Teraz jest 15 maja 2025, 08:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 lut 2009, 10:58 
Gapis napisał(a):
Ile do ilu było?

prosze!!!!
Boże broń nas od Gapisa :D
Wynik jest wszędzie nawet 3 posty wyżej
http://www.youtube.com/watch?v=IfCjejo8sag ----------- to dzisiaj ulubiony kawałek :D
http://www.youtube.com/watch?v=D1-wrh0n ... re=related ------------ ten też :D
http://www.youtube.com/watch?v=lWlYDTH4 ... re=related -------------heheheh

Ostatnio edytowano 28 lut 2009, 11:54 przez strazakolo, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 28 lut 2009, 11:54 

Zar2Roc napisał(a):
Cieszę się, że zapewniliśmy wam ciekawy meczyk, może rewanżyk kiedyś?

No mam nadzieje :)

PostNapisane: 28 lut 2009, 12:06 
Latrix napisał(a):
Zar2Roc napisał(a):
Cieszę się, że zapewniliśmy wam ciekawy meczyk, może rewanżyk kiedyś?

No mam nadzieje :)

heheheeh nie wierze, że tak bardzo cie "cieszycie" :lol:

a to gdyby ktoś chciał ponownie " zadzierać" z POLSKA !
http://www.youtube.com/watch?v=KBwwFsKT ... re=related ---------- autobalans się ustawi :lol:

Żadna armia nie stanie na ziemi bronionej przez "POLSKIE WOJSKO" :twisted:

PostNapisane: 28 lut 2009, 13:03 

Cóż, niejako też należymy do Polskiej Community i udowodniliście, że z nami (Polakami ogólnie) trzeba się liczyć bo swoje też umiemy :)

[GCA] | www.goldencamels.com

PostNapisane: 28 lut 2009, 13:04 

FouriX napisał(a):
Easy panowie :D

Macie na rozluźnienie atmosferki Towarzysza podczas walenia wielbłąda od tyłu :shock: xXx.p0rn.Anal +18
http://iv.pl/images/nfy59hccu362jdzk9ema.jpg

Dzięki za grę chłopaki...

ładnie wyszło, ale mogłeś trochę inaczej to ująć :D

PostNapisane: 28 lut 2009, 13:08 

Można gdzieś pliki BRa dostać?

PostNapisane: 28 lut 2009, 13:29 

Dla mnie i tak osobą która mnie najmilej zaskoczyła w tym meczu i pokazała że nie powinienem się bać o rurę jeśli trzyma ją w ręku jest F@le, z towarzyszem w zasadzie grałem pierwszy raz a grało się tak jakby od zawsze biegało się w jednym składzie, nie mówiąc już o DeathDillerze. To dowód na to że Polacy mają ten zapał do walki. "To za 1939"

PostNapisane: 28 lut 2009, 13:47 

Witam widać że mnie dobra rozgrywka minęła, kiedy kolejny meczyk może i ja się załapie. 8)

Linux Registered User #394978
Fedora Ambassadors

PostNapisane: 28 lut 2009, 14:09 

Jozi na GCA masz temat a i masz za swoje że stchórzyłeś ... :P

Stażak dopiero teraz odkryłeś Sabaton? Szwedy RLZ!

Pokazaliście klasę w cqb ale jako Czeczeni nie jest to zbyt trudne :P
Na rewanżyk się piszę tylko musimy się w GCA trochę doszlifować :) by stawić bardziej zażarty opór:)
i w tedy to my postniemy nasz uber pro obrazek buhahahahaha!! nie T-Rex :P
może w końcu ktoś się mnie posłucha że trzeba pracować też nad skillem w cqb

Cytuj:
mil3k napisał(a):
Nie wiem czemu obrażasz rodaków używając takiego słownictwa. Wielka szkoda, że uważasz posty LtMica i Joziego za przechwałki. Chłopaki są młodzi i dumni z przynależności do ciekawej inicjatywy jaką jest GCA. Jeśli cię to razi i sprawia żal to poprosze ich aby uszanowali twoje uczucia.

