Teraz jest 22 lis 2024, 12:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 240 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 mar 2009, 17:05 

No to takich serwerów powinno być więcej bo jeśli nie jest napisane że tego nie można robić to znaczy chyab że można prawda? :wink:

PostNapisane: 7 mar 2009, 20:54 
Zbanowany

Zauwaz ze zasady sa tez w grze wypisane. I na forach serverow wiec nie wszystkie moga byc wypisane. Chyba kazdy glab wie ze nie mozna Rdx w tytanie to jest noobskie.

PostNapisane: 7 mar 2009, 21:17 

a słowo chyba jest tutaj kluczowe. ^^

zawsze się znajdzie ktoś kto łamie zasady i gra nie fair.

ja jestem przeciwny wszystkiemu co lamerskie. ^^

PostNapisane: 7 mar 2009, 21:50 

wszystko co lamerskie..
dla mnie lamerski jest ten sonar supporta przyczepioney do wiertalotu :/
Albo na dachu drapacza w bridge at ramegon, to dopiero jest lamerskie!
Rdx przynajmniej jeszcze widzisz, a radaru już nie

PostNapisane: 7 mar 2009, 22:00 

Taa a więc Dziękuje że mam tylu zwolenników :cry: . Ja lubię grać fair ale jeśli kładę te RDX i zabije kilka osób i ktoś mi zwróci uwagę to przestaje a dopóki nikomu to nie przeszkadza to czemu mam tego nie robić??
Po za tym jeśli ktoś tak robi i mnie w ten sposób zabija to się nie denerwuje bo wiem że zawsze jest sposób na obejście tego i nie wyzywam go od lam albo noobów. Można też przyjąć hasło "To jest Wojna tu nie ma zasad" ja lubię takie serwery na których przeważnie jest tylko zasada na przykład No spawnkilling albo No Basecamping po prostu takie serwery jak No PK Rocket no APM No EMP są sztywne i nie gram na takich serwerach. To jest gra i tak jak napisałem taka Wojna to tak jakby podczas wojen ustalano zasady "No dobra to wy nie możecie używać Min" to by było bez sensu :stupid: .

PS: Może zbyt poważnie do tego podchodzę no ale co się dziwić :wink: .

PostNapisane: 7 mar 2009, 22:17 

nie no spoko, ja też lubię korzystać w pełni z ekwipunku ale czasem ludzie przesadzają..
Np gibcamp często się czyta "No grenade spam" a jak walka przejdzie do wewnątrznej części bazy to wystarczy tylko się wychylić i już 3 granaty wpadają :D
Prawda też jest taka że nie które sprzęty są po prostu przesadzone a do tego ludzie często ich nadużywają, bo są po prostu skuteczne.. i jak tu znaleźć złoty środek?

PostNapisane: 7 mar 2009, 22:28 

Z grenade spam masz racje le denerwują mnie zasady No PK Rocket NO APm Mine to zabiera całą przyjemnośc a co do skoków RDx to on wejdzie na jakiś budek ale zawsze jest sposób żeby go z tam tond zdjąć :wink: .
Nadużywanie??? Możesz podać konkretny przykład unloka?

PostNapisane: 8 mar 2009, 00:10 

Cytuj:
Ja lubię grać fair ale jeśli kładę te RDX i zabije kilka osób i ktoś mi zwróci uwagę to przestaje a dopóki nikomu to nie przeszkadza to czemu mam tego nie robić??

Zależy od sposobu w jaki zwrócą Ci uwagę. Ci mogą ci bluzgać na czacie (bo pewnie bluzgają), ale inni mogą pójść po bardziej drastyczne środki. Jak na serwie jest mądry admin to może Cię od razu wywalić. Ja gdy za którymś już razem ginę od RDXa w tytanie to nie cackam się w jakieś tam słowne upomnienia, których jakoś nikt jeszcze nie posłuchał, tylko od razu robię głosowanie za wywaleniem tejże osoby. To też zazwyczaj nie skutkuję, gdyż ludzie z reguły leją na głosowanie, ale przynajmniej wiem, że staram się naświetlić innym ten problem.

Cytuj:
To jest gra i tak jak napisałem taka Wojna to tak jakby podczas wojen ustalano zasady "No dobra to wy nie możecie używać Min" to by było bez sensu

Mylisz się, to nie jest wojna. Wojna jest w Iraku, wojna jest w Afganistanie. Ale tutaj to tylko gra, która jedynie stara stwarzać się pozory wojny. To jest bardziej rodzaj sportu. By czerpać z tego przyjemność muszą istnieć zasady fair play, których powinno się przestrzegać. Gracze zawsze znajdą jakieś błędy, których twórcy nie przewidzieli, a wykorzystując je zaprzeczają idei tej gry.

Cytuj:
PS: Może zbyt poważnie do tego podchodzę no ale co się dziwić :wink: .

Poważnie to ja dzisiaj pochodzę do wszystkiego. Mam dziwny humor :/.

