Teraz jest 28 sie 2025, 23:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 16:42 

Holman napisał(a):
qubix napisał(a):
Ja w DC nie gram,why?
-jest ******* - modern war,wkrętka niesamowita,ale...jak zaczołem grać to juz mi sie nie chciało do podstawy wracać(heavy assault :P )tak wiec wolałem to "niebezpieczne"zjawisko w zarodku zarzegnać...ech...czasem mi sie tęskni za helikopterami.... :cry:

dziwne podejscie, trzeba sie bawic a nie sie umeczac, walenie rakietami z heli do spieprzajacych ryzozercow (EOD) albo wasaczy saddama mozna okreslic tylko jednym: SMOKIN' :!: hehe

niezle jest tez jak masz kumata zaloge blachawka na bashra's edge, to akcje sa jak w blackhawk down, powoli leci sie nad dachami budynkami a miniguny po obu stronach wypluwaja co sekunde kilogramy olowiu w strone ziemi, wiesz jaki jest poploch wtedy ? bo wiekszosc z tych lolkow na ziemi nie ma stingerow ;)

heh...ja o tym wlasnie pisze-piekna rzecz!!!Kumaty pilot to podstawa,z dzialka juz nie jest cieko trafic tylko pilot musi miec wyczucie!!!
Co do mojego podejscia tto...heh tak juz mam i juz :? ,jak odpaliłem po raz pierwszy DC to mnie ciarki przeszly na samą mysl o powrocie do podstawy,jeden z moich mate musiał mnie nawrucić,tewraz nie mam DC zainstalowanego nie korci mnie a zabawa w podstawe daje mi przyjemność,so to nie jest "umęczanie",jak by mnie to męczyło to bym niegrał.
Reasumując:CZEKAM NA VIETNAM!!!!!!!!!!!!Wiosna 2004 :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 16:47 

qubix napisał(a):
Holman napisał(a):
qubix napisał(a):
Ja w DC nie gram,why?
-jest ******* - modern war,wkrętka niesamowita,ale...jak zaczołem grać to juz mi sie nie chciało do podstawy wracać(heavy assault :P )tak wiec wolałem to "niebezpieczne"zjawisko w zarodku zarzegnać...ech...czasem mi sie tęskni za helikopterami.... :cry:

dziwne podejscie, trzeba sie bawic a nie sie umeczac, walenie rakietami z heli do spieprzajacych ryzozercow (EOD) albo wasaczy saddama mozna okreslic tylko jednym: SMOKIN' :!: hehe

niezle jest tez jak masz kumata zaloge blachawka na bashra's edge, to akcje sa jak w blackhawk down, powoli leci sie nad dachami budynkami a miniguny po obu stronach wypluwaja co sekunde kilogramy olowiu w strone ziemi, wiesz jaki jest poploch wtedy ? bo wiekszosc z tych lolkow na ziemi nie ma stingerow ;)

heh...ja o tym wlasnie pisze-piekna rzecz!!!Kumaty pilot to podstawa,z dzialka juz nie jest cieko trafic tylko pilot musi miec wyczucie!!!
Co do mojego podejscia tto...heh tak juz mam i juz :? ,jak odpaliłem po raz pierwszy DC to mnie ciarki przeszly na samą mysl o powrocie do podstawy,jeden z moich mate musiał mnie nawrucić,tewraz nie mam DC zainstalowanego nie korci mnie a zabawa w podstawe daje mi przyjemność,so to nie jest "umęczanie",jak by mnie to męczyło to bym niegrał.
Reasumując:CZEKAM NA VIETNAM!!!!!!!!!!!!Wiosna 2004 :twisted:

pamietam jak cie do DC naklonilem zebys ciagnol :D
potem wpadles w ten wir i pisales mi ze cie do DC przyciaglo jak do piwa :wink: czy jakos tak

ale DC nie miec to jest grzech, przeciez od czasu do czasu mozna pozabijac irakijczykow - mi to sie podoba - mozna sie odprezyc :P

a zanim wyjdzie to Vietnam to hohoh... kupa czasu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 20:43 

