He he, zgadza się Cubituss, amerykańska, ale ponieważ jej szturmowanie wydaje mi się jednak trudniejsze, niż obrona, gram dotąd wyłącznie po stronie Japończyków (dlatego mi się z rozbiegu napisało, że japońska

.
Zresztą zarówno w demku SW, jak i w Singlu strona Axis jakoś bardziej mnie przyciąga, niż cukierkowi obrońcy wolności...
A serwery (pełne!) na pierwsze demko rzeczywiście można jeszcze znaleźć i to właściwie bez problemu. Też się zdziwiłem, ale... nie przeszkadza mi to!
[Night]Max, będzie o tyle łatwiej/trudniej, że mieszkamy sami (czyt. teściami nie trzeba się przejmować)...
Ale scenariusz, z drobnymi modyfikacjami mi się podoba... W tym oto miejscu już teraz chciałbym zapowiedzieć relację ze swojego "pierwszego razu", ekhm... w pełną wersję po sieci
Z wyciągnięciem płytek z pudełka będzie problem o tyle, że to jednak najprawdopodobniej ona odbierze pocztę (mamy maleńką córcię i żona jest na macierzyńskim

)
Hm, chyba jednak poczekam do Gwiazdki, tym bardziej, że im więcej mnie teraz będzie skręcało, tym szybciej się pojawię na serwerze po rozerwaniu pudełka...
A na razie demka wystarczą, przynajmniej żeby potrenować sprawność lotnika, czy bombardiera...
Pozdrowionka dla wszystkich.