Damian>|PL napisał(a):
1)Co do lądowania masz rację, ale obrońcy mają pewną przewagę, trudno nie zauważyć squadu spadającego na spadochronie a niestety APC na spadochronie nie zrzucisz.
2)To już problem pilotów, albo botów(Comander mógł by rozkazywać botom czy mają wrócić i gdzie mają lecieć).
3)Można oszukać silnik jeśli pokarzemy silnikowi, że ta maszyna to kilka maszyn.
4)Więc niech lata bardzo wysoko i ma bardzo dużo flar.
5)No cóż patrz punkt 3.
wzialem wszystko pod uwage
1)wiele razy bralem kit pilota na kashanie i prosilem pilota smiglowca o zrzucenie mnie wysoko, zawsze ladowalem bezpiecznie i czesto udalo mi sie zabic kogos, kto sie mnie zupelnie nie spodziewal
2)"problem pilotow"-prosze, nie rozsmieszaj mnie...ludzi na pewno bawiloby latanie takim bydlem i ladowanie nim co minute/dwie...pomysl z botami-nie do zrealizowania
3)NIEMOZLIWE, silnik nie pozwala na to i koniec
4)ok, ale juz samo ladowanie do latwych nie nalezy, nie mozna leciec zbyt wysoko i trzeba wolno-przy kazdym ladowaniu/starcie samolot bylby bardzo wrazliwy na ostrzal
5)nie mam sily odpowiadac
wszystkich z innymi "ciekawymi" pomyslami a la danexis odsylam tutaj-
http://www.realitymod.com/forum/f18-pr-suggestions/18434-attention-already-suggested-suggestions.htmljest 99% szansy, ze to juz zostalo zasugerowane i uznane jako niemozliwe/nie pasujace do PRa
i od razu uprzedzam
bylo sugerowane