Serdeczne dzięki, panowie za podsunięcie pomysłu z demkiem. Podobno zawsze najtrudniej wpaść na najprostsze rozwiązania... ;)
Wczoraj zainstalowałem i wbiłem się na jakiś zagraniczny serwer (Gamespy znalazł mi tylko jeden polski, na nieszczęście pełny... ;)
W każdym razie reszta moich wątpliwości została ostatecznie rozwiana... ;)
Do zobaczenia z końcem grudnia...! ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 21:13 
Moderator forum

Shelton napisał(a):
Serdeczne dzięki, panowie za podsunięcie pomysłu z demkiem. Podobno zawsze najtrudniej wpaść na najprostsze rozwiązania... ;)
Wczoraj zainstalowałem i wbiłem się na jakiś zagraniczny serwer (Gamespy znalazł mi tylko jeden polski, na nieszczęście pełny... ;)
W każdym razie reszta moich wątpliwości została ostatecznie rozwiana... ;)
Do zobaczenia z końcem grudnia...! ;)

Zainstaluj sobie All Seeing Eye. Można to zassać z: http://www.udpsoft.com/eye . Ściągasz instaler, a on reszte sam doinstaluje. Zapomnisz o Game Spy (szpion słaby i wolny jest), a ASE ma wiele fajnych opcji. Dodatkowo ASE możesz mieć za free praktycznie bez ograniczeń - co 7 dni go prosisz o przedłużenie okresu próbnego i tyle. I jeszcze jeden drobiazg - pingi w Polsce w BF-a są o 70% mniejsze niż w demo SW - ja w SW Demo mam pingi 150-200, a w pełna grę 30 -60 (mam SDI). I nie nerw się poziomem zawodników na Demie - oni zwykle dopiero zaczynają i nie do końca rozumieją zasady (robia TK itp.). Także często sa tam przypadkowi ludzie, bo Demo jest za darmo. W pełnego jest 2x milej.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 22:30 

chyba jestem wyjatkiem demo niechcialo mi pujsc ale i tak kupilem orgianla:) i teraz gram w wami:)

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2003, 11:17 

Normalnie mnie wciągnęło na maxa... ;)
Od paru dni zarzynam demko SW, ale nie tylko.
Przedwczoraj ściągnąłem też pierwsze demo BF MP z japońską wysepką...
I pomyśleć, że wcześniej wydawało mi się, że boty są całkiem sympatyczne. Coś mi tylko nie pasowało, że gra zbyt szybko mi się znudziła - po głowie chodziło niejasne wrażenie, iż stać ją na więcej.. Teraz już wiem czemu...
;) ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2003, 12:09 

Hehe wpadles w sidla BFa... teraz juz nie ma odwrotu ;) Żona bedzie musiala korki w nocy wylaczac ;D

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2003, 12:10 

Shelton --> japońska wysepka? Wake Island było amerykańskie, goddamit! :). Swoją drogą jestem w szoku, że jeszcze ludzie grają w demko BFa 8-))

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2003, 12:32 

ja sam wczoraj zainstalowalem kumplowi BFa z packa deluxe ... bedzie troche świezego miesa do odstrzalu na poczatek :P

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2003, 12:35 
Moderator forum

Cytuj:
to zamówię w wysyłkowych, a potem jak listonosz przyniesie, to żonie dam, żeby schowała głęboko w szafie do Gwiazdki, he he

wersja poprawna powyższego tekstu :lol: :

to zamówię w wysyłkowych, a potem jak listonosz przyniesie, to żonie dam PUDEŁKO (wyciągnowszy płytki i manula), żeby schowała głęboko w szafie do Gwiazdki, he he - a sam od momentu odbioru gry zacznę grać na necie

wpomnienia Sheltona ze swiąt:

o 18:00 24.12.2003 żona krzykiem oderwała mnie od komputera - teściowie krzywo patrzyli na mój zarost i przekrwione oczy - naszła mnie chęć na podrzucenie expacka, nie wiem jak wytrzymam te 6 h - o 24 nareszcie spokój - poszli na pasterkę odpaliłem eye w poszukiwaniu chętnych. Cooo tak szybko wrócili z tej pasterki !!! Ale to nic poczekałem aż żona zaśnie i cichutko odpaliłem komputer ouuuu yessssss KILIM ALL !!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2003, 12:40 
Moderator forum

