Cytuj:
Ten moretti bez lunety to taka bardziej celna strzelba można by powiedzieć, w medal of honor była podobna broń na średnie dystanse bardzo celna (w późniejszych misjach z lunetą już jako snajperka), ale żeby zaraz to snajperką nazywać?
Spróbuj trafić kogoś z moretti bez celowania przez przyrządy
. Na bliskie dystanse masz pistolet (i radze tą broń doceniać, bo naprawdę się przydaje). Snajpy są dobrze zrównoważone. Są na tyle dobre, by jeszcze móc z nich korzystać i na tyle słabe, by 3/4 serwera z nimi nie latało
. Chcesz mieć broń, która zabija zawsze za 1 strzałem? Graj mechanikiem
.
Cytuj:
Tylko nie piszcie, że lama ze mnie -ja mówię o strzałach na 1500m
Półtora kilometra? Widziałem kila razy BF2, ale mi się wydawało, że tam też jest mgła ograniczająca widoczność
. Tutaj nie widzisz na więcej niż... No nie wiem... 600 metrów? :/ Mierzył to ktoś?
Cytuj:
Chodzi mi o to, że profesje w bf 2142 nie są równomiernie wyważone, widocznie są klasy silniejsze i słabsze i śmieszy mnie jak ktoś napisze, że każda klasa jest dobra tylko trzeba nauczyć się grać/mieć skill ect.
A mnie na przykład śmieszy to co Ty mówisz
(pewnie chodzi o to, że najlepszy jest szturmowiec? :/). Gdyby jedne klasy były lepsze, to by tylko nimi grali. A w BF2142 nie ma ich zbyt wiele i są świetnie zrównoważone. Każda klasa przydaje się do czegoś. Zwiadowcą jak odblokujesz karabinek Lamberta możesz bawić się w niewidzialnego szturmowca, wsparciem możesz rashować z shothunem itd, mechanik też jest dość wszechstronny. Zresztą ja nie mogę z ludzi, którzy grają tylko i wyłącznie jedną klasą...