EDDIE_PL napisał(a):
arturo77 napisał(a):
EDDIE_PL napisał(a):
Gdy jeszcze Saitek mnie sponsorowal Bylo dwa Polskie servery Airshow . Jeden stawiany w Polsce i zawsze otwarty drugi stawiany w niemczech na moje prywatne potrzeby ;] Ale jakoś nie bylo chętnych Polakow do grania na jednym i drugim wiec wątpie czy pomysl z serverem airshow a w nazwie PL. wypali
Wieczny pesymista
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
..........ludzie sie teraz rwa do latania
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
a to samo nie przychodzi
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
1ludzie z PL to zwykli statsiarze i nikt nie przyjdzie latac na wake bez statystyk !
2kiedys pl mieli najlepszych pilotow i mieli szacunek w CB i ESL
3teraz jak wbija jakis gracz na server cq z samolotami a przy nicku ma PL to juz wiadomo ze po zabawie . baserape itd .
bez urazy ale Pl to sami statsiarze
4nooby z unlockami ktorzy nie wejdą na server bez mozliwosci zdobycia nowej odznaki itd. To tyle z mojej strony .
5Ale jezeli chcecie polatac zapraszam do turnieju organizowanego przezemnie (szuk. forum.)
1.Ehhh jezeli sadzisz ze wiekszosc to statsiarze to cos malo BIALO-CZERWONYCH w czolowce "GENERAlki"
2.Z calym szacunkiem jaki do Ciebie mam,mowisz jak "stary piernik"
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
(...za naszych czasow to dopiero bylo...).A ja mowie bylo,wieze ze jest i bedzie,ale jak wspomnialem wczesniej SAMO NIE PRZYJDZIE-jest wiele talentow,dlatego ten pomysl z ta mapa.Sklamie mowiac ze nie liczylem na poparcie takich osob jak Ty aby cos z tego bylo
3.A co do mojego PL przy nicku to ci powiem ze jestem z niego bardzo dumny
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
(PL mam w BF2-BF2142-AA)- nie pozwalajac(oczywiscie nie na uncap)jezeli to mozliwe wystartowac jednemu(i tylko Temu)z dwoch tworow patcha 1.41. mowa oczywiscie o J-10 - zagryze a nie dam
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Powiesz NOOB - ok jestem - ale wszyscy wiemy jaka w ten sposob robie przysluge teamowi(szczegolnie tej latajacej stronie,sam J-10 nie lubie latac-wszystko jest za latwe-wole wskoczyc do helki) a
JA JESTEM GRACZEM ZESPOLOWYM ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
4.(DRUGI TWOR) TO OCZYWISCIE.....tak to G36E
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
-co nie zabronione to dozwolone,grajac czesto na "zachodnich" serverach infantry nie widze graczy z wysoka ranga grajacych m16 czy AK......widac wiekszosc z tych"DEWIZOWCOW" to statsiarze polujacy na odznaki
5.A po tych wcierach jakie wszystkim dasz.............moze poscigasz sie z KUBICA w F1
POZDRO