Ja juz sie nie moge doczekac tych swiat... Od Kolacji Swiatecznej do Sylwestra nie bede wylaczac ASE i BFa. Oczy przekrwione, nadgarstki zmeczone beda, ale warto :D
Jedno mnie tylko martwi - w tym maratonie jakos bede musial ladowac myche... Juz wiem! Mam przeciez 8 akumulatorkow do aparatu :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2003, 13:00 

He he, zgadza się Cubituss, amerykańska, ale ponieważ jej szturmowanie wydaje mi się jednak trudniejsze, niż obrona, gram dotąd wyłącznie po stronie Japończyków (dlatego mi się z rozbiegu napisało, że japońska ;).
Zresztą zarówno w demku SW, jak i w Singlu strona Axis jakoś bardziej mnie przyciąga, niż cukierkowi obrońcy wolności... ;)
A serwery (pełne!) na pierwsze demko rzeczywiście można jeszcze znaleźć i to właściwie bez problemu. Też się zdziwiłem, ale... nie przeszkadza mi to! ;)

[Night]Max, będzie o tyle łatwiej/trudniej, że mieszkamy sami (czyt. teściami nie trzeba się przejmować)... ;)
Ale scenariusz, z drobnymi modyfikacjami mi się podoba... W tym oto miejscu już teraz chciałbym zapowiedzieć relację ze swojego "pierwszego razu", ekhm... w pełną wersję po sieci ;)

Z wyciągnięciem płytek z pudełka będzie problem o tyle, że to jednak najprawdopodobniej ona odbierze pocztę (mamy maleńką córcię i żona jest na macierzyńskim ;) )
Hm, chyba jednak poczekam do Gwiazdki, tym bardziej, że im więcej mnie teraz będzie skręcało, tym szybciej się pojawię na serwerze po rozerwaniu pudełka... ;)
A na razie demka wystarczą, przynajmniej żeby potrenować sprawność lotnika, czy bombardiera... ;)

Pozdrowionka dla wszystkich.

Ostatnio edytowano 2 gru 2003, 13:02 przez Shelton, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2003, 13:01 

Cytuj:
ale ponieważ jej szturmowanie wydaje mi się jednak trudniejsze, niż obrona, gram dotąd wyłącznie po stronie Japończyków

Nie chcialbys sie znalezc po stronie Aliantow na klanowce :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2003, 13:09 

Shelton --> jak bAd napisał, obrona Wake Island przypomina na klanówkach obronę Częstochowy, wystarczy wspomnieć mecze reprezentacji PL na tej mapie, czy też klanu PRGK-42 (obrona ostatniej flagi trwała chyba 8 minut, flaga bezustannie bombardowana z powietrza i morza).

A tak offtopic - masz maleńką córcię? Ja mam maleńkiego synka :). I dlatego też gram ostatnio mniej, ale za to ile radochy jak już mam chwilę czasu :).

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2003, 13:48 

Chciałbym sobie pograć w OFP nawet zamówiłem ale ta ?%!@%@@#%%^ %@%!%!@%#$^$#^ #$^%$%!@%))!@*% (!%* (!#%* ! !(& %!@% &!_ &*@ (%&! (@)( &!() %&@(%*!@%()!@& *)(!@ &%*!@ &%*!@ &%*(%&*_)@*%)*%*%%! !)%**!@_*%_!* ! %(*!%)(*!&%^_)!*%_) (_!* %)(*!)%*!%*!)^*_)!(*_)!^*+_!%*)_ *)%* !*% !)*%* _ Cenega oczywiscie nie mzoe wyslac w 2 miesiace pudelka bo to dla niej za malo by zapakowac pudelko i przykleic adres odbiorcy :x :x :x :x.

Uff... uspokoiłem się ;). Tak naprawdę do w BF1942 FFA będziesz grał raczej tylko kilka miesięcy. Klanówki rządzą ;). Świetny był ostatnio mecz UKF vs PRGK (przy okazji dzięki za świetny mecz ;) ) i tyle się podczas niego działo że to 100 razy lepsze od FFA i dlatego ostatnio tylko czekam na trening lub meczyk, a o FFA BF już dawno zapomniałem :).

Co do współczesnych bitewek to najbardziej lubie Rainbow Six 3: Raven Shield :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2