Cytuj:
Prawda też jest taka że nie które sprzęty są po prostu przesadzone a do tego ludzie często ich nadużywają, bo są po prostu skuteczne.. i jak tu znaleźć złoty środek?

Ja to widzę w ten sposób. Używaj całego dostępnego sprzętu w sposób, jaki życzyli sobie tego twórcy gry. Jeśli coś jest przesadzone, to sam staraj się z tym czymś nie przesadzać. Zasadniczo nie rób bliźniemu, co Tobie nie miłe i będzie git ;).

Cytuj:
Z grenade spam masz racje le denerwują mnie zasady No PK Rocket NO APm Mine to zabiera całą przyjemnośc a co do skoków RDx to on wejdzie na jakiś budek ale zawsze jest sposób żeby go z tam tond zdjąć :wink: .

Takie zasady często są bezsensu, bo wynikają z jakiejś urazy adminów serwera do dan ego typu broni. Nie powinno się zabraniać korzystania z broni, ale raczej niektórych sposobów ich wykorzystywania. Na przykład nie powinno się pisać "NO RDX" bo to bez sensu, ale już komunikat "NO RDX on flag" jest jak najbardziej na miejscu.

PostNapisane: 8 mar 2009, 02:37 

Cytuj:
Zasadniczo nie rób bliźniemu, co Tobie nie miłe i będzie git

Czyli nie zabijamy się. :D

PostNapisane: 8 mar 2009, 12:14 

Ehhh "granade spam" występuje np wtedy gdy siedzisz na jakimś budynku z amunicją pod sobą i cały czas walisz granatami - to jest granade spam.

PostNapisane: 8 mar 2009, 12:35 

Ale ja już mówiłem jeżeli ktoś mi napisze albo powie przez Voip to przestaje to robić nawet jak już jest wyciągnięty "ciężki kaliber" czyli głosowanie to też przestaje. Ale jeśli nie ma tego w zasadach tego o tuż serwera a ni nikt z graczy się nie skarży to ja uważam to za tak jakby legalne. Bo przestrzegam zasad na serwerach ale jak nie ma jakiejś zasady to czemu mam nie wykorzystać?? np RDX skoro nie pisze że np ''NO RDX at Droop" (czy jakoś tak) to czemu mam tego nie robić ale jak jest taka zasada to jej przestrzegam.

PS: A co do tej wojny ja to tylko przytoczyłem nie mówiłem że tak jest :wink:

PostNapisane: 8 mar 2009, 13:15 
Zbanowany

Ric respect czekalem na taki post :). Lemuro:
a)grasz na noobskich servach czyli np Firebirds(Noobski server Rdx na flagach, w tytanie itd a zasady to no cheating glitching i wiecej nie ma[dobrze ze to przynjamniej jest])
b) ktos ci zwraca uwage ale tego nie widzisz. Jestes uzaleznoiny od bf i dla ciebie to jest wojna jak napisales.
c) polecem ci server BallerBude (niemiecki) duzo graczy doswiadczonych itp. Dobre squad malo ludzi. Wczoraj malo bylo 6vs 6 i to mi sie podoba. a nie 32vs32 ^^.

Topic: Nawet jak na servie nie ma: no jihad jeeps to i tak sie nigdy z tym nie spotkalem nawte na wyzej wymienionym Firebirds. Wiec widzisz co to lamerskie - NO

PostNapisane: 8 mar 2009, 13:36 

Ciastek:
a) Na Firebirds gram tylko na serwerze bodajrze 3 od NS
b) Nie jestem uzależniony po za tym napisałem jeśli ktoś coś napisze albo powie to przestaje to robić chyba że znasz inne środki komunikacji w BF :stupid:
c) Nie gram na serwerach 64 przeważnie 32 sloty

Jihad jeep to jest lamerstwo no wiem ale czy ty też uważasz RDX za Lamerstwo :?: :wink:

PostNapisane: 8 mar 2009, 13:51 

Ciastek96 proszę Cię, z tego co piszesz by wynikało że rozgrywki klanowe są rozgrywane w lamerski sposób. Fakt że ktoś Cię zabija np. RDXami, nie oznacza zaraz że ta osoba jest lamerem.

Co do unlocków, kto chce niech używa, nie mam nic przeciwko.

PostNapisane: 8 mar 2009, 14:26 

Cytuj:
a) Na Firebirds gram tylko na serwerze bodajrze 3 od NS

Ja na Firebirds jakoś nie narzekam :). Ważne, że ping tam niski :). A ten od NSa to chyba jeden z nielicznych serwerów NSowych z małym pingiem :).
Cytuj:
Ale ja już mówiłem jeżeli ktoś mi napisze albo powie przez Voip to przestaje to robić nawet jak już jest wyciągnięty "ciężki kaliber" czyli głosowanie to też przestaje. Ale jeśli nie ma tego w zasadach tego o tuż serwera a ni nikt z graczy się nie skarży to ja uważam to za tak jakby legalne.

No w sumie. Jeśli nikomu to nie przeszkadza... Może to lubią? :P Choć ja tam po prostu wolę nie ryzykować kicka...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 240 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2