Teraz jest 25 lis 2024, 19:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 48, 49, 50, 51, 52  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 cze 2009, 11:50 

na co zaprosi?

'nie ma głupich pytań - są tylko chamskie odpowiedzi'

Twoja stara zbiera łuski na Wake Island :D

PostNapisane: 25 cze 2009, 12:19 

Ta odpowiedz bez sensu. Po prostu gra na pingu >100 nie ma wiekszego sensu gdyż jest to loteria. Ale co ja moge wiedziec w koncu jestem lama i nie gram sniperem. Moglbym wejsc na server dla sniperow ale gdyby lezal w europie i byly ludzkie pingi.

PostNapisane: 25 cze 2009, 12:38 

Co to jest gather:

http://www.esl.eu/pl/combatarms/faq/gather_faq/

To, że Ty "wymiatasz" jako snajper i pojechałbyś kogoś na snajperskim serwie nie znaczy ,że ten ktoś nie pojechałby Cię na gdzieś gdzie się gra medic only, no unlocks itd. ;)

EDIT: coś pomieszałem jak zwykle :roll:

PostNapisane: 25 cze 2009, 14:53 

Cytuj:
Ta odpowiedz bez sensu. Po prostu gra na pingu >100 nie ma wiekszego sensu gdyż jest to loteria. Ale co ja moge wiedziec w koncu jestem lama i nie gram sniperem.

Grubber nie powiedziałem że jesteś lamą, nie przyklepuj mi rzeczy których nie zrobiłem. BTW Opinię o Tobie, którą sobie wyrobiłem czytając Twoje posty na forum zachowam dla siebie. Niepotrzebny kolejny kij w mrowisko.

Cytuj:
To, że Ty "wymiatasz" jako snajper i pojechałbyś kogoś na snajperskim serwie nie znaczy, że ten ktoś nie pojechałby Cię na gdzieś gdzie się gra medic only, no unlocks itd.

Dzojo, zgadzam sie z Tobą w zupełności. Nie lubie tylko zjawiska pogardy a w najlepszym wypadku niedoceniania wobec klasy snajperów. A to, że wzbudzają oni tak zażarte dyskusje o czymś świadczy. Zadna klasa nie wzbudza tak silnych emocji, mam na myśli że snajperów albo się 'kocha' albo nienawidzi.

PostNapisane: 25 cze 2009, 18:41 

Grubber{PL} napisał(a):
Ta odpowiedz bez sensu. Po prostu gra na pingu >100 nie ma wiekszego sensu gdyż jest to loteria.

a no oglądając filmy na youtube stwierdziłem że mając przynajmniej o 70 ping większy potrzebny jest troszkę wieksza (ta szparka ) :P miedzy ofiarą a środkiem celownika może z 300 m hedshootw nie wale ale udaje mi się trafiać . a grając na NSZ 1 rok temu z medami byłem o 30 pkt gorszy od najlepszego gracza. Wiec kogoś musiałem trafić a były sytuacje że kładąc się na ziemi prawie głowami się stykaliśmy :)). oczywiście przez rok szkolny forma wyszła ale nie narzekam :P

PostNapisane: 25 cze 2009, 18:54 

krzysztofer24 napisał(a):
Wiec kogoś musiałem trafić a były sytuacje że kładąc się na ziemi prawie głowami się stykaliśmy :))

jak nie ma w telewizji kabaretu to wchodze na to forum i czytam posty

btw czymś jeszcze sie stykaliście?

na NSZ 1 rok temu z medami byłem o 30 pkt gorszy od najlepszego gracza.

a ten najlepszy miał właśnie 30 xd

Czasami się zastanawiam, czy to ja jestem taki głupi i nie rozumiem co ludzie maja na myśli, czy też ludzie sa tacy debilni bo miejscami poziom głupoty (nie tylko na tym forum) jest tak wielki, że powietrze się zagęszcza i nie idzie oddychac.

PostNapisane: 25 cze 2009, 19:57 

Cytuj:
Czasami się zastanawiam, czy to ja jestem taki głupi i nie rozumiem co ludzie maja na myśli, czy też ludzie sa tacy debilni bo miejscami poziom głupoty (nie tylko na tym forum) jest tak wielki, że powietrze się zagęszcza i nie idzie oddychac.

