Możesz według siebie zrobić krótką własną instrukcję
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
U mnie ni cholera nie chce chodzić
Nie. Nie mogę bo nie mam czasu
...ale mogę metodą kopiuj-wklej wstawić tu pobieżnie przetłumaczoną instrukcję jaką stworzyłem jakiś czas temu dla potrzeb wewnątrz-klanowych
Powodzenia...
Instrukcja dla tych którzy chcieliby zainstalować sobie wersję dla jednego gracza a nie władają językiem Shakespeara w wystarczającym stopniu by poradzić sobie ze ścianą tekstu na stronie PRa
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
(
http://www.realitymod.com/forum/f101-pr-single-player/38542-pr_sp_075-installer-map-packs-more.html)
Instrukcja ta przeznaczona jest głównie dla osób które nie mają zainstalowanej jeszcze żadnej wersji PR_SP, osoby które mają już zainstalowaną którąkolwiek wersję na pewno znają język angielski na tyle dobrze by poradzić sobie bez tego poradnika
1. Zanim zainstalujecie PR SP v0.75 musicie mieć zainstalowaną normalną wersję PR 0.75 (multiplayer)
2. Ściągnijcie i uruchomcie instalator (PR_SP_075_Installer) upewnijcie się że przy instalacji wskazuje właściwą lokację (miejsce gdzie macie zainstalowane bf2) np. C:\Program Files\EA Games\Battlefield 2\mods\pr_sp_07
Jeśli nie wskazuje właściwej lokacji zmieńcie ja na właściawą np. H:\Battlefield 2\mods\pr_sp_07
Instalator stworzy nowy folder "pr_sp_07" i zainstaluje właściwe pliki PR SP v0.75
3. Skopiujcie folder "levels" z folderu "pr" do folderu "pr_sp_07" a następnie ściągnijcie mappacki i zainstalujcie je.
W czasie instalacji mappacków upewnijcie się że instalator wskazuje właściwą ścieżkę do folderu "mods" a nie do "mods/levels", instalator sam odnajdzie folder "levels".
4. Będziecie także potrzebowali zestawu nowych plików "init.con" do map by działały właściwie z PR_SP_0,75*
Instalacja nowych init.con polega na wzięcia nowego pliku init.con z katalogu nazwanym tak jak mapa i wrzuceniu go do server.zip w katalogu z tą mapą.
*To jest potrzebne prawdopodobnie dla tych co mieli wcześniej zainstalowane poprzednią wersję PR_SP... jeśli odpalicie mapę i kit oficera będzie na końcu listy a nie na szczycie to prawdopodobnie wy też to potrzebujecie
W Mappack 7 ma już w sobie nowe init.con
5. Instalator stworzy także skrót na pulpicie, skrót ma ustawiony domyślny element docelowy ("C:\Program Files\EA Games\Battlefield 2\mods\pr\pr.exe" +modPath mods/pr_sp_07 +menu 1 +fullscreen 1).
Prawdopodobnie będziecie musieli wpisać poprawny "Element docelowy" i "Rozpocznij w" we właściwościach skrótu by z niego korzystać.
Wszystkie linki do instalatora, mappacków i innych rzeczy znajdzicie w podanym powyżej linku do forum PR.
Jeśli chcecie w pełni korzystać z możliwości wersji single player a nie macie wiedzy na temat grzebania w plikach bf2 przyda wam się jeszcze programik o nazwie BF2 SP Bot Change v2.0 ... użyjcie googli lub
tego linka by go ściągnąć
Miłego stzelania do botów
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
PS. Większość Mappacków jest umiesczona na serwisie Humyo... gdy ja ściągałem mappacki trzeba było sie rejestrować... ale rejestracja nie boli więc się nie poddawajcie
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)