Dodam od siebie iż RPG będzie w 2 wersjach czyli zwykły granatnik i głowica tandemowa którą znamy od rosjan... są to najbliższe odpowiedniki dla LAT i HAT jakie możemy znaleźć w polskiej armii.
Co do samolotów i Altyleri AA, na razie brak planów i chodziarz chcielibyśmy ujrzeć może jakiś rakietowy zestaw AA umieszczony np na podwoziu stara bądź rosomaka to i tak nie ma map z samolotami nawet w planach dla polskiej frakcji a robienie czegoś czego się potem nie użyje to strata czasu.
Tak sam zdradzę może co mamy do zrobienia i co musi być zrobione coby chodziarz 1szą wersję wypuścić oprócz tego o już jest.
Lekkie APC: Czyli wariacja Rosomaka... póki co co prawda jest BRDM ale on to taki scout vehicle bardziej bo całej drużyny piechoty nie zmieści
Lekki pojazd:Tur-Tekstura i kodowanie
Supply Truck: Star-Od początku do końca
Snajperka: TRG Sako-Poprawki modelu, teksturowanie i kodowanie
Śmigło szturmowo/transportowe: Mi 24-tekstura, kodowanie
Pistolet: Wist/ew Rad: wist byłby do poprawki, mógłby powstać Rad gdyby udało się zdobyć model Waltera P99 i go przeteksturować (Rad to nowa polska broń robiona bodajże na podzespołach Waltera... obecnie armia zastanawia się nad jej kupnem ale nie jestem tego info taki pewny, tyle co urywki artykułu w EMPIKu czytałem
)
Karabin (różne wersje): Beryl-Szlify modeli, tekstura, kodowanie
Main Battle Tank: Leopard 2A4-tekstura
Ręczna wyrzutnia AA: Grom-dokończenie modelu, tekstura, kodowanie
-Poprawka tekstur żołnierzy, przeteksturowanie i dostosowanie różnych detali do polskich standardów
-Muzyka
-Mapy
-Dźwięki
To są tylko rzeczy niezbędne osobiście chciałbym jeszcze takie rzeczy jak:
-Honker
-Ryś (modyfikowany SCOT pełniłby role lekkiego APC)
-Loara
-Zestaw AA na podwoziu Stara
-Dzik
-Karabin snajperski Alex (Bor)
-F 16
-Sokół
-PT 91
Ale to są rzeczy o małym priorytecie które pewnie jeżeli kiedykolwiek się pojawią to nie w 1szej odsłonie.
Toc o już jest zostało wcześniej wymienione.