Teraz jest 27 lut 2025, 08:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: TeamWomen.
PostNapisane: 28 sty 2009, 12:53 

Podenerwowana, bo widzę co sie święci.

Ja jestem SL, ja podejmuje ostateczną decyzję co, gdzie i jak i kto odchodzi/przychodzi do teamu. A TS wybaczcie nie chce siedzieć na waszym. Zresztą wole TS PL4FC, a jak komuś nie pasuje to trudno. Jak dziewczyny zdecydują się na ligę to prosze bardzo. Ja ich nie powstrzymuje.

A i jeszcze jedno prosto z mostu. Przestańcie się tak narzucać.

PostNapisane: 28 sty 2009, 13:44 

EDDIE_PL napisał(a):
Rayda napisał(a):
No a wy wszystkie chętne do gry byłyście a teraz żadna nawet nie napisze i nie zapyta się kiedy jakiś trening ani nie zaprasza do wspólnej gry (jedynie z Rybą kilka razy grałam na jakimś publicu),

Aniu sama wiesz ze tak samo jest w FlameSpam , ile razy gralas z akao bamem ?
ile razy gralas na CQ ?

A Ty sam doskonale wiesz, ze ja CQ raczej nie lubie i w sumie gram z wami mecze jak nie macie nikogo akurat pod reka.
I w Flame nie byly ustalane zadne treningi. Gdyby byly to bym przychodzila..

Kasia napisał(a):
Rayda przecież ustaliłyśmy, że treningi są w piątki o 18 więc co jeszcze chcesz? W piątek to w piątek i tak będzie zawsze.

Tak, ustalalysmy. Tylko szkoda, ze zadna na nie nie przychodzi... Ale to taki drobny szczegól :)

Kasia napisał(a):
A i powtarzam ostatni raz. Założyłam ten team do grania 4fun, a to wszystko sprowadza się do ligi, gatherów czy jeszcze innych ważnych meczy.

Granie ff. Na to i tak wiekszosc nie ma czasu z tego co do mnie pisza...

Kasia napisał(a):
Podenerwowana, bo widzę co sie święci.
Ja jestem SL (...) A i jeszcze jedno prosto z mostu. Przestańcie się tak narzucać.

Odnosze wrazenie, ze to tyczy sie mnie :)

PostNapisane: 28 sty 2009, 13:52 

Też Ci pisałam, że nie mam tyle czasu. To teraz oficjalnie. Każdy trening odbywa się w piątek o 18. Obecność jednak jest obowiązkowa chyba, że naprawdę nie możecie.

A co do narzucania się to było do MISS. Nie zgadzaj się na wszystko co proponują Rayda.

PostNapisane: 28 sty 2009, 17:02 

sorry ale nikt sie nie narzuca..chcielismy pomoc...zle nas odebrala..ale ok rozumiem.pozdrawiam

PostNapisane: 28 sty 2009, 17:54 
Moderator forum

Uprzejmie proszę o trzymanie się tematu. Uapa

PostNapisane: 28 sty 2009, 18:42 

Kasia napisał(a):
To teraz oficjalnie. Każdy trening odbywa się w piątek o 18. Obecność jednak jest obowiązkowa chyba, że naprawdę nie możecie.

To może napisz to każdej dziewczynie jako iż jesteś SL'em więc to TWOJA robota. (Bo jak chyba zdążyłaś zauważyć to nie każda z TW zagląda na to forum ;))

Kasia napisał(a):
A co do narzucania się to było do MISS. Nie zgadzaj się na wszystko co proponują Rayda.

Uznałam, że to dobry pomysł, więc się zgodziłam.
Ale Ty na pewno masz jakiś lepszy ^^
Słucham...

PostNapisane: 28 sty 2009, 19:15 

Kasia napisał(a):
A i jeszcze jedno prosto z mostu. Przestańcie się tak narzucać.

