Teraz jest 23 lis 2024, 23:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 wrz 2008, 21:44 
Moderator forum

W sumie eldarzy, marinesi, gwardia i nekroni są, tylko jeszcze się inaczej nazywają i ubierają ;)

PostNapisane: 7 wrz 2008, 01:30 

no to Waaagh! :twisted:

Cytuj:
GOA poinformowało że nowe strony z rejestracją kont Warhammer Online bedą dostępne w niedzielę rano, od 8:30 czasu GMT (10:30 w Polsce) na: www.war-europe.com . Aby otrzymać dostęp do tej fazy bety wystarczy stworzyć nowe konto używając tych stron, następnie zalogować się i wpisać posiadany kod do open bety. Dotyczy to tylko nowych testerów. Testerzy ktorzy uczestniczyli wczesniej w closed becie (zamknietej becie) mają automatyczny dostęp do bety otwartej.
Open Beta rozpocznie się zaś bliżej niesprecyzowanym popołudniem.

Zatem budziki na 9 rano i do dzieła! Jutrzejszy dzien sponsorują producenci klawiatur - zwłaszcza klawisza F5 ;)

Istnieją pogłoski, iż wobec średniej znajomości stref czasowych i letniego przesunięcia czasu, może chodzić o 8:30 w Irlandii (Aktualnie GMT+1) co da nam 9:30 czasu polskiego.

PostNapisane: 7 wrz 2008, 09:00 
Redaktor Battlefield.pl

Tak, miałem na myśli WH 40K: Dawn of War. Czemu tam są zupełnie inne armie niż w WHO?

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 7 wrz 2008, 09:58 
Moderator forum

Bo to inny system. WHO jest oparty na Warhammer Fantasy Role Play i jest jak nazwa wskazuje grą fantasy. Warhammer 40k dzieje się 40k lat później (powstał również później). Stąd też pewne różnice w rasach i sprzęcie ;). Nie był nigdy systemem RPG tylko bitewnym (WFRP ma też wersję bitewną - Warhammer Fantasy Battle). Z gier osadzonych w realiach WFB można było pograć w Dark Omen, Shadow of the hornet rat i jeszcze jedną która się ostatnio pojawiła, ale tytułu nie pojmę. W40k to o wiele więcej gier - juz na Amidze był na przykład Space Hulk. Ostatnio wyszla jego darmowa wersja na PC.

PostNapisane: 7 wrz 2008, 11:25 

$towarzysz$ napisał(a):
no to Waaagh! :twisted:

Cytuj:
GOA poinformowało że nowe strony z rejestracją kont Warhammer Online bedą dostępne w niedzielę rano, od 8:30 czasu GMT (10:30 w Polsce) na: http://www.war-europe.com . Aby otrzymać dostęp do tej fazy bety wystarczy stworzyć nowe konto używając tych stron, następnie zalogować się i wpisać posiadany kod do open bety. Dotyczy to tylko nowych testerów. Testerzy ktorzy uczestniczyli wczesniej w closed becie (zamknietej becie) mają automatyczny dostęp do bety otwartej.
Open Beta rozpocznie się zaś bliżej niesprecyzowanym popołudniem.

Zatem budziki na 9 rano i do dzieła! Jutrzejszy dzien sponsorują producenci klawiatur - zwłaszcza klawisza F5 ;)

Istnieją pogłoski, iż wobec średniej znajomości stref czasowych i letniego przesunięcia czasu, może chodzić o 8:30 w Irlandii (Aktualnie GMT+1) co da nam 9:30 czasu polskiego.

Jak narazie to ja w ogóle nie mogę wejść na stronę rejestracyjną :P

PSN id: Graqzu

PostNapisane: 7 wrz 2008, 12:23 

cholera totalny syf tyle powiem, póki co nie zarejestrujemy się bo gdzieś zapodziało okienka z kodem weryfikacyjnym (przeklęty wynalazek :roll: ).

