MercyKiller napisał(a):
No w koncu odezwal sie sprawca calego zamieszania, redaktor DeathName:). Lepiej poznio niz wczale:).
Dla mnie ciekawe jest, ze jako osoba doskonale znajaca sie w temacie BF (wiedza na temat konfiguracji serwera, bycie redaktorem w tym serwisie), nie zauwazyla zielonych napisow administracyjnych serwera, wyswietlanych co kilka sekund ....
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Zostawie to bez komentarza.
Ja tez wyciagnalem wnioski z tej "przygody", nie bede juz narzucal krotkoterminowych zasad. Chcialem dobrze, a niestety wyszlo bagno.
Pozdrawienia dla DeathName'a i Rybiszcze.
MercyKiller.
Ojej, tak wielkie to zamieszanie nie było. Przyznać się przyznałem, bo nic do ukrycia nie mam, nawet to że po infantry lubię sobie czymś pojeździć i polatać, a że coś się przy tym jeszcze dzieje...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
.
Zwracam na nie uwagę tylko na serwerach gdzie komunikaty są poprzedzone nickiem w postaci: "[Admin: NICK] dowolny tekst". Zresztą, wolę się skoncentrować na walce i podczas ładowania mapy przeczytać zasady serwera, bądź jeżeli jest napisane, że informacje pokazują się w trakcie gry to wtedy je tam przeczytać. Inaczej mnie to po prostu nie interesuje, wole sobie pofragować albo pobiegać na flagi
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.
Pozdrowienia przyjęte!