Teraz jest 27 lis 2024, 10:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 lis 2008, 21:43 

Dlaczego nie :?: Zdaje sobie z tego sprawe ze obecnie wiekszosc klanow jezeli nie wszystkie borykaja sie z finansowymi problemami :( Mysle jednak ze dla polskich graczy byl by NIEOCENIONYM POZYTKIEM uczyc sie na nim latac-nie marnujac sprzetu w czasie "normalnych potyczek" a i wyjadacze by go nie "omijali" :D Jest rozwiazanie ktore jednak jak to w takich sytuacjach bywa,potrzebuje DUZEGO POPARCIA Z NASZEJ STRONY no i oczywiscie DOSTAWCE SERVERA................No wlasnie jak dlugo w bf-a gram nigdy nie widzialem na servie EA POLSKA ASTER-jednostki specjalne wiecej niz 1-2 graczy a przewaznie nie ma tam nikogo.A moze by tak.... :D :D :D no wlasnie tu pytanie do ASTER-a A MOZE BY TAK :D PRZEMIANOWAC GO NA WAKE AIRSHOW. Pytanie do wszystkich czy to ma sens?? POZDRO-ide po browar :mrgreen:

nie wiesz o jakiej mapie mowie,sciagnij-zainstaluj i uruchom :mrgreen:

http://www.fileplanet.com/162402/160000 ... ke-Airshow

PostNapisane: 14 lis 2008, 22:11 

Proszę o podpowiedz co do instalacji mapki i servera który posiada ją!

PostNapisane: 14 lis 2008, 22:49 

1.Sciagnij mapke i zainstaluj klikajac na-BF2C_WakeAirshow
2.uruchom BF2
3.tryb multiplayer
4.kliknij na-CREATE LOCAL
5.zaznacz-BF2C_WakeAirshow
6.kliknij na-ADD map
7.kliknij na - START SERVER

W tym trybie polatasz sobie tymi cudenkami sam....ale pomysl co by bylo gdybys wpadl na ten server z kumplami :mrgreen: :mrgreen: :omg:
POZDRO

PostNapisane: 14 lis 2008, 23:55 

Gdy jeszcze Saitek mnie sponsorowal Bylo dwa Polskie servery Airshow . Jeden stawiany w Polsce i zawsze otwarty drugi stawiany w niemczech na moje prywatne potrzeby ;] Ale jakoś nie bylo chętnych Polakow do grania na jednym i drugim wiec wątpie czy pomysl z serverem airshow a w nazwie PL. wypali

PostNapisane: 15 lis 2008, 02:37 

EDDIE_PL napisał(a):
Gdy jeszcze Saitek mnie sponsorowal Bylo dwa Polskie servery Airshow . Jeden stawiany w Polsce i zawsze otwarty drugi stawiany w niemczech na moje prywatne potrzeby ;] Ale jakoś nie bylo chętnych Polakow do grania na jednym i drugim wiec wątpie czy pomysl z serverem airshow a w nazwie PL. wypali

Wieczny pesymista :?: :lol: ..........ludzie sie teraz rwa do latania :wink: a to samo nie przychodzi 8)

PostNapisane: 15 lis 2008, 08:46 

Mysle ze moglo by sie przydac, ale serv nie musi być 64 slotowy.

PostNapisane: 15 lis 2008, 10:18 

Kurcze ktoś kto ma dobre łącze! Jakoś byśmy się zgadali i razem pograliii, mapka jest słodka! Tak z 10 osób i byśmy ćwiczyli pokazy' bliskie latanie etc!

PostNapisane: 15 lis 2008, 14:52 

Nie głupi pomysł. Ale żadna firma nie za sponsoruje od tak. Klan by musiał być dobry, aby się zainteresować. Lub 300 zł miesięcznie za dedyka w ln.

PostNapisane: 15 lis 2008, 15:02 
Spamer!

Jakie 300 zł ? Nie za dużo Oo ?

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 15 lis 2008, 15:05 

Tańszego dedyka z małym pingiem nie znajdziesz który pociągnie bf2.

Oczywiście można kilka serwerów tam dać.

PostNapisane: 15 lis 2008, 15:07 

Panowie chcecie mi powiedzieć ze w tej chwili nie pogram z nikim na jakimś oficjalnym serwerze?

