Teraz jest 1 lis 2024, 09:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Polish Squad
PostNapisane: 30 lip 2008, 22:10 

Aaaa, tak mi się zebrało na wspomnienia... :roll: :D

Duża część z nas (polskich graczy PR) zrzeszona jest w gildii Xfire "Polish Squad". Drużyna "Nusur Bid", która dzielnie wojowała w C6 (szósta kampania Turnieju PR) też z tą nazwą się utożsamia. Jednak zaledwie tylko kilku z wciąż aktywnych graczy Polish SQ pamięta / wie jakie były jego początki.

A początki były jeszcze w C1. Dzielnie wywalczyliśmy respekt i szacunek dla polskiej flagi w bitwach pierwszej kampanii Turnieju. I wtedy to oficjalnie, za zgodą ówczesnego dowódcy EJOD* Maverick'a, nasza drużyna zmieniła nazwę z Foxtrot na Polish Squad.

* tak! nazwa jednej z bardzierj lubianych map w PR nie jest przypadkowa. Zrobiona była na cześć armii, której częścią był Polish Squad.

Byliśmy nie tylko najlepsi, ale też rozpoznawalni i szanowani w środowisku PR.

Dumnie nosiliśmy nasze godło:
Obrazek
i całe mnóstwo odznaczeń które zdobylismy w bitwach:
Obrazek
*te akurat pochodzą z mojego siga. Nie pamiętam znaczenia żadnej :roll: :wink: , ale pamiętam, że część jesy prywatna, a część należy do całej naszej polskiej druzyny.

no i oczywiście odznaki weteranów C1 i C2:
Obrazek

Obrazek

Mieliśmy nawet nasze własne sygnaturki (łezka się w oku kręci...):

Cytuj:
Oficjalny, zatwierdzony przez dowództwo (czyli tez przeze mnie:wink::oops:) wzór sygnatury Polskiej Samodzielnej Druzyny wygląda tak:
Obrazek
Plik *.psd ze wzorem moge udostępnić, mogę też na zamówienie zrobić komuś takiego siga.

Kilka sygnatur już zrobiłem:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

(...)

Jak już przyzwyczaimy się do woich profesji, to tych "soldier" zamieni się medykami supportami i takie tam.. :wink:

Niestety gdzieś mi wcięło photoshopowy plik z tymi sygnaturkami... :? życie...

Więc pamiętajcie, że będąc częścią Polish Squadu świadczy za wami wysiłek wielu wspaniałych graczy, którzy choć w większości już nie grają, zdołali kiedyś stworzyć legendę Polish Squadu! Nie zmarnujcie ich pracy. Polak na serwerze ma się równać teamplay'owi i zrozumieniu zasad obowiązujących w tej społeczności, a nie wyzwiska, TK i temu podobne!

PostNapisane: 30 lip 2008, 22:34 

RRRRRispekt...:):) Pamiętam jak trudno było na początku zrozumieć Mava, kiedy rzucał te wszystkie wojskowe teksty.

PostNapisane: 30 lip 2008, 23:16 

Teraz piszemy nową historię i mam nadzieje że obecny Polish Squad czyli "Nusur Bid" dorówna sławą jaką pokryli się nasi poprzednicy, choć część z nich nadal jest w naszych szeregach :lol: Ku Chwale Ojczyzny :!: :!: :!: :!:

PostNapisane: 31 lip 2008, 06:45 

Chyba tylko trzy bitwy w EJOD gralem, ale i tak byly to najlepsze gry w BFa jakie mi sie przytrafily :cry:

PostNapisane: 4 sie 2008, 21:51 

rany łza się na oko ciśnie, :P aleś Uncle wykopał \\\\\\\\\\\\\\ :o

pierwsza bitwa w C1 to o ile dobrze pamiętam Karkand był, hehe ten właśnie karkand, ale to wtedy był tylko mini mod w wersji 0,20 lub o,25 i ten Mav drący się na wszystkich -- to se ne vrati :D
potem kolejne bitwy ......

takich bitew i towarzyszy broni -przede wszystkim życze wszystkim młodym graczom PR i PS

gl&hf

Strefa czasowa: UTC + 2