http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... 5036a01523póki co nadal dupa
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Zastanawiam się czy w ogóle pakować w tą grę pieniądze jeśli w przyszłości organizacja może tak wyglądać...
Zgodnie z obietnicą ruszyła nowa strona gdzie można dodać klucz do istniejącego konta. Należy zwracać uwagę na wpisywanie danych - nie logujemy już się na konto, tylko od razu podajemy: mail, login, hasło i klucz do bety. Następnie dane te są sprawdzane i zostaje wysłany e-mail zwrotny (zarówno w przypadku poprawnych danych jak i tych z błędem - przy drugiej opcji, miejmy nadzieję, że skończy się tylko stratą czasu)
Również osoby, które wczoraj zakłady konto mają możliwość dokończenia rejestracji. Dla tych co konta nie mają - zła wiadomość - będą musieli jeszcze trochę poczekać
Niby cośruszyło ale nadal dupa, jak nie masz konta na war-europe to póki co nadal nie zrobisz
Nie AoC tylko WAR Open Beta Eu jest zdecydowaną klapą roku jeśli chodzi o MMO, a ludzi z GOA chętnie zobaczyłbym na szubienicy (no a przynajmniej na ulicy bez roboty).
Cytuj:
Q & A dotyczący nowego sposobu dopisywania kluczy do otwartej bety
Q: Nie mogę się zalogować. Wyskakuje błąd: "Authentication servers are offline message"
A: Nie trzeba się logować by użyć nowej strony do przypisania kluczy. Skorzystaj z tego linka i wypełnij pola
Q: Kto może korzystać z tej strony?
A: Wszyscy, którzy mają konta w centrum bety - to znaczy wszyscy, którzy założyli konto w celu dostania się do bety zamkniętej i by otrzymywać newsteller, a także Ci, którzy założyli nowe konto wczoraj i otrzymali potwierdzający e-mail
Q: Nie mam jeszcze konta. Kiedy będę mógł zrobić użytek ze swego klucza otwartej bety?
A: Staramy się uruchomić centrum nowych kont. Jak na razie, nie wiadomo kiedy to się stanie
Q: Wpisałem wszystkie dane. Co dalej?
A: Pozostaje czekać na e-mail'a, który albo potwierdzi zakończenie aktualizacji konta, albo poinformuje Was o błędnym wpisaniu danych (w tym przypadku należy wprowadzić dane ponownie)
Q: Ile trzeba czekać na wiadomość?
A: To zależy, ale średni czas oczekiwania to 1-2 godziny (ponad 3 godziny w większości przypadków oczekiwania i wciąż brak maila przyp. Gold) Możliwe, że niektórzy będą czekali dłużej, a inni krócej. Nie zapomnijcie o sprawdzeniu skrzynek spamowych.
Q: Czy jest różnica pomiędzy linkiem zamieszczonym wczoraj a dziś?
A: Nie, oba należą do tego samego systemu
Q: Gdy otrzymam mail'a mogę się od razu zalogować i grać?
A: Niestety nie. Występuje opóźnienie, zanim Wasze konta zostaną aktywowane. Gdy otrzymasz wiadomość, możesz nie być w stanie "spatchować" gry od razu (powinno być to możliwe w ciągu godziny). Jak tylko uda Ci się spatchować grę - oznacza to, że możesz się zalogować i zacząć zabawę