Cytuj:
Jak dla mnie chyba inteligencja botów została poprawiona ,a może to tylko przez to ze długo w Bf-a 42 nie grałem
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Mod jest naprawdę warty polecenia
Jedyne co mogli zmienić w kwestii botów, to poprawić ścieżki dla nich. To co zmienili, konkretnie zawarte jest w change logu, który staram się przetłumaczyć z japońskiego (maszynowo oczywiście), jednak mam małe problemy
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Cytuj:
A teraz jedno małe pytanko.
Gdzie tego muisc pakca <czy jak mu tam> wrzucić bo jakoś mi nie chodzi ?? i niektóre mapy się zawieszają <np Tank Testy oba>
To chyba będzie pierwsze pytanie do FAQ bo jesteś kolejną osobą która o to pyta
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Oba foldery sound packa które są w rarze (FHSW i STFHSW) wrzucasz do folderu
mods i zgadzasz się na podmianę plików jeśli Windows tego zechce. Tyle.
Co do wieszania map to jak to konkretnie wygląda? Akurat mapki testowe nie sa przeznaczone do grania, jest tam nawalone tyle sprzętu, że nowe komputery ledwo te mapki łykają. Miej to na uwadze, być może twój PC nie daje rady z tym. Jaki masz sprzęt? Jeśli problem wystepuje z normalnymi mapami też, radzę ponownie zainstalowac wszystko, począwszy od BF1942, ale nalezy to robic ostroznie, aby po drodze nie popelnic bledu.
Kolejnosc:
BF1942, FH1,
FH1 FanMappack 6, FHSW, FHSW soundpack
Cytuj:
acha byłbym zapomniał
Po zniszczeniu Ratte powstaje grzybek ale mapa zaraz się wyłącza i niemożna podziwiać go w całej okazałości i teraz pytanko jak to zrobić?
Chodzi Ci o to, że po zniszczeniu Ratte, ładuje się następna mapa, ewentualnie się restartuje? Hmm no nie wiem, chyba nie da się przedłużyć tego czasu, jedynie możesz sobie dawać pauze co jakiś czas i podziwiać
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Cytuj:
EdiT:
To może by umówić się kiedyś na wspólne granie na jakimś przystępnym serwerze
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Umawiać się specjalnie nie trzeba, bo teraz prawie codziennie jest lud na serwerach. Wczoraj na przykład na
serwerze Pelikaista zgromadziło się 15 ludzi, a to już jest konkretna liczba