tanatos i cheat ;/ wezcie ;/ polska scena to zal

wiekszosc tak mowie i ja to popieram) .
Polska scena to gromada statsiarzow noobow lam itd. Zostalo widze paru graczy ktorzy mają jakies zasady . mowie tu o paru sofach pl4fc no i jeszcze paru graczy ffa.
nie mowie tu op TOB czy nsz bo to jest wogole calkowity zal. i jak ktos sie pyta o gracza z polski a przed nikiem stawia prefix NSZ lub ToB to oczywiscie ja tych kolesi nie znam .
co do TOB to faktycznie jest banda palantow smarkaczy z malo rozwinietym intelektem ktorzy maja adminke na swoim servie i moga banowa kogo popadnie, Ale dziwie sie ze jeszcze ktos tam gra ^^ pare razy tam wbijalem czy na fejku czy na normalnym koncie i musze powiedziec ze ich skill przedklada sie na adminke BF2cc. zawsze albo mialem kicka lub bana juz keyow nie mam ze by zmieniac i wbijac spowrotem ;/
co do NSZ tez sprawa nie wygląda lepiej
taki malyzab nas kofany polac ;] i jego banda zgredow z c4 i claymores pod flagą , no ale oni oczywiscie mogą bo co admin to nie ja
poprostu szkoda ze polska scena padla ze szczytow na samo dno . i chyba nawet zmienie nicka na jakiegos hmm moze eddie_uk albo cos w tym stylu , bo jakos nie chce mi sie juz sluchac od dobrych graczy na servach (meczach) o takich noobach wyz. wymienionych !
co do asterka ;] mam nadzieje ze uda sie cos zrobic i ze bedzie wiecej adminow z glową a nie ze znajomosciami ;]