PostNapisane: 7 wrz 2008, 13:01 

Hynol napisał(a):
Bo to inny system. WHO jest oparty na Warhammer Fantasy Role Play i jest jak nazwa wskazuje grą fantasy. Warhammer 40k dzieje się 40k lat później (powstał również później). Stąd też pewne różnice w rasach i sprzęcie ;). Nie był nigdy systemem RPG tylko bitewnym (WFRP ma też wersję bitewną - Warhammer Fantasy Battle). Z gier osadzonych w realiach WFB można było pograć w Dark Omen, Shadow of the hornet rat i jeszcze jedną która się ostatnio pojawiła, ale tytułu nie pojmę. W40k to o wiele więcej gier - juz na Amidze był na przykład Space Hulk. Ostatnio wyszla jego darmowa wersja na PC.

Muszę dokonać drobnej korekty, WHO prędzej jest oparty na WFB niż WFRP (który notabene powstał później bo ca 6-7 lat po 1-szej edycji bitewniaka. A położenie nacisku na walki RvR prowadzi do chyba oczywistego wniosku :D Tą grą jest Mark of Chaos + Battle March.

PostNapisane: 7 wrz 2008, 14:53 

jest prawie 15 a dalej nie mogę się zarejestrować arghhhhhhh co za burdel...

1000 postow btw

PostNapisane: 7 wrz 2008, 15:01 
Moderator forum

Zwirbaum napisał(a):
Muszę dokonać drobnej korekty, WHO prędzej jest oparty na WFB niż WFRP (który notabene powstał później bo ca 6-7 lat po 1-szej edycji bitewniaka. A położenie nacisku na walki RvR prowadzi do chyba oczywistego wniosku :D Tą grą jest Mark of Chaos + Battle March.

Eeee... Jak na WFB? Jakbyś kierował regimentami to może. Idea podróżowania po całym świecie jako jednostka i interakcja z innymi graczami też bliżej WFRP. Chyba żeby patrzeć na to co było protoplastą, to faktycznie wszystkie Warhammery to pochodna WFB. Zależy jak się na to patrzy ;).

PostNapisane: 7 wrz 2008, 16:44 

ok, utworzylem konto :D dziala

PostNapisane: 7 wrz 2008, 17:55 

Cytuj:
"We are sure most of you followed our news about the registration page and the patch process so far. During the day some of you have encountered issues with these steps. We are aware of the situation and are working on solutions.

As we wrote in previous news connecting to our account system might lead to timeouts (error message 414). The link between the website and our account database needs some optimisation. Our technicians are working on that and, while their work will temporarily slow down the registration process we expect some improvements soon.

It might happen that the patcher stops working. The technical teams continue to improve the performance of the patcher and some of their changes might lead to a disconnection between your client and our patch server. In this case please restart you patcher, it will continue its download at the beginning of the last file you downloaded during the disconnection.

There has been a misunderstanding about the creation of new accounts. If you already have an account on http://www.war-europe.com , you don’t need to create a new one and can activate your key directly here.

Some of you have received error messages stating that your Open Beta code has expired. We are currently looking for the reason of this error message. Rest assure that your code is definitely valid.

We are sorry for the inconvenience and are working hard to improve the whole situation."

no i co... i ch@# :evil:
Naprawdę mocno się wkur@#$%^ :omg:

Westbam na jakim serwie grasz i jaki nick no i kim ? :wink:

PostNapisane: 8 wrz 2008, 14:13 

zalozylem konto i nie mogę sie zalogowac na nim, szlag mnie trafia ;( dzisiaj sproboje zalozyc nowe

PostNapisane: 8 wrz 2008, 16:44 

:lol: http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... 5036a01523

póki co nadal dupa :| Zastanawiam się czy w ogóle pakować w tą grę pieniądze jeśli w przyszłości organizacja może tak wyglądać...

