pan_michal napisał(a):
i niekoniecznie "ktos" vs rebel, ale armia vs armia, mysle ze byloby fajne,ale aby takie bylo to.... trzeba duzego duuuzego miasta ! to jest to czego mi brakuje najbardziej, naprawde duzego + sprzet pancerny (najlepiej czolgi) ( i jestem naprawde zadowolony). zapomnialem dodac,ze fajnie byloby np zobaczyc kanaly sciekowe pod ulicami itp,czolgi na ulicach...
w isurgency trzeba szukac pod ostrzalem skrzynek, w tym trybie trzeba byloby nie szukac ale powystrzelac wszystkich

Czytając to na myśl przyszło mi powstanie warszawskie
A tak na serio, PR skupia przede wszystkim współprace między różnymi typami wojsk (pancernymi, piechotą, lotnictwem, może kiedyś marynarką

) dlatego ogromna mapa z samymi czołgami czy miastem nie sprawdziła by się, stała by się istnym pobojowiskiem dla solo tankerów i innych vanilliarzy. Mnie tam się bardziej marzy to co powiedział Uncle, to Scenario. Mnóstwo zadań, każdy skład miałyby określone zadanie. Mogłyby to byś zadania typu: zniszczenia strategicznych mostów (co mogło by uniemożliwić przeciwnikowi użycie oddziałów pancernych na jakimś ważnym strategicznie terenie) i inne zadania które wpływałyby na sytuację naszą lub przeciwnika. Niestety coś takiego mogło by się nie przyjąć bo imo jedna taka bitwa zabierałaby sporo czasu (troszkę się przez ArmA rozmarzyłem

). W takiej sytuacji można by jednak organizować zamknięte "sesje" na serwerach dla graczy którym by się to spodobało. Marzy mi się też w PR taki porządny skoncentrowany desant na plaże z morza i powietrza, takie współczesne Omaha Beach