Busio... widzę że cię już zjechali więc mógłbym sobie podarować tego posta ale... Jesteś typowym dzieckiem kampy które wierzy że snajper jest naj, uber pro i w ogóle. Do tego BF2 to tylko gra, nie prawdziwe życie. Chcesz powiedzieć że zanim strzelisz naciskasz tab żeby sprawdzić czy facet ma 3 gwiazdki?
Druga sprawa to te nieszczęsne heli... Na większości serwerów dostałbyś warna bo są chyba tylko 2-3 mapy gdzie helka nie respi się w uncapie (kiedyś dostałem takiego warna za ubicie pilota na gulfie na plfc jak startował ^^). Jeśli jednak by ci się udało, to albo 1-2 gości przebiegnie na syzbko teren i cię znajdzie albo będzie startować obracając helikiem i 2 raz ci się już nie poszczęści.
Nie wiem jaką ty masz frajdę z czekania 20 minut na fraga ale ja przeważnie trzymam się kilkadziesiąt metrów od punktu zapalnego i fragi lecą aż miło. Przynajmniej wiesz że nie powinno się strzelać w ludzi biegnących pod kątem 90 stopni w stosunku do ciebie. Ale nie mów że nie strzelasz jeśli ktoś biegnie na wprost lub pod kątem 30 - przecież taki gość aż prosi się o heada!
Też często gram snajperem (czas snajperem = czas pozostałych klas razem wziętych
) i bardzo lubię grać tą klasą ale wiem że taki medyk jest o wiele lepszy
I w jednym muszę się z tobą zgodzić wake to jedna z najlepszych mapek dla snajperów (głównie dzięki braku mgły)