Uapa napisał(a):
Najnowsza wersja(nie licząc bety) to 1.41 i na niej jest najwięcej serwerów, serwery w wersji niższej są nierankingowe a w wersji 1.0 najczęściej przeznaczone dla osób nie posiadających oryginalnej wersji gry a dla takiej wersji gry na forum wsparcia nie mamy; owszem widzę, że masz wersję oryginalną natomiast nie jestem wstanie pojąć dlaczego chcesz grać na pełnej błędów oraz poniekąd nie pełnej przez brak części map, brak rankingu (jeżeli komuś jest on do szczęścia potrzebny) mało zbalansowanej wersji gry.
Owszem, na wersji 1.0 są raptem 53 serwery, a na 1.41 kilka tysięcy. Po prostu chciałem grać na 1.0, gdyż klan NRNS jest jednym, jak nie największym klanem na tą wersję i poniekąd zaprzyjaźniłem się z kilkoma ludźmi stamtąd, więc nie przeszkadza mi brak nowych broni czy funkcji. Jak już mówiłem był serwery 1.41, ale nie cieszyły się dużą popularnościa, chyba, że wśród adminów, a jak wiadomo - oni nie są do zabicia.
gabcio napisał(a):
sciagnij sobie z sieci starego bfa...poszukaj po warezach,torrentach..a podczas instalki wbij swoj key..bedziesz miec 1.0 czyz nie?!
No cóż poszukam w sieci na Torrentach... bo chyba nie ma innego wyjścia.
Dziękuję za odpowiedzi.