Aaaa, tak mi się zebrało na wspomnienia...
Duża część z nas (polskich graczy PR) zrzeszona jest w gildii Xfire "Polish Squad". Drużyna "Nusur Bid", która dzielnie wojowała w C6 (szósta kampania Turnieju PR) też z tą nazwą się utożsamia. Jednak zaledwie tylko kilku z wciąż aktywnych graczy Polish SQ pamięta / wie jakie były jego początki.
A początki były jeszcze w C1. Dzielnie wywalczyliśmy respekt i szacunek dla polskiej flagi w bitwach pierwszej kampanii Turnieju. I wtedy to oficjalnie, za zgodą ówczesnego dowódcy EJOD* Maverick'a, nasza drużyna zmieniła nazwę z Foxtrot na Polish Squad.
* tak! nazwa jednej z bardzierj lubianych map w PR nie jest przypadkowa. Zrobiona była na cześć armii, której częścią był Polish Squad.
Byliśmy nie tylko najlepsi, ale też rozpoznawalni i szanowani w środowisku PR.
Dumnie nosiliśmy nasze godło:
i całe mnóstwo odznaczeń które zdobylismy w bitwach:
*te akurat pochodzą z mojego siga. Nie pamiętam znaczenia żadnej
, ale pamiętam, że część jesy prywatna, a część należy do całej naszej polskiej druzyny.
no i oczywiście odznaki weteranów C1 i C2:
Mieliśmy nawet nasze własne sygnaturki (łezka się w oku kręci...):
Cytuj:
Niestety gdzieś mi wcięło photoshopowy plik z tymi sygnaturkami...
życie...
Więc pamiętajcie, że będąc częścią Polish Squadu świadczy za wami wysiłek wielu wspaniałych graczy, którzy choć w większości już nie grają, zdołali kiedyś stworzyć legendę Polish Squadu! Nie zmarnujcie ich pracy. Polak na serwerze ma się równać teamplay'owi i zrozumieniu zasad obowiązujących w tej społeczności, a nie wyzwiska, TK i temu podobne!