nie ma reguły z kim bedzie sensowna gra w PL. wg mnie ludzie starsi są bardziej ... taktyczni

mcich83 napisał(a):
Druga sprawa. Grałem dziś z polskim graczem (celowo nie podam ksywki). Powiedział, żebyśmy mówili do niego "tęga pała". Moze zamiast pała mówić mu chu.. , a zamiast tęgi - głupi. Pasowałoby jak ulał: głupi chu... (może nie było to bardzo wulgarne, ale prostackie na maksa - mocno mi podnosło ciśnienie).Ktoś tu już kiedyś napisał posta o nadużywaniu wulgaryzmów. Sam ich czasem używam, ale szanujmy się.
Cichy, moze poprostu podaj nick goscia to mu sie odechce czegos takiego robic
Ludzie poprostu zapominają moze ze ilosc serwerow jest mala, graczy nie tyle co w zwyklym bf2 i mozna naprawde czesto troafic na kogos ponownie bez wiekszych problemow, a renoma sie wyrabia wtedy juz sama.
co do uwag to nie podoba mi sie czasem gra z rangersami

ale spokojnie, to nic strasznego. poprostu czasem nie wiem co sie dzieje jak chłopaki rozmawiają na teamspeak a ja czasem slysze cos pojedynczego na voipie. reszta jest bez zarzutów

co do reszty to sie zgodze itp. osobiscie mi nowi gracze nie przeszkadzają bo przewaznie pada pytanie co i jak i dlaczego tak a nie inaczej. nauka idzie szybko wiec.
juz niedlugo wakacje panowie wiec bedzie wiecej czasu na wzajemne "osłanianie" itp wiec ćwiczcie język itp
p.s.
Jak chcecie wysoki poziom to dołączajcie sie do składu gdzie dowodzi [PL]pan_michal