Sajzor napisał(a):
Po pierwsze: Każdy ma prawo polatać nawet jak się rozbija, czy mu nie idzie. Po to kupił grę. Fakt jest to irytujące, ale każdy kiedyś zaczynał.
Po drugie: Patrząc z twojego punktu widzenia, to powinniśmy banować wszystkich snajperów, supportów, szturmowców, bo przecież są nieprzydatni drużynie i przez nich także możemy zostać na lotniskowcu, uncapie, czy ostatniej fladze. Wg Ciebie powinniśmy także banować tych, którzy używają nieodpowiednich profesji do sytuacji, innymi słowy medyka na czołg, komandosa na infantry itp. W takiej sytuacji to sam przyznaj, że raczej byś sobie nie pograł. Także twoje argumenty są śmieszne, bo to jest serwer ffa (free for all) co oznacza rozrywkę dla każdego nie tylko dla ciebie, dlatego też redline jest surowo zabroniony, a robiony notorycznie grozi banem czasowym, a następnie permanentnym. Chyba wystarczająco wyjaśniłem sprawę.
no widzisz, to już jest nie jest mój "punkt widzenia", dodałeś do niego swoje wymysły i nic dziwnego że niby moje argumenty są śmieszne. Wydawało mi się oczywistym (ale najwidoczniej nie dla wszystkich), że moje rozumowanie ogranicza się tylko do pojazdów, które wymagają jakiegokolwiek obeznania w ich prowadzeniu (dla niekumatych jet i helik), a reszta sprzętu nie wpływa za bardzo na przebieg gry (mam tu na myśli oczywiście airmaps). A śmiesznym możesz nazwać banowanie bez powodu i na dodatek gdzie admin był ofiarą (w innym przypadku, wątpię żeby admin zaprzątał sobie głowę tak błahymi sprawami), kontynuując niby był to redline, ale podobno na asterze nie ma żadnych zasad? No chyba, że jedynym sposobem by je poznać to dostać bana na gorącym uczynku