PostNapisane: 15 lis 2008, 17:18 

arturo77 napisał(a):
EDDIE_PL napisał(a):

Wieczny pesymista :?: :lol: ..........ludzie sie teraz rwa do latania :wink: a to samo nie przychodzi 8)

ludzie z PL to zwykli statsiarze i nikt nie przyjdzie latac na wake bez statystyk !
kiedys pl mieli najlepszych pilotow i mieli szacunek w CB i ESL teraz jak wbija jakis gracz na server cq z samolotami a przy nicku ma PL to juz wiadomo ze po zabawie . baserape itd .
bez urazy ale Pl to sami statsiarze nooby z unlockami ktorzy nie wejdą na server bez mozliwosci zdobycia nowej odznaki itd. To tyle z mojej strony .Ale jezeli chcecie polatac zapraszam do turnieju organizowanego przezemnie (szuk. forum.)

PostNapisane: 15 lis 2008, 17:40 

No to wiadomo. A szczególnie gdy ktoś obcy wejdzie na Asterka.

PostNapisane: 15 lis 2008, 19:14 

ja bym sie pisal na taki serwer bardzo chetnie. no ale taka rzeczywistosc ze kazdy rapuje. ale nie wszyscy xD
moje zdanie jest takie ze jak nie wychodza z lotniskowca bo sie boja i stoja w kolejce do heli w 5.... no to kilka bomb ich rozumu nauczy, moze zaczna grac i dadza sznase powalczenia w grze normalnie.
a essexa czasem rozwalic trzeba xD zwyczajnie przeszkadza w polowaniu xD

kupie joya i naucze sie latac na nim to sie zglosze jako tarcza strzlnicza do zawodow xD

PostNapisane: 15 lis 2008, 20:34 

EDDIE_PL napisał(a):
arturo77 napisał(a):
EDDIE_PL napisał(a):

1ludzie z PL to zwykli statsiarze i nikt nie przyjdzie latac na wake bez statystyk !
2kiedys pl mieli najlepszych pilotow i mieli szacunek w CB i ESL 3teraz jak wbija jakis gracz na server cq z samolotami a przy nicku ma PL to juz wiadomo ze po zabawie . baserape itd .
bez urazy ale Pl to sami statsiarze 4nooby z unlockami ktorzy nie wejdą na server bez mozliwosci zdobycia nowej odznaki itd. To tyle z mojej strony .5Ale jezeli chcecie polatac zapraszam do turnieju organizowanego przezemnie (szuk. forum.)

1.Ehhh jezeli sadzisz ze wiekszosc to statsiarze to cos malo BIALO-CZERWONYCH w czolowce "GENERAlki" :D
2.Z calym szacunkiem jaki do Ciebie mam,mowisz jak "stary piernik" :lol: (...za naszych czasow to dopiero bylo...).A ja mowie bylo,wieze ze jest i bedzie,ale jak wspomnialem wczesniej SAMO NIE PRZYJDZIE-jest wiele talentow,dlatego ten pomysl z ta mapa.Sklamie mowiac ze nie liczylem na poparcie takich osob jak Ty aby cos z tego bylo :roll:
3.A co do mojego PL przy nicku to ci powiem ze jestem z niego bardzo dumny 8) (PL mam w BF2-BF2142-AA)- nie pozwalajac(oczywiscie nie na uncap)jezeli to mozliwe wystartowac jednemu(i tylko Temu)z dwoch tworow patcha 1.41. mowa oczywiscie o J-10 - zagryze a nie dam :mrgreen: Powiesz NOOB - ok jestem - ale wszyscy wiemy jaka w ten sposob robie przysluge teamowi(szczegolnie tej latajacej stronie,sam J-10 nie lubie latac-wszystko jest za latwe-wole wskoczyc do helki) a JA JESTEM GRACZEM ZESPOLOWYM :wink: 4.(DRUGI TWOR) TO OCZYWISCIE.....tak to G36E :P -co nie zabronione to dozwolone,grajac czesto na "zachodnich" serverach infantry nie widze graczy z wysoka ranga grajacych m16 czy AK......widac wiekszosc z tych"DEWIZOWCOW" to statsiarze polujacy na odznaki :D
5.A po tych wcierach jakie wszystkim dasz.............moze poscigasz sie z KUBICA w F1 :lol: :lol: :lol: :lol:

POZDRO

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2