Teraz jest 28 lis 2024, 01:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 47  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 gru 2008, 22:46 

FlameSpam domyśl sie xd

PostNapisane: 26 gru 2008, 23:02 

Domyślam się, ale ty masz taki prefix i nie tylko ty, dlatego pytam.

PostNapisane: 27 gru 2008, 10:28 

Za Tk dla heli

PostNapisane: 27 gru 2008, 12:24 

Cytuj:
Nie płaczcie przecież mamy inny dobry serwer do wyboru [mam na myśli PL4FC] :wink: Z tego co widzę to jeżeli nie ma Aster'a to ludzie już poprostu nie grają. A przecież są też inne, dobre, lepsze serwery. Naprawde.

Niestety, niektórzy mają takie łącze, że na zagranicznych serwach (a placki mają serw za granicą) packet loss leci w okolice 90% :| Udało mi się znaleźć tylko dwa serwery prócz Astera na których ktoś gra i które w miarę dobrze mi działają.

PostNapisane: 27 gru 2008, 16:35 

spadak napisał(a):
Za Tk dla heli

Czyli dziwna sprawa, nigdy nie walczę o heli bo nie umiem nim latac. Jeśli juz wsiadam to zazwyczaj jako gunner i to tylko wtedy gdy znajdę desperata, który chce mnie wozic :lol:
Mój ulubiony sprzęt od kilku miesięcy to samolot.
Gdybym faktycznie narozrabiał pamietałbym o tym, a jakoś nie moge sobie przypomnieć.
Rozumiem że bany na Aster są na zawsze bo ban czasowy (2 miesiące) w-g mnie za nic to trochę długo.
Na PL4FC było czarno na białym, ze screenem: obraziłem MECa nazywając go czarnuchem, no i stałem sie cyfrowym rasistą :omg:

Ostatnio na =ToB= też jasne, wyjaśnili to Ziomsonowi gdy jemu też dali bana:
Gadu gadu: "Ziomson 13:06:37
Pan Mariusz z tobu dał mi taki prezent: Ban - "Bo byłeś w NSZcie i nie grałeś tak dobrze w samolocie. Teraz jakoś dziwnie wszytkich zabijasz. Pewnie cheatujesz, jak tanatos" "

Czasem można się uśmiać.

PostNapisane: 29 gru 2008, 01:45 

O lol. To to powala.
Kiedyś słyszałem o kicku za to że koleś chciał sam latać w heli. Tzn wsiadł i admin. Kazali na wzajem sobie wyskakiwać. I zrobili kicka za.. blokadę sprzętu.
Ale nie zjeżdżajmy z tematu o asterku.

PostNapisane: 29 gru 2008, 03:46 

RPK_Tanatos napisał(a):
Ostatnio na =ToB= też jasne, wyjaśnili to Ziomsonowi gdy jemu też dali bana:
Gadu gadu: "Ziomson 13:06:37
Pan Mariusz z tobu dał mi taki prezent: Ban - "Bo byłeś w NSZcie i nie grałeś tak dobrze w samolocie. Teraz jakoś dziwnie wszytkich zabijasz. Pewnie cheatujesz, jak tanatos" "

Jak sie już żalisz to chociaż pisz prawdę :!: :!: Ja nigdy nie napisałbym czegoś takiego.

Śmieszny jesteś :lol: :lol:

PostNapisane: 29 gru 2008, 05:31 

tanatos i cheat ;/ wezcie ;/ polska scena to zal :( wiekszosc tak mowie i ja to popieram) .
Polska scena to gromada statsiarzow noobow lam itd. Zostalo widze paru graczy ktorzy mają jakies zasady . mowie tu o paru sofach pl4fc no i jeszcze paru graczy ffa.
nie mowie tu op TOB czy nsz bo to jest wogole calkowity zal. i jak ktos sie pyta o gracza z polski a przed nikiem stawia prefix NSZ lub ToB to oczywiscie ja tych kolesi nie znam .
co do TOB to faktycznie jest banda palantow smarkaczy z malo rozwinietym intelektem ktorzy maja adminke na swoim servie i moga banowa kogo popadnie, Ale dziwie sie ze jeszcze ktos tam gra ^^ pare razy tam wbijalem czy na fejku czy na normalnym koncie i musze powiedziec ze ich skill przedklada sie na adminke BF2cc. zawsze albo mialem kicka lub bana juz keyow nie mam ze by zmieniac i wbijac spowrotem ;/
co do NSZ tez sprawa nie wygląda lepiej
taki malyzab nas kofany polac ;] i jego banda zgredow z c4 i claymores pod flagą , no ale oni oczywiscie mogą bo co admin to nie ja :!:
poprostu szkoda ze polska scena padla ze szczytow na samo dno . i chyba nawet zmienie nicka na jakiegos hmm moze eddie_uk albo cos w tym stylu , bo jakos nie chce mi sie juz sluchac od dobrych graczy na servach (meczach) o takich noobach wyz. wymienionych !
co do asterka ;] mam nadzieje ze uda sie cos zrobic i ze bedzie wiecej adminow z glową a nie ze znajomosciami ;]

PostNapisane: 29 gru 2008, 10:24 
Redaktor Battlefield.pl

czy Aster jest już operejszynal?

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 29 gru 2008, 10:44 

Z tego co widzę, jeszcze nie działa

PostNapisane: 29 gru 2008, 11:32 
Redaktor Battlefield.pl

wejdę i sprawdzę czy działa, jak coś to dołączać! :P

PostNapisane: 29 gru 2008, 11:45 

MARIUSZ98
Nie ja to napisałem tylko Ziomson, sam widzisz, ze to cytat z gg, za jego zgodą oczywiście. Ja dostałem w tym samym dniu bana za rzekome kamikaze. Wpadłem przypadkiem na heli atakując czołg, a już nawet samo pomyślenie o czymś takim to szczyt lamerstwa. Nie latam za dobrze dlatego czasem się rozbijam, a na ToB wchodziłem po łatwy łup bo zadni z was przeciwnicy.
Ale cziter...to juz załosne.

EDDIE
NSZ nie jest idealnym serwerm bo takich nie ma. Mógłby być chociaż bardziej zabezpieczony przed ludzmi typu: pyczy, cobra. Ciekawe, że ludzie którzy nauczyli się grać w NSZ po pewnym czasie odchodzą i sami zaczynają szydzic z tego klanu, jak np. twój kolega Skolio.
Malyzaba nigdy chyba nie miał adminki z możliwością banowania bo nie pozwalało mu na to jego IQ. Miał przez krótki czas mozliwość kikowania, ale i to zostało mu szybko odebrane.

Na Aster pozbyli się mnie żeby sktócić kolejkę do samolotu, tak to widzę. Tylko zastanawiam się czy ban za nic nie jest jak wiza i czy nie powinien działać w dwie strony.

PostNapisane: 29 gru 2008, 12:11 
Redaktor Battlefield.pl

serwer już działa

PostNapisane: 29 gru 2008, 17:32 

RPK_Tanatos napisał(a):
NSZ nie jest idealnym serwerm bo takich nie ma.

Zgadzam sie z Tanatosem ze nie ma idealnych serwerów.
EDDIE_PL napisał(a):
co do TOB to faktycznie jest banda palantow smarkaczy z malo rozwinietym intelektem ktorzy maja adminke na swoim servie i moga banowa kogo popadnie, Ale dziwie sie ze jeszcze ktos tam gra ^^

EDDIE skoro jestes taki PRO to kup sobie serwer (jeśli cie stać) i zobacz jak to jest byc adminem. Dasz komuś bana (za nieprzestrzeganie zasad), a potem sie żalą na stronce BFa (niektórzy potrafią kłamać jak Ziomson).

PostNapisane: 29 gru 2008, 18:27 

Co ma bycie PRo do posiadania servera to nie wiem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 47  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2