich:D?
a ja najwyższy z całej ekipy BFa ;))))))))

Robal Ty latałeś tylko z colonelem i zawsze byleś dwie klasy niżej ;))))) ale to prawda, piszesz robal na forum a on się zjawia.

Musze coś pokombinować by się zjawić na tym lanie bo dużo osób z PL4FC będzie, bardzo dużo

PostNapisane: 6 cze 2008, 16:02 

90s napisał(a):
zlomik i włoczykij dwa stare garby:) widzę że jeszcze gdzieś tam Was można spotkać.

Heh, czasami wchodzę na forum poczytać - erę spamu już przeszedłem :) Czasem wchodzę też na stronkę PL4FC, ale nikogo nie znam z członków. Klan z czysto 4funowego zrobił się w pełni profesjonalnym klanem z wieloma dywizjami - GRATULACJE!

90s napisał(a):
Lista osób jest o wiele większa ale myślę że najlepiej wkleić listę grających w pierwszej części klanowcy V bezklanowcy to był najlepszy czas tej gry.

Oczywiście wiadomo, że lista osób jest o wieeeeele dłuższa - nis sposób wszystkich spamiętać. A mecz Klanowcy vs. Bezklanowcy to było wielkie wydarzenie. Ustawianie taktyk i składów przed meczem, wszystkie zadania były rozpisane na mapkach w formie strzałek :D A gdy przyszło co do czego do i tak w plecy :) Ale frajda nieziemska. Był to okres gdy większość ludzi jechała na większość klanowych graczy na serwerach FFA (najwięcej ofkoz na Wildę), bo skilla mieli chłopaki i jechali każdego jak się patrzy :D Tylko się słyszało na VOIPIE: "O nie!! JabbaH dołączył" :) Lub MZS, czy RedStar jak do czołgu wsiadł to już życia nie miał żaden czołgista drużyny przeciwnej :) Pamiętam te głosy i okrzyki pełne podeksytowania: "Jeeee... Zabiłem JabbaH`a" :lol: Kupa śmiechu i zabawy. Ale trzeba przyznać, że grając przeciwko Wildzie tylko się człowiek denerwował :) Do dziś pamiętam jak na jednej z map (tej nocnej - nazwy nie pamiętam), któryś z "Wildziaków" wyskoczył zza winkla i pojechał mnie raz z dwoma kolegami w pojedynkę. Mnie załatwił w sposób taki, że wyskoczył do góry, położył się w locie i sprzedał mi headshota :lol: Respect! :)

robal napisał(a):
Fajnie byłoby spotkac sie znowu w kupie i zagrac chociaz jeden wieczor ;)

Pisałbym się. Nie mam wgranego BFa, nie pamiętam sterowania, skill już nie ten, ale co tam :)

PostNapisane: 6 cze 2008, 22:32 

lkasprzak napisał(a):
Ale trzeba przyznać, że grając przeciwko Wildzie tylko się człowiek denerwował :) Do dziś pamiętam jak na jednej z map (tej nocnej - nazwy nie pamiętam), któryś z "Wildziaków" wyskoczył zza winkla i pojechał mnie raz z dwoma kolegami w pojedynkę. Mnie załatwił w sposób taki, że wyskoczył do góry, położył się w locie i sprzedał mi headshota :lol: Respect! :)

hehe, fakt nie do podwazenia, wilda poprostu tak sie wlasnie wslawila, ale przyznac trzeba chlopakom, co z reszta wszem i wobec wszystkim mysle jest oczywiste, ze skill byl nie z tej ziemi hehe. aczkolwiek rzeczywiscie byl taki okres, ze te wszystkie podskoki, przykucki i 'rozkladanie' sie w powietrzu podczas ataku byl bardzo irytujacy! i mowa tu o wszyyyystkich graczach ha, taka chyba byla moda :P hehe...

PostNapisane: 7 cze 2008, 00:21 

ehem chyba ktos tu zapomnial o szefie, nawiazując do tematu starej gwardii ;>>> xDD

a i btw chcecie moze filmik z pierwszego KnifeParty xD?

PostNapisane: 7 cze 2008, 09:42 

Nie pytaj tylko dawaj :)

PostNapisane: 7 cze 2008, 10:01 

falcon_eye7 napisał(a):
taka chyba byla moda :P hehe...

Nie moda tylko możliwości delfinki zajączki, spawn jumping - zabranie tego zrobiło chyba największe szkody rozgrywkom klanowym,

pamiętacie jak tv leciała przez pół mapy , albo tych goćści co chodzili sie czołgając jak dżdżownice ;), a jeszcze na samym początku plaga granatników infantry granatnik only.

Mam jeszcze coś - szkoda ze niektórzy z nich skończyli jako czituszki...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ale pamiętam tez tytana klanowcy bezklanowcy jak po raz pierwszy coś wygralismy..

PostNapisane: 7 cze 2008, 10:24 

Aahhhh... stare czasy :) to chyba pierwszy mecz klanowcy vs bezklanowcy, i siebie na TSie widzę :P

Pamiętam jak to wk****ło jak się do foty ustawiałeś, a tu nagle ktoś C4 podłożył :) albo z granatnika za*****ł :)

PostNapisane: 7 cze 2008, 11:29 

wiec macie tutaj link do knife party, pierwszego i najlepszego ;] http://rapidshare.com/files/120702775/K ... 2.zip.html

PostNapisane: 7 cze 2008, 20:24 

jezeli mozna, to niech ktos wrzuci to albo Ty Zygi daj jeszcze na jakis inny provider ten filmik nizeli rapid bo naprawde stracilem cierpliwosc. ani safari ani firefox nie spelnil kryterii. bo? ano bo: "The download cannot be provided. Please check, if your browser supports Javascript."

PostNapisane: 7 cze 2008, 21:07 

Zuploaduje to troche póżniej na inna stronke, bo narazie pobieram patche do gry i wszystko mi muli xD

PostNapisane: 10 cze 2008, 22:00 

To były czasy...
Czasami zagram jeszcze na jakimś serwerze, chociaż skill już nie ten sam:), ale i tak całkiem fajnie się gra (jak na razie żadna inna gra mnie tak nie wciągnęła jak Bf2)

PostNapisane: 11 cze 2008, 14:16 

Zdam jeszcze 3egzaminy i mozemy panowie troszke pograc ;)

:(

PostNapisane: 12 cze 2008, 10:34 

To jest chyba najstarsze:D
Obrazek
WILDA VOODOO X-FI

PostNapisane: 12 cze 2008, 10:42 

Zygfryt napisał(a):
wiec macie tutaj link do knife party, pierwszego i najlepszego ;] http://rapidshare.com/files/120702775/K ... 2.zip.html

Aaah... :)świetny filmik :) I te bluzgi pana Z. słynne już na całą scenę. Dużo ludzi, z którymi się dobrze grało, a których nie wymieniłem można znaleźć na końcu filmu.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2