MK napisał(a):
pod "pretekstem" buhahaha dobre co ty chłopcze chrzanisz...musi być nakaz prokuratorski(mają nakaz jak mają dowody na działalność "piracką")...dla policji(na rewizje w chałupie)tak ludzi używających kazzy by ścigali..no nie do się obale ze śmiechu...kto ci taki bzdury nawciskał???człowieku z kazzy każysta tyle ludu że by musieli mieć sztab olbrzymi pracujący nad tym(do tego najnowocześniejszy sprzęt i personel wykwalifikowany)...i jak niby by tych ludzi namierzali???przez IP nie mogą bo musi być nakaz..tak samo podsłuch itp..
Tak uwazasz? Jeszcze do mnie "chlopcze"
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Prawo niestety sie zmienilo, trza bylo sledzic ludkow na obradach Sejmu
Co do Kazyy - wydaje ci sie ze do tego trzeba wielkiego sztabu. Provider ma wszystkie logi ipkow uzywanych w swojej sieci, nietrudno mu sprawdzic jakie porty ma otwarte dany ip. Przekazuje te dane policji na mocy porozumienia i sprawa jest jasna. Ja sobie niestety tego nie wymyslilem, nie podaje niesprawdzonych informacji. O tych faktach pisano juz w lokalnej "Wyborczej", moze nie tak dokladnie jak ja podalem, ale fakt jest.
Jak juz mowilem nakazu nie potrzeba... Maja podejrzenie o przestepstwo w lokalu, to wchodza na odznake. Chcesz, sprawdz osobiscie
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Daj mi swoj adres a ja do nich zadzwonie i cos nasciemniam
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)