Żenada... Chłopaki chcą wam pomóc a Ty wylatujesz z tekstem żeby się nie narzucali. Tak więc po co tworzycie temat i zawracacie ludziom 4 litery żeby grali z wami sparingi czy trenowali ?. Jak chcesz zainstaluj sobie mIRC'a wejdź na kanał #BF2|War i poproś w j.angielskim ( jak nie potrafisz to słownik Ci pomoże ) o to żeby ktoś z wami zagrał i po sprawie nikt nie będzie się narzucał. :roll:. Aha i jak chcecie sobie pogadać między sobą to jest do tego komunikator np gadu-gadu a nie forum.

PostNapisane: 28 sty 2009, 19:33 

Założyłam ten temat, żebyście nam pomogli. Kasia się na to zgodziła i nie wiem o co jej teraz chodzi (może okres.. :P)
Ja naprawdę myślałam, że coś z tego TW będzie ale wiadomościach otrzymanych od Kasi zmieniłam zdanie..
''nie powiedzialam ze mam lepszy pomysl ale nie tylko ich bedziemy prosic o pomoc przeciez
17:08:14
i napisze to dziewczynom
17:08:56
dobra mam dosc juz
17:09:27
jesli chcesz wszystko ustalac to ustalaj oddaje ci funkcje SL
''
Wychodzi na to, że łatwo jest mówić ale jak trzeba zacząć coś robić to nie ma komu :)
Mnie tylko zastanawia jak wy (dziewczyny) sobie to wszystko wyobrażałyście mówiąc, że chcecie założyć taki 'klan'.
Ehh.. no nic.
Chyba już nic z tego nie będzie z takim podejściem.
Sama nic nie zdziałam.
Dziękuję za pomoc wszystkim którzy pomogli/chcieli pomóc.
I to będzie niestety na tyle.. (Chyba, że zdarzy się jakiś cud xD)

PostNapisane: 28 sty 2009, 19:53 
Redaktor Battlefield.pl

...Kobiety... - nic dodać nic ująć.

PostNapisane: 28 sty 2009, 20:03 

Kasia napisał(a):
Rayda przecież ustaliłyśmy, że treningi są w piątki o 18 więc co jeszcze chcesz? W piątek to w piątek i tak będzie zawsze

Aha.. kiedy to ustaliłyście? Ja o tym nie słyszałam....

PostNapisane: 28 sty 2009, 20:10 

Obiecałam sobie, że pięć razy się w palce ugryzę, zanim tu napiszę znowu. Cały długi elaborat na temat, co ja generalnie o tym myślę, zachowam dla siebie i kilku innych osób, poinformowanych prywatnie. Teraz o czymś raczej pobocznym chciałam.

Panowie, sorry za szczerość. ;)

Kasiu, wydawało mi się, że wystarczająco długo przebywasz w tak zdominowanym przez szanownych panów towarzystwie, że jesteś świadoma ich zachowań i reakcji. Jedni przyjmą naszą inicjatywę nazbyt ochoczo, inni przyjmą z pobłażaniem, niezupełnie na serio. Różnie bywa. Ja z tego typu środowiskiem mam styczność nie tylko tutaj, więc pewne zachowania nie robią na mnie aż takiego wrażenia. Tą "drugą stronę" (czytaj:panów) też trzeba do siebie przyzwyczaić i pokazać, że można z nami rozmawiać całkiem... normalnie.

Mi się pomysł Miseczek podoba. Nawet jeśli nie miałoby to charakteru stałych sparów z pełnym składem TW, to ZAWSZE jest lepiej usłyszeć pod swoim adresem kilka konstruktywnych uwag niż pławić się we własnym sosie "ochów i achów". Nie zawsze zbierze się cały skład, ale jest xf, zawsze można spojrzeć, która z nas jest i zaproponować; poza tym robi się nas - dziewczyn - coraz więcej, wbrew pozorom. Poza tym nie chodzi mi tu tylko o Miseczki, ale o każdych innych graczy, którzy chcieliby poświęcić swój czas i chęci.