no sory ja w postach pościłem tylko 1 przechwałkę o GCA -> po meczu z Heros wynik... nawet deklasowałem to "wielkie" zwycięstwo nad Włochami .....
a takie rzeczy jak staty z pubów jak Kozielsk z AK74su 20-0 ,itp to do GCA się nie tyczą .... jestem członkiem GCa ale to nie ma wpływu na przechwałki z poza meczów....
mam wrażenie że część POLAKÓW(Fun właśnie jednego zacytował, a kilku jeszcze na serwerach jest nie "miłych") jest negatywnie nastawiona do GCA(byłych CATOWCÓW)
ale brudów nie pierzmy publicznie co?

PostNapisane: 28 lut 2009, 14:26 

Lt Mic napisał(a):

Jasne jasne Mic'u teraz będziecie szukać wymówek;] Obejrzałem sobie recordera. Nie licząc polskiego squadu to reszta GCA biegała jakbyśmy kij w mrowisko wsadzili, bez ładu i składu;] Poza tym wynik 279-0 mówi sam za siebie. Rozumiem jakbyśmy wygrali wynikiem poniżej setki;] Wtedy można by było wdawać się w polemikę, ale tak to .... ;]

PostNapisane: 28 lut 2009, 14:56 

Może by już zacząć nową bitwę na kwiecień ustawiać :)?

Cytuj:
Jozi na GCA masz temat a i masz za swoje że stchórzyłeś ... :P

Nie stchórzyłem, mówiłem, że w piątki mnie nie ma (gone drinkin' i pokrewne)

Cytuj:

W CQB Czeczeni mają przewagę, ale to wasza (nasza?) wina, że daliście się do CQB zepchnąć - przewagę nie wystarczy mieć, trzeba jeszcze umieć ją wykorzystać. Było się tłuc na drogach i zabudowaniach gdzie Rosjanie mają przewagę dzięki optyce.

Powie mi ktoś jeszcze jak były rozmieszczone flagi?
I gdzie można BRa dostać?

No i może zacząć umawiać nowy mecz na kwiecień?

PostNapisane: 28 lut 2009, 15:10 

jozi02 napisał(a):
I gdzie można BRa dostać?

http://www.sendspace.com/file/66etkg

jozi02 napisał(a):
Może by już zacząć nową bitwę na kwiecień ustawiać :)?

Ja chętnie zagram :)

PostNapisane: 28 lut 2009, 15:13 

Lt Mic napisał(a):
no sory ja w postach pościłem tylko 1 przechwałkę o GCA -> po meczu z Heros wynik... nawet deklasowałem to "wielkie" zwycięstwo nad Włochami .....
a takie rzeczy jak staty z pubów jak Kozielsk z AK74su 20-0 ,itp to do GCA się nie tyczą .... jestem członkiem GCa ale to nie ma wpływu na przechwałki z poza meczów....
mam wrażenie że część POLAKÓW(Fun właśnie jednego zacytował, a kilku jeszcze na serwerach jest nie "miłych") jest negatywnie nastawiona do GCA(byłych CATOWCÓW)
ale brudów nie pierzmy publicznie co?

jestem negatywnie nastawiony do was bo sami sobie taki wizerunek wyrabiacie.
SocketMan napisał(a):
If you are a PR clan, a team, a community or even an individual (R-xxx's or just any community member) that thinks GCA is not the best this is your only chance to prove that. Challenge us and make me eat my words.

