Gierka fajna bo też dostałem beta cd-key ale:
Klasy są niezrównoważone to raz,mapki są takie sobie (zauważyłem że National ma przewagę na większości) a jak już wcześniej ktoś powiedział brak systemu spawnów bardziej przeszkadza niż pomaga, bo po prostu nie działa:/ Jakby dali mapkę gdzie można zaznaczyć gdzie chcemy się odrodzić plus listę serwerów (wkurza mnie ten miszmasz, bo czasami chce zagrać na mapie gdzie są pojazdy a nie w kółko tłuc się po Victory Village)
Pomysł z gadżetami które trzeba kupować co 7 dni albo miesiąc jest strasznie chybiony. Ktoś kupi sobie snajperkę, siądzie mu net na 6 dni i w ten sposób straci dość dużo VP a i ze snajpy za wiele sobie nie postrzela. Podobny system jest w grze Combat Arms i tu też nawala dokładnie w ten sam sposób (chociaż BF:H jest ten bonus że możemy robić misje które dają dość dużo VP - ale ich nie ma zbyt dużo jednak...).
Ale jak się trafi na fajny serwer i wczuje się w klimat to jest ok. Miażdżące są odgłosy wszelkich wystrzałów z czołgów czy bazook, o samych czołgach nie wspominając bo są genialnie zrobione i cieszą widokiem. Z samolotami też ok ale przydała by się opcja podłączenia joya.
Tyle mojej opinii