MK napisał(a):
pod "pretekstem" buhahaha dobre co ty chłopcze chrzanisz...musi być nakaz prokuratorski(mają nakaz jak mają dowody na działalność "piracką")...dla policji(na rewizje w chałupie)tak ludzi używających kazzy by ścigali..no nie do się obale ze śmiechu...kto ci taki bzdury nawciskał???człowieku z kazzy każysta tyle ludu że by musieli mieć sztab olbrzymi pracujący nad tym(do tego najnowocześniejszy sprzęt i personel wykwalifikowany)...i jak niby by tych ludzi namierzali???przez IP nie mogą bo musi być nakaz..tak samo podsłuch itp..
Tak uwazasz? Jeszcze do mnie "chlopcze"

Prawo niestety sie zmienilo, trza bylo sledzic ludkow na obradach Sejmu
Co do Kazyy - wydaje ci sie ze do tego trzeba wielkiego sztabu. Provider ma wszystkie logi ipkow uzywanych w swojej sieci, nietrudno mu sprawdzic jakie porty ma otwarte dany ip. Przekazuje te dane policji na mocy porozumienia i sprawa jest jasna. Ja sobie niestety tego nie wymyslilem, nie podaje niesprawdzonych informacji. O tych faktach pisano juz w lokalnej "Wyborczej", moze nie tak dokladnie jak ja podalem, ale fakt jest.
Jak juz mowilem nakazu nie potrzeba... Maja podejrzenie o przestepstwo w lokalu, to wchodza na odznake. Chcesz, sprawdz osobiscie

Daj mi swoj adres a ja do nich zadzwonie i cos nasciemniam