to jest z forum PRa, po przeczytaniu tak dziecinnej wypowiedzi zaliczylem rotfla, dodajcie do tego wasze przechwalki na tym forum (chwalenie sie wygrana z...francuzami, krajem ktory nie ma pojecia co to teamwork i ktory ma adminow banujacych za zabranie "ich" cobry xD) oraz aroganckie zachowanie na serwerze GCA. doprawdy, taki brak komunikacji i wspolpracy mozna spotkac tylko na francuskich serwerach i GCA. zeby nie bylo ze pieprze a nie wiem to od razu powiem-gralem na waszym serwerze, pare rund nawet.
jedna sprawa jeszcze:po co zmiejszasz czcionke niektorych zdan?! i tak je widac tylko utrudniasz innym przeczytanie twoich wypowiedzi, co denerwuje prawdopodobnie wiekszosc osob na tym forum

a za "polaczkow" przepraszam wszystkich urazonych, tak nazywam swoich rodakow po prostu, dla mnie nie jest to obrazliwe.

PostNapisane: 28 lut 2009, 15:32 

jozi02 napisał(a):
W CQB Czeczeni mają przewagę, ale to wasza (nasza?) wina, że daliście się do CQB zepchnąć - przewagę nie wystarczy mieć, trzeba jeszcze umieć ją wykorzystać. Było się tłuc na drogach i zabudowaniach gdzie Rosjanie mają przewagę dzięki optyce.

Oj Jozi Jozi, bo zaraz pomyślę, że w PR nie grasz w ogóle. Dla przypomnienia Czeczeni mają taką samą optykę jak Ruscy. ;]

PostNapisane: 28 lut 2009, 16:04 

Nie wiem skąd te wnioski iż GCA ma się nie wiadomo za kogo...
W turnieju może i owszem... w końcu byliśmy jakby nie patrzeć najlepszą turniejową armią ( i świadczą o tym wyniki).
Co do wypowiedzi Socket'a to niedobrze tak cytować tylko cześć wypowiedzi... a może nie czytasz ze zrozumieniem bo wcześniej stoi:
Cytuj:
Our goal is very simple:

be the best PR team in the world
no more no less.

I czytając całość znaczy to tyle co:
"Naszym celem jest bycie najlepszą grupą w PR (..)
Jeżeli uważasz iż jest inaczej wyzwij nas i spraw abym cofnął moje słowa"
Nie wiem jak ty ale ja tu widzę zwykłe wyzwanie... w końcu każdy może nas wyzwać i pokazać iż są lepsi od nas i na razie wam to się udało.
Z mojej strony mogę powiedzieć iż wczoraj po meczu gadaliśmy prawie do 2giej o wyniku i o tym co zrobić aby zapobiec takim porażkom w przyszłości... więc mam nadzieje iż podczas następnego meczu (o ile będziecie mieli na taki ochotę) GCA będzie o wiele trudniejszym przeciwnikiem niż wczoraj.

Abstrahując od całego teko "skill'a" zawsze miałem wrażenie iż GCA toczy przyjacielskie mecze z zachowaniem zasad fair play i bez większych narzekań czy to w wypadku wygranej czy przegranej... i mam nadzieje iż podczas wczorajszego meczu pokazaliśmy iż i przegrywać umiemy. Z naszej strony zaglądając na nasze forum możecie zobaczyć iż Dowództwo i żołdacy GCA składają wam gratulacje i wyrażają chęć rewanżu w najbliższej przyszłości...
Zaprawdę nie wiem gdzie jest tam to nasze "cfaniakowanie" bo ja go nie widzę... czego nie mogę niestety powiedzieć o niektórych wypowiedziach tutaj...

Jeszcze raz apeluje o spokój i potraktowanie to jak przyjacielskiej rozgrywki którą zresztą była a nie jakiejś prywatnej wojny "GCA vs Reszta Świata"
I jeżeli ktoś może zarzucić dowództwu czy też kadrze oficerskiej Nusur Bid cokolwiek, proszę niech poda przykłady...

Co do niektórych wypowiedzi "szeregowych" cóż upomnienia dostali już nie raz i dobrze o tym wiedzą...

Ostatnio edytowano 28 lut 2009, 16:09 przez Wyspa, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2