Jeden Comander nudzi się na swojej pozycji(bo większość z nas to frontowcy
), a ty mówisz o zrobieniu dwóch. Powinno się zareklamować PR jako grę strategiczną, w której twoi podwładni to prawdziwi ludzie. Stratedzy mieli by swoją realistyczną grę w której nie dowodzisz przez klikanie na mapie, a frontowcy swojego komandera. Wszyscy szczęśliwi.
Tylko żeby jeszcze ludzie słuchali rozkazów
.
Ale z tym się zgodzę.
Drugą sprawą myślę fajnie by zobaczyć zaawansowane Tworzenie Drużyny- Myślę tu o Typie drużyny który się wybiera np- Squad Pilotów Albo Pancerny, Piechoty Ew Piechota Zmechanizowana
$towarzysz$ napisał(a):
Gapis napisał(a):
jest jedna rzecz która psuje PR- Gracze,
tak jest w każdej grze, choć trzeba przyznać że w PRa pogrywają w większości starzy wyjadacze, no chyba że gramy na RR
Bo w PR najtrudniejsze są początki(chyba każdy się ze mną zgodzi), a dzieciak jak zobaczy że nie jest w stanie pokonać nikogo to nie próbuje dowiedzieć się dlaczego po prostu rezygnuje, nie może znieść tej niepewności czy kogoś trafił czy nie, a bez możliwość spotu pierwszy lepszy facet w krzakach może go zaskoczyć. dzieciaki potrafią już grać tylko przez bieg na rambo i położenie kilku wrogów dla frag-u(od kiedy polubiłem PR zaczęła mnie śmieszyć taka gra).
Ale to i dobrze
PS
Kiedy pierwszy raz grałem w PR naszła mnie taka myśl "Wiem już gdzie podziali się wszyscy dojrzali gracze z BF2"