LajtusPL napisał(a):
Ja wczoraj rozwaliłem za pomocą działa na Kozielsku T90 i dwa transportery (czołg zamienił się w złom po 3 strzałach)
To działo nas kiedyś rozwaliło... jak pierwszy raz graliśmy na tej mapie. Później graliśmy po stronie Czeczenów. A że na INF nam jakoś nigdy nie szło to wsiedliśmy do tego śmiesznego wózka z rakietami na dachu (brdm? pojęcia nie mam co to jest]. Pobujaliśmy się trochę i udało nam się tym czołg rozwalić
wykorzystaliśmy ukształtowanie terenu, z bliska rakieta, schowanie się za wzgórzem, zmiana pozycji, druga rakieta... i bum.
Chyba gracze często nie doceniają małych pojazdów z wyrzutniami rakiet ppanc, graliśmy kiedyś na INF (jedyny raz kiedy nam szło jakoś) na mapie gdzie jest US vs Chiny, jest chyba rzeczka, kilka mostów, świątynia, plac budowy i baza chińska na wzgórzu. Fajnie bo Little Bird nas podrzucił, a potem zajechał Stryker i z jego wsparciem zdobyliśmy kilka flag. No, ale tam Chiny mają czołgi. Się okazuje, że był taki Squad, który jeździł na Hummerach TOW. No więc ci dżentelmeni rozwalali wszystko, co było duże, ciężkie, miało gąsienice i było generalnie niebezpieczne. Fajne były komunikaty -TOW hummers, are enemy tanks down? -YES -Yes
No. Tej ;p