wg mnie wszystko co jest teraz jest wysmienite

a co by sie przudalo wg mnie bardziej????? to proste: mapki miejskie, nocne z pojzdami i smiglowcami (oczywiscie wszystko w nocy). kazdy gracz mialby oczywiscie noktowizor ... i najwazniejsza rzecz to zmiana broni!!!! precyzując wprowadzić cos takiego jak np SCALAR czy cos podobnego. inne bronie bez lunet, ogolnie cos takiego na krotkie dystanse (no bo noc by byla). pojazdy jak najbardziej w stylu APC czy smiglowców bojowych i "małych ptaszków".
nie twierdze ze taka rozgrywka powinna zdominowac PR 0.8, ale powinno wg mnie byc kilka takich mapek, na ktorych rozgrywka odbiegalaby od tej standardowej czyli ze wiekszosc bierze karabiny z lunetami i strzela na drugą strone mapy prawie :/ chcialbym zobaczyc np mutrah nocą albo gulf of oman nocą gdzie rozgrywka wyglądalaby tak, ze jest nocny nalot np malymi ptaszkami na port, a reszta nie strzela do nich z 6, 7 budynkow dalej tylko znaczenie mialaby szybkosc ataku i szybkosc reagowania (wiem wiem ze tak jest teraz,a nie sadzicie, ze to dodaloby smaczku?).
osobiscie poprostu bardzo lubie np na ghost train czolgac sie w trawie i atakowac gosci z bliska (jednak samej mapy tak za mocno nie lubie). dodawanie nocnych mapek po pierwsze czyniloby kazdy krok bardziej przemyslanym, a nawet.... grafika by jeszcze lepiej wygladała
no tak, ale to tylko moje sugestie

moze kiedys sie je wykorzysta