I żeby nie było: jestem "bezklanowa" (że tak to określę), a to, że przyklasnęłam pomysłowi Misek, nie znaczy, że wyrażam jakieś swoje klanowe preferencje.

Szkoda by było taką fajną inicjatywę zaprzepaścić. Zróbmy z tego coś porządnego jak uścisk drwala i odpicowanego jak lateksowe majtki Dody. ;)

P.S. Piątek, 18:00? Ok, tylko, że mało którą przez ostatnie dwa piątki na xf widziałam. Zwłaszcza w okolicach 18. Miał się ostatnio odbyć... hmmm, mecz? spar? ze Spamem i średnio wyszło. Swoją drogą, wybaczcie, ale ja się nie jestem w stanie na razie określić co do mojej "dostępności czasowej". Ja niestety nie mam ferii i nie wiem, co się będzie działo ze mną za miesiąc.

-----------------------

Czyli jak z grubej rury, to elaborat:

1) Liczyłam na demokrację... To a propos jednego z powyższych postów. Wydaje mi się, że sprawiedliwym jest, kiedy decyzje są podejmowane wspólnie, ale to tak naprawdę wspólnie. Ciężko się zgadać na wspólną grę? To przynajmniej wchodźmy na tsa załóżmy raz w tygodniu na ten głupi, przysłowiowy kwadrans - na pewno to trwa krócej niż statystyczna runda, a można się przynajmniej dogadać jasno i wyraźnie kto, kiedy, z kim, gdzie i dlaczego. Zawsze łatwiej i skuteczniej tak, niż "a bo wiesz, ta mi napisała na gg, że może... albo nie może..." Przez 10 minut każda mogłaby wpaść i powiedzieć "ja myślę to i to" bez zabaw w głuchy telefon. I każda by była poinformowana i świadoma wszelakich wyborów.

2) Ja nie mam skilla nic a nic. Ktoś tam ma problemy z rozumieniem ze słuchu. Ktoś tam ma wieczne problemy z kompem. Kogoś nigdy nie ma na gg. Różnie bywa. O dziwo są czasem sprawy ważniejsze niż mecz w bf. Pomijam zero zgrania. Absolutne zero. Ale chciałyśmy i chyba nadal chcemy to ciągnąć, nie? Może się mylę? Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że mam "na oku" dwie z nas, Nikę i Raydę. Wiem gdzie i kiedy grają. Wiem, jak grają. Uczę się ich, jeśli można to tak określić. Małymi kroczkami, no ale świat podobno dopiero w 2012 się kończy. ;) Można? Można.

3) Bosz, tylko nie fochy. Powiem jak męski szowinista: to takie typowe dla dziewczyn... To a propos posta Raydy.

4) Namawiałam ostatnio kolejną dziewczynę do dołączenia do nas. I wybaczcie, jeśli którąś to obrazi, nie czułam się w obowiązku pytać kogokolwiek, czy mogę taką propozycję owej dziewczynie złożyć. Sektą chyba nie jesteśmy, a każda nowa członkini powinna być witana z otwartymi ramionami. Myślę, że to jest jasne. ;)

5) Myślę, że funkcja SLa w tym przypadku nie sprawdzi się w takim kształcie, w jakim to jest u innych.

Ostatnio edytowano 28 sty 2009, 20:41 przez Rybiszcze, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 28 sty 2009, 20:21 

Nika89 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Rayda przecież ustaliłyśmy, że treningi są w piątki o 18 więc co jeszcze chcesz? W piątek to w piątek i tak będzie zawsze

Aha.. kiedy to ustaliłyście? Ja o tym nie słyszałam....