Zgodnie z obietnicą ruszyła nowa strona gdzie można dodać klucz do istniejącego konta. Należy zwracać uwagę na wpisywanie danych - nie logujemy już się na konto, tylko od razu podajemy: mail, login, hasło i klucz do bety. Następnie dane te są sprawdzane i zostaje wysłany e-mail zwrotny (zarówno w przypadku poprawnych danych jak i tych z błędem - przy drugiej opcji, miejmy nadzieję, że skończy się tylko stratą czasu)

Również osoby, które wczoraj zakłady konto mają możliwość dokończenia rejestracji. Dla tych co konta nie mają - zła wiadomość - będą musieli jeszcze trochę poczekać

Niby cośruszyło ale nadal dupa, jak nie masz konta na war-europe to póki co nadal nie zrobisz :(
Nie AoC tylko WAR Open Beta Eu jest zdecydowaną klapą roku jeśli chodzi o MMO, a ludzi z GOA chętnie zobaczyłbym na szubienicy (no a przynajmniej na ulicy bez roboty).

Cytuj:
Q & A dotyczący nowego sposobu dopisywania kluczy do otwartej bety

Q: Nie mogę się zalogować. Wyskakuje błąd: "Authentication servers are offline message"

A: Nie trzeba się logować by użyć nowej strony do przypisania kluczy. Skorzystaj z tego linka i wypełnij pola

Q: Kto może korzystać z tej strony?

A: Wszyscy, którzy mają konta w centrum bety - to znaczy wszyscy, którzy założyli konto w celu dostania się do bety zamkniętej i by otrzymywać newsteller, a także Ci, którzy założyli nowe konto wczoraj i otrzymali potwierdzający e-mail

Q: Nie mam jeszcze konta. Kiedy będę mógł zrobić użytek ze swego klucza otwartej bety?

A: Staramy się uruchomić centrum nowych kont. Jak na razie, nie wiadomo kiedy to się stanie

Q: Wpisałem wszystkie dane. Co dalej?

A: Pozostaje czekać na e-mail'a, który albo potwierdzi zakończenie aktualizacji konta, albo poinformuje Was o błędnym wpisaniu danych (w tym przypadku należy wprowadzić dane ponownie)

Q: Ile trzeba czekać na wiadomość?

A: To zależy, ale średni czas oczekiwania to 1-2 godziny (ponad 3 godziny w większości przypadków oczekiwania i wciąż brak maila przyp. Gold) Możliwe, że niektórzy będą czekali dłużej, a inni krócej. Nie zapomnijcie o sprawdzeniu skrzynek spamowych.

Q: Czy jest różnica pomiędzy linkiem zamieszczonym wczoraj a dziś?

A: Nie, oba należą do tego samego systemu

Q: Gdy otrzymam mail'a mogę się od razu zalogować i grać?

A: Niestety nie. Występuje opóźnienie, zanim Wasze konta zostaną aktywowane. Gdy otrzymasz wiadomość, możesz nie być w stanie "spatchować" gry od razu (powinno być to możliwe w ciągu godziny). Jak tylko uda Ci się spatchować grę - oznacza to, że możesz się zalogować i zacząć zabawę

PostNapisane: 8 wrz 2008, 23:43 

Wiecie co? zalogowalem się i mi się patchuje jakoś ;)

a co do AoC - wyjdzie w pl wersji, abo 29zł a błędy i tak poprawią, jeżeli cała ta oprawa WAR-a bedzie dalej taka, to nie wiem czy nie pójdę porozmawiać z Conanem...

podam tutaj nick i wszystko jak już (jeżeli...) zacznę grać.

UPDATE

Dobra, teraz to już kur. dostanę, mam 1 giga ramu, a na starcie wyskakuje mi, że mam za mało pamięci.

Gra zapowiadała się świetnie ale narazie same jaja...

PostNapisane: 10 wrz 2008, 18:12 

Westbam napisał(a):
Dobra, teraz to już kur. dostanę, mam 1 giga ramu, a na starcie wyskakuje mi, że mam za mało pamięci.

Gra zapowiadała się świetnie ale narazie same jaja...

no to dziwne bo też mam 1gb a gram w najlepsze. Ogólnie jest super ale te lagi i nieprzejrzysty interface trochę zniechęcają.

Gram na WEM chosenem, nick : Zawisza

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2