A ile masz godzin na wszystkich dodatkach, skoro uważasz że są złe? Ja mam ok 400 przy 700 w podstawce i wiem co mówię

Preferencje mam normalne

EF - dla 'pojazdowców' (
kilk i wszystko jasne <- Taraba Quarry 16: najlepsza mapa 16 w grze (kto się nie zgadza, to w ryj

)

Co tu dużo mówić - czołgów więcej niż na Highway Tampa, na przestrzeni wielkości Dalian Plant 16, po prostu nie można tej mapy nie lubić [zdjęcie nie moje, ale też nie ustawiane])
+
pojazdy UE [chociaż straszliwie irytujące: czołgi mają lufę 'z lewej strony', Eurofighter lata jak pijany i praktycznie nie da się nim wylądować, Tiger Hap również ma problemy z lądowaniem i w ogóle jest zabugowany, to jednak są fajne

]
nie najgorsze mapy (w tym Great Wall, której ze wszystkich map BF2 najbliżej do statusu 'pla urban map', tak upragnionej przez większość graczy. Zwłaszcza w wersji 16, gdzie walki toczą się wokół budynków i na murach na bardzo malej przestrzeni]
armia UE [przemyślane speeche (każdy mówi z innym akcentem, 5 nowych broni (szkoda że nie weszły jako 3 seria unlocków ) no i to 'nasi'

]
-
eee liczba graczy / serwerów? ale i tak przez większą część czasu stoi przynajmniej 1 serwer, zwłaszcza że imo ostatnio EF znowu robi się popularne
SF
+
klimat
znakomite mapy
nocne scenerie (mało serwerów ale warto poszukać)
?
pojazdy (dość kontrowersyjne, bo np. BMP to jakaś kpina [totalnie do dupy], ATV doprowadza do szału, śmigłowce mają bardzo nisko umieszczone miejsce na rakietę TV, co doprowadza do szału kiedy masz za pilota jakiegoś 'sf nooba'. Dla graczy SF teksty typu 'nose up omg!!!' to nic nowego, praktycznie w każdej rundzie można je zobaczyć
-
optymalizacja (mniej fps, dłuższe ładowania map)
większość serwerów stoi na Warlord / Ghost Town co jest strasznie wkur.... :/, przez co gdy chce się pograć na innych mapach (zwłaszcza nocnych, których jest bardzo mało gdyż większość graczy ich nie lubi [nigdy tego nie zrozumiem]) ma się znikomy wybór
AF
+
małe helikoptery i specyficzne samoloty, bez dopalacza i rakiet powietrze-powietrze (powiew świeżości)
dźwięk A10 (to nie żart, naprawdę w tym dźwięku można się zakochać

)
-
badziewne mapy (co najwyżej Op. Harvest jest dobra), ale IMO Road Rage i Midnight Sun to absolutne porażki
w sumie to tylko 2 kiepskie mapy, + 3x heli i samoloty, które się szybko nudzą