Cytuj:
Ja lubię grać fair ale jeśli kładę te RDX i zabije kilka osób i ktoś mi zwróci uwagę to przestaje a dopóki nikomu to nie przeszkadza to czemu mam tego nie robić??
Zależy od sposobu w jaki zwrócą Ci uwagę. Ci mogą ci bluzgać na czacie (bo pewnie bluzgają), ale inni mogą pójść po bardziej drastyczne środki. Jak na serwie jest mądry admin to może Cię od razu wywalić. Ja gdy za którymś już razem ginę od RDXa w tytanie to nie cackam się w jakieś tam słowne upomnienia, których jakoś nikt jeszcze nie posłuchał, tylko od razu robię głosowanie za wywaleniem tejże osoby. To też zazwyczaj nie skutkuję, gdyż ludzie z reguły leją na głosowanie, ale przynajmniej wiem, że staram się naświetlić innym ten problem.
Cytuj:
To jest gra i tak jak napisałem taka Wojna to tak jakby podczas wojen ustalano zasady "No dobra to wy nie możecie używać Min" to by było bez sensu
Mylisz się, to nie jest wojna. Wojna jest w Iraku, wojna jest w Afganistanie. Ale tutaj to tylko gra, która jedynie stara stwarzać się pozory wojny. To jest bardziej rodzaj sportu. By czerpać z tego przyjemność muszą istnieć zasady fair play, których powinno się przestrzegać. Gracze zawsze znajdą jakieś błędy, których twórcy nie przewidzieli, a wykorzystując je zaprzeczają idei tej gry.
Cytuj:
PS: Może zbyt poważnie do tego podchodzę no ale co się dziwić
.
Poważnie to ja dzisiaj pochodzę do wszystkiego. Mam dziwny humor :/.
Cytuj:
Prawda też jest taka że nie które sprzęty są po prostu przesadzone a do tego ludzie często ich nadużywają, bo są po prostu skuteczne.. i jak tu znaleźć złoty środek?
Ja to widzę w ten sposób. Używaj całego dostępnego sprzętu w sposób, jaki życzyli sobie tego twórcy gry. Jeśli coś jest przesadzone, to sam staraj się z tym czymś nie przesadzać. Zasadniczo nie rób bliźniemu, co Tobie nie miłe i będzie git
.
Cytuj:
Z grenade spam masz racje le denerwują mnie zasady No PK Rocket NO APm Mine to zabiera całą przyjemnośc a co do skoków RDx to on wejdzie na jakiś budek ale zawsze jest sposób żeby go z tam tond zdjąć
.
Takie zasady często są bezsensu, bo wynikają z jakiejś urazy adminów serwera do dan ego typu broni. Nie powinno się zabraniać korzystania z broni, ale raczej niektórych sposobów ich wykorzystywania. Na przykład nie powinno się pisać "NO RDX" bo to bez sensu, ale już komunikat "NO RDX on flag" jest jak najbardziej na miejscu.