Jak się tak słucha na ts'ie i czyta wiadomości na GG to tyle się wie ;)
Jak był ten pierwszy czy drugi trening to Magda (z tego co pamiętam) zapytała się kiedy będzie następny i powiedziałam, że za tydzień w piątek i że będzie w każdy piątek. Wtedy usłyszałam odpowiedź 'ok', ale już za tydzień żadna z was się nie pojawiła...

Rybiszcze napisał(a):
P.S. Piątek, 18:00? Ok, tylko, że mało którą przez ostatnie dwa piątki na xf widziałam. Zwłaszcza w okolicach 18. Miał się ostatnio odbyć... hmmm, mecz? spar? ze Spamem i średnio wyszło. Swoją drogą, wybaczcie, ale ja się nie jestem w stanie na razie określić co do mojej "dostępności czasowej". Ja niestety nie mam ferii i nie wiem, co się będzie działo ze mną za miesiąc.

Z tego co ja widzę to Nika jest na xfire wieczorem praktycznie codziennie no i ja też. A jeśli chodzi o resztę to widzę zazwyczaj, że się logują a po chwili wychodzą ;) (oprócz jeszcze Ciebie, Rybo :P)
A mecz z Flame owszem miał być ale jak zwykle zabrakło ludzi, którzy by mi odpisali jak się pytałam czy będą mogli grać :)
Ja też nie mam ferii i mam trochę projektów do zrobienia oraz nadchodzące coraz większymi krokami egzaminy w maju i nie sądzę, że znalezienie godzinki w tygodniu na taki mały trening jest trudne ;)

PostNapisane: 28 sty 2009, 20:46 

Ależ ja się Rayda nie czepiam w tym, co zacytowałaś. Nie powiedziałam, że nie mam czasu w ogóle, trochę w to serca wbrew pozorom włożyłam; powiedziałam tylko, że nie wiem jeszcze kiedy dokładnie i w jakich godzinach. ;)

A po resztę komentarza zapraszam wyżej. Post edytowałam, żeby lamą nie być, a tu widzę, że za moimi plecami piszecie. ;)

PostNapisane: 28 sty 2009, 20:51 

Rayda napisał(a):
i nie sądzę, że znalezienie godzinki w tygodniu na taki mały trening jest trudne ;)

Nie jest trudne.. trzeba tylko wcześniej ustalić jaki to ma być dzień i godzina... Ja np. nie będę mogła w każdy piątek więc już z góry mówię.

PostNapisane: 28 sty 2009, 21:07 
Redaktor Battlefield.pl

Jak chcecie grać razem i to trochę ciut poważniej niż FFA i punkciki <3, to jeden dzień treningów to jest mało. Przydałby się drugi. Ja myślę, że np. niedziela jest bardzo dobrym dniem zamiast piątku. Kto chce może się wyszaleć, zająć nauką w sobotę a niedziela koło 18:00 to w sam raz na jakiś trening/spar/gather etc.

Czy my się narzucamy? Ostatnio z Fulgrimem byliśmy na TSie, ja ATC postawiłem a Fulgrim trochę rzeczy potłumaczył, w między czasie ja coś podpowiedziałem, rzuciłem uwagą itp. To była dobra wola i raczej większość z was na to przytaknęła żeby wam coś troszkę potłumaczyć. Jeżeli to było zbędne, wystarczyło nam to powiedzieć. Pomóc może wam ktoś inny a my ten czas możemy wykorzystać na coś innego. Napisałyście posta, że szukacie chętnych klanów do sparów. Od nas wyszła inicjatywa żeby trochę wam pomóc a teraz okazuje się, że jesteście samodzielne i nic nie chcecie. To po co to wszystko? :D

Serwer? Serwer to chyba nie problem, jakbym podpytał Intrudera to może by coś dla was wyczarował, do 10 slotów i ćwiczyłybyście sobie tam cokolwiek byście chciały :lol:.

Peace & Love, DN.

P.S. Nie wiem jak Fulgrim, ale ja służę zawsze dodatkową radą :).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2