Teraz jest 22 lis 2024, 13:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 344 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 kwi 2009, 21:20 

Gierka fajna bo też dostałem beta cd-key ale:

Klasy są niezrównoważone to raz,mapki są takie sobie (zauważyłem że National ma przewagę na większości) a jak już wcześniej ktoś powiedział brak systemu spawnów bardziej przeszkadza niż pomaga, bo po prostu nie działa:/ Jakby dali mapkę gdzie można zaznaczyć gdzie chcemy się odrodzić plus listę serwerów (wkurza mnie ten miszmasz, bo czasami chce zagrać na mapie gdzie są pojazdy a nie w kółko tłuc się po Victory Village)

Pomysł z gadżetami które trzeba kupować co 7 dni albo miesiąc jest strasznie chybiony. Ktoś kupi sobie snajperkę, siądzie mu net na 6 dni i w ten sposób straci dość dużo VP a i ze snajpy za wiele sobie nie postrzela. Podobny system jest w grze Combat Arms i tu też nawala dokładnie w ten sam sposób (chociaż BF:H jest ten bonus że możemy robić misje które dają dość dużo VP - ale ich nie ma zbyt dużo jednak...).

Ale jak się trafi na fajny serwer i wczuje się w klimat to jest ok. Miażdżące są odgłosy wszelkich wystrzałów z czołgów czy bazook, o samych czołgach nie wspominając bo są genialnie zrobione i cieszą widokiem. Z samolotami też ok ale przydała by się opcja podłączenia joya.

Tyle mojej opinii :D

PostNapisane: 8 kwi 2009, 11:10 

Cytuj:
bo czasami chce zagrać na mapie gdzie są pojazdy a nie w kółko tłuc się po Victory Village

W opcjach gry można zaznaczyć jaki tryb chce się grać.

PostNapisane: 24 kwi 2009, 19:05 

MATiASSek napisał(a):
Cytuj:
bo czasami chce zagrać na mapie gdzie są pojazdy a nie w kółko tłuc się po Victory Village

W opcjach gry można zaznaczyć jaki tryb chce się grać.

Moze tego nie wiesz ale zaznaczenie nic nie daje.

Dodam tylko ze gra mnie ogromnie zawiodla pod wzgledem kupowania tych bonusow - ubrania bym zrozumial, ale dawanie im ograniczonego czasu noszenia i placenie za wszelkie przyspieszacze XP'a daja jasno do zrozumienia, ze najlepsi beda ci gracze, ktorzy maja duzo kasy ;/

PostNapisane: 24 kwi 2009, 20:12 

Cytuj:
Moze tego nie wiesz ale zaznaczenie nic nie daje.

Może tego nie wiesz, ale za każdym razem gdy zaznaczyłem daną opcję grałem tam gdzie chciałem.

PostNapisane: 25 kwi 2009, 10:59 
Redaktor Battlefield.pl

Chodzi o to, że niezależnie od tego czy zaznaczymy vehicle czy infantry to i tak po kilku rundach mapka się zmieni na tą, której nie chcieliśmy ^^

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 25 kwi 2009, 15:53 

_Dominiko_PL napisał(a):
Chodzi o to, że niezależnie od tego czy zaznaczymy vehicle czy infantry to i tak po kilku rundach mapka się zmieni na tą, której nie chcieliśmy ^^

Ha-ha.

Nie wiem, moze gra mi olewa ta opcje, bo jest malo serwerow ;/

PostNapisane: 27 kwi 2009, 19:35 

Mam bete. Pogralem pol godziny. Powiem tak. Jesli EA zaczyna robic cos takiego to chyba ktos ma nie po kolei pod sufitem. Ani to smieszne ani zalosne. Przy okazji wyszlo tez jaka to "darmowa" gra. Serdecznie nie polecam, omijac szerokim lukiem.

PostNapisane: 27 kwi 2009, 19:57 

http://www.i3d.net/bf-heroes-beta-keys-signup.php

5000 keyow...jak ktos chce :roll:

PostNapisane: 28 kwi 2009, 15:01 

Nowa już (aż) 4 mapa w bf:h

http://www.battlefield-heroes.com/news/ ... w-map-soon
ss
Obrazek

PostNapisane: 28 kwi 2009, 16:36 

A tam grymasicie - gra bardzo fajna by wieczorem przy piwie się odprężyć po ciężkim dniu - ja tam na pewno będę w to grywał.

PostNapisane: 7 maja 2009, 20:23 

Gra głupia nie jest, pyknąć można. Ale wyraźnie widać przewagę Nationals, pojazdy są o wiele za słabe (6 bezpośrednich trafień z czołgu w piechura i dalej biega... haha), samoloty całkiem bezużyteczne, przy czym najlepsza do rozwalania ich jest... snajperka, która zadaje obrażenia takie jak pistolet i jedyną jej przewagą jest celownik :/
Poza tym trzeba mieć od groma forsy, żeby naprawdę nacieszyć się całym systemem robienia postaci i lvlowania, a kupione rzeczy i tak znikają po jakimś czasie.
Do tego EA/Dice wcale nie kwapi się do czytania tego co gracze piszą na forum i po prostu ich olewa.
Quake Live jest może mniej rozbudowane, ale całkiem darmowe i sprawdzone.

PostNapisane: 7 maja 2009, 20:46 

Jak dla mnie gra całkiem fajna - jako przerywnik od "normalnego" bf - a.
Jedyne co mnie denerwuje to brak wyszukiwarki serwerów i odblokowywanie broni na określony czas.

PostNapisane: 3 cze 2009, 19:13 

Był update, więc napiszę co się zmieniło:
Upragniona przez graczy opcja skasowania postaci nie została wprowadzona. Ale za parę euro można sobie kupić dodatkowe miejsce na koncie.
Są nowe przedmioty do kupienia za euro.
Przedmioty do kupienia za VP zdobywane w grze są droższe i szybciej znikają - czyli trzeba grać więcej, żeby utrzymać się przynajmniej z sensowną bronią w łapce.

Community czeka na bronie do kupienia za euro, które dałyby dużą przewagę bogatym graczom.

Nie wiem jak Wam, mi się to kojarzy z Tibią. Niby za darmo, ale jak nie zapłacisz to nie pograsz.

PostNapisane: 3 cze 2009, 22:43 

Czego sie spodziewales po EA? "Darmowa" gra to musza na niej zarobic poprzez reklame/bonusy do kupienia.

PostNapisane: 4 cze 2009, 08:49 

Gdyby zarabiali tylko na reklamie (jak chłopcy z id na Quake Live) czy na bonusach, to jeszcze nic :P Ale nie podoba mi się zarabianie na wprowadzaniu debalansu do samej rozgrywki.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 344 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2