Slayer ty nie jesteś głupi. Ty jesteś po prostu zarozumiałym zgryźliwym spamerem, doszukujesz się skrótów myślowych w postach innych ludzi i udając głupka starasz sie być smieszny jak na przykład w tym miejscu
Cytuj:
a ten najlepszy miał właśnie 30 xd

Krzysztofer nie przejmuj sie durnymi komentarzami. W każdej grupie znajdzie sie błazen i prześmiewca, któremu sie wydaje że jest zabawny. Oooolej go ciepłym wiesz czym... :mrgreen:

A wracając do snajpienia przy wysokim pingu - można sie przecież nauczyć brać na niego poprawke przy strzelaniu do ruchomych celów. Dla mnie wysoki ping nie jest większym utrudnieniem i coraz częściej grając na GsG Sniperworld trafiam w snajperów biegnących sprintem, a dystans między walczącymi snajperami naprawde rzadko schodzi poniżej 150 - 200 metrów. No ale jak ktoś od miesięcy albo i lat bezmyślnie biega z g36e po Karkandzie to faktycznie kiepsko mu idzie strzelanie na dalekie dystanse :stupid:

PostNapisane: 25 cze 2009, 20:04 

carwood_lipton_pl napisał(a):
A wracając do snajpienia przy wysokim pingu - można sie przecież nauczyć brać na niego poprawke przy strzelaniu do ruchomych celów. Dla mnie wysoki ping nie jest większym utrudnieniem i coraz częściej grając na GsG Sniperworld trafiam w snajperów biegnących sprintem, a dystans między walczącymi snajperami naprawde rzadko schodzi poniżej 150 - 200 metrów.

W wysokim pingu nie chodzi tylko o to, że trzeba brać poprawkę na strzelanie, chodzi też o dusty ;)

No ale jak ktoś od miesięcy albo i lat bezmyślnie biega z g36e po Karkandzie to faktycznie kiepsko mu idzie strzelanie na dalekie dystanse :stupid:

Na pewno wszyscy tutaj biegają ciągle z G36e po karkandzie na publikach :lol: :lol:

PostNapisane: 25 cze 2009, 20:35 

No ale jak ktoś od miesięcy albo i lat bezmyślnie biega z g36e po Karkandzie to faktycznie kiepsko mu idzie strzelanie na dalekie dystanse :stupid:

Na pewno wszyscy tutaj biegają ciągle z G36e po karkandzie na publikach :lol: :lol:[/quote]

Może chodziło mu o jego znajomych, którzy potrafią tylko z g36e.

BTW carwood_lipton_pl ile ty masz lat? Bo z twoich postów wynika że maksymalnie 16.

PostNapisane: 26 cze 2009, 00:30 

Mowisz ze nie nazwales mnie nigdy lama itp. To sie tyczuło twoich osobistych przemyslen na temat komendatów i pilotów (wiem moglem to napisac wprost ale pomysłałem ze załapiesz o co mi chodzi).
Mi sniperzy nie przeszkadzaja (jezeli nie klada wszedzie clayow) zawsze +2 punkty za zabicie przeciwnika za free.

PostNapisane: 26 cze 2009, 13:29 

Po wielu latach treningu i pracy snajper staje się równie potężny co śmigłowiec szturmowy.
Niczym perła formująca się na dnie, po latach ujawnia swą prawdziwą wartość......ech :D .
To trzeba zobaczyć:
http://www.youtube.com/watch?v=Qf8vKUYwoIc
Ten film pokazuje ile dobry snajper potrafi. Pod koniec filmiku trudno zobaczyć cele, które eliminuje.
Czasami gram snajperem. To zależy jaki mam dzień. Według mnie jest to bardzo dobra klasa, ale grać nią bardzo dobrze mogą tylko nieliczni.

PostNapisane: 26 cze 2009, 16:23 

WIKING(G) napisał(a):
To trzeba zobaczyć:
Ten film pokazuje ile dobry snajper potrafi. Pod koniec filmiku trudno zobaczyć cele, które eliminuje.
Czasami gram snajperem. To zależy jaki mam dzień. Według mnie jest to bardzo dobra klasa, ale grać nią bardzo dobrze