Cytuj:
Czasami się zastanawiam, czy to ja jestem taki głupi i nie rozumiem co ludzie maja na myśli, czy też ludzie sa tacy debilni bo miejscami poziom głupoty (nie tylko na tym forum) jest tak wielki, że powietrze się zagęszcza i nie idzie oddychac.
Slayer ty nie jesteś głupi. Ty jesteś po prostu zarozumiałym zgryźliwym spamerem, doszukujesz się skrótów myślowych w postach innych ludzi i udając głupka starasz sie być smieszny jak na przykład w tym miejscu
Cytuj:
a ten najlepszy miał właśnie 30 xd
Krzysztofer nie przejmuj sie durnymi komentarzami. W każdej grupie znajdzie sie błazen i prześmiewca, któremu sie wydaje że jest zabawny. Oooolej go ciepłym wiesz czym...
A wracając do snajpienia przy wysokim pingu - można sie przecież nauczyć brać na niego poprawke przy strzelaniu do ruchomych celów. Dla mnie wysoki ping nie jest większym utrudnieniem i coraz częściej grając na GsG Sniperworld trafiam w snajperów biegnących sprintem, a dystans między walczącymi snajperami naprawde rzadko schodzi poniżej 150 - 200 metrów. No ale jak ktoś od miesięcy albo i lat bezmyślnie biega z g36e po Karkandzie to faktycznie kiepsko mu idzie strzelanie na dalekie dystanse

Twoja stara zbiera łuski na Wake Island