Teraz jest 27 lis 2024, 21:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 47  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 sty 2009, 21:39 
Redaktor Battlefield.pl

Ale death- ile razy było pisane. Piasek ma dostęp do serwera tylko i wyłącznie w robocie, a jestem tego prawie pewien że ma tam troszkę ważniejsze zajęcia niż ciągłe zajmowania się jednym serwerem

PostNapisane: 5 sty 2009, 22:48 

Juz same robienie "no baserape" na jedna mapke to kpina...

PostNapisane: 6 sty 2009, 00:32 

Hynol - tak, tak, tak, tak! Masz całkowitą rację!

Aczkolwiek: wyobraź sobie, że nie byłoby takich sytuacji, gdyby sprawa na samym początku była przedstawiona jasno przez admina osobie "wykopywanej". Wbrew pozorom ja nie siedzę z kajecikiem i nie notuję sobie "aha! iksińskiego wywaliło, zapytajmy admina, co on na to..." Pytałam, bo w każdym z tych przypadków byłam proszona o to przez tych, którzy wylecieli (i nie mogli wrócić na serwer, żeby zapytać osobiście). Wystarczyłoby, żeby na chwilę przed wywaleniem wywalający napisał te kilka liter/słów (w wypadku braku możliwości grzebania w komunikatach), żeby zostało to jakoś "odnotowane", zauważone. I na pewno nie zawracaliby ludzie tyłka adminowi tak bardzo (o ile w ogóle zawracają w rażąco dużym stopniu).

Tak BTW, niech się nie dziwią, że się do nich ludzie zgłaszają z różnymi sprawami. Jeśli jest coś nie w porządku z jakąś osobą, to na pewno jest szybciej i prościej zwrócić uwagę admina na to niż 20 razy rozpoczynać głosowanie za usunięciem (99% takich głosowań jest nieskuteczne, jak widać z autopsji). Jakaś samoregulacja towarzystwa istnieje, gracze nie boty, potrafią sobie wzajemnie zwrócić uwagę na to, co robią nie tak, notorycznie upominać. I wtedy jak ktoś leci, to raczej wiadomo za co (przynajmniej powinno być, jeśli dociera to do tego kogoś). Gorzej, jak nikt nic nie mówi, a głowy lecą.

PostNapisane: 6 sty 2009, 00:40 

No w koncu odezwal sie sprawca calego zamieszania, redaktor DeathName:). Lepiej poznio niz wczale:).

Dla mnie ciekawe jest, ze jako osoba doskonale znajaca sie w temacie BF (wiedza na temat konfiguracji serwera, bycie redaktorem w tym serwisie), nie zauwazyla zielonych napisow administracyjnych serwera, wyswietlanych co kilka sekund .... :). Zostawie to bez komentarza.

Ja tez wyciagnalem wnioski z tej "przygody", nie bede juz narzucal krotkoterminowych zasad. Chcialem dobrze, a niestety wyszlo bagno.

Pozdrawienia dla DeathName'a i Rybiszcze.
MercyKiller.

PostNapisane: 6 sty 2009, 01:16 

Mercy, widzisz, że można bez darcia paszczy? Można. I patrz, o ile bardziej czytelne i więcej wnoszące do dyskusji. I o tym, że można sam się dziś przekonałeś, przez kilka chwil. I wierz mi, że na pewno oszczędziłabym Twoje uszy jak również nie pogryzła Cię, gdybyś się wtedy (dziś) łaskawie odezwał jakkolwiek. Pomijam ten wątek, mówię generalnie (taki mały offtop). I tego Ci życzę na nowy rok: rozwagi i oszczędzania strun głosowych, żeby się nie nadwyrężyły. W naszej ulubionej piaskownicy będzie przyjemnie, jak wszyscy będziemy przyjemni. :) :P

Dziękuję za natchnienie, też pozdrawiam. :P
(a teraz czekam na nominację do literackiej nagrody Nobla)
Ryba.

PostNapisane: 6 sty 2009, 01:37 

Rybiszcze napisał(a):
Tak BTW, niech się nie dziwią, że się do nich ludzie zgłaszają z różnymi sprawami. Jeśli jest coś nie w porządku z jakąś osobą, to na pewno jest szybciej i prościej zwrócić uwagę admina na to niż 20 razy rozpoczynać głosowanie za usunięciem (99% takich głosowań jest nieskuteczne, jak widać z autopsji)

TAK tylko że to nic nie daje :roll:

PostNapisane: 6 sty 2009, 18:43 
Redaktor Battlefield.pl

MercyKiller napisał(a):
No w koncu odezwal sie sprawca calego zamieszania, redaktor DeathName:). Lepiej poznio niz wczale:).

Dla mnie ciekawe jest, ze jako osoba doskonale znajaca sie w temacie BF (wiedza na temat konfiguracji serwera, bycie redaktorem w tym serwisie), nie zauwazyla zielonych napisow administracyjnych serwera, wyswietlanych co kilka sekund .... :). Zostawie to bez komentarza.

Ja tez wyciagnalem wnioski z tej "przygody", nie bede juz narzucal krotkoterminowych zasad. Chcialem dobrze, a niestety wyszlo bagno.

Pozdrawienia dla DeathName'a i Rybiszcze.
MercyKiller.

Ojej, tak wielkie to zamieszanie nie było. Przyznać się przyznałem, bo nic do ukrycia nie mam, nawet to że po infantry lubię sobie czymś pojeździć i polatać, a że coś się przy tym jeszcze dzieje... ;).

Zwracam na nie uwagę tylko na serwerach gdzie komunikaty są poprzedzone nickiem w postaci: "[Admin: NICK] dowolny tekst". Zresztą, wolę się skoncentrować na walce i podczas ładowania mapy przeczytać zasady serwera, bądź jeżeli jest napisane, że informacje pokazują się w trakcie gry to wtedy je tam przeczytać. Inaczej mnie to po prostu nie interesuje, wole sobie pofragować albo pobiegać na flagi :D.

Pozdrowienia przyjęte!

PostNapisane: 6 sty 2009, 23:51 

Chciałbym się zapytać czy kampienie samolotem jest dozwolone????Ponieważ zostałem wywalony przez admina za kampienie lotniska mec na gulf of omen
Niewiem czemu proszę o wyjaśnienie..
I podanie zasad jakie obowiazują bo znowu z kaprysu admina zostalem wywalony bo niedałem mu niby grać niedająć mu wystartować.

PostNapisane: 6 sty 2009, 23:53 

Czy któryś zaje**** admin powie mi za co dostałem znowu bana na asterze ? Wchodzę sobie, latam jet'em i co ? Ban... Gapcio lata helikiem i co ? Też ban... Żalowi jesteście tyle wam powiem...

PostNapisane: 7 sty 2009, 00:49 

Obecnie jest tylko jeden ban czasowy na IP 82.182.149.113
Powoli mam dość waszych żali może jednak napisze do Piaska o zmianę hasła i będę miał spokój .
A wy sobie grajcie na serwerze bez adminów .
Bodek jak odzywasz sie na serwerze tak jak na forum to co sie dziwisz admin to nie automat i umie czytać :twisted:
JEST TO MóJ OSTANI POST W TYM TEMACIE SKARGI I ZAżALENIA W OSOBNYM TOPIKU :twisted:

PostNapisane: 8 sty 2009, 22:48 

Nic się nie odezwałem ! Ani jednego słowa, złamania zasady itp itd. I co ? Ban...

PostNapisane: 8 sty 2009, 23:05 

bo adminow się nie bije lol nie wiesz o tym ? ;]

PostNapisane: 8 sty 2009, 23:59 

Na Asterze gralem góra 3 razy i to zawsze za namową kolegow ; )
Czwartego razu juz raczej nie bedzie ....

PostNapisane: 9 sty 2009, 13:13 

Jezu co płaczecie jest przeciez serwer GROMu 32 CQ itp wbijcie tam i zabawe bedzie genialna xD

PostNapisane: 9 sty 2009, 14:50 

no właśnie zapraszam na server gromu.dodam że jeśli server zdobędzie popularność może zwiększymy ilość slotów do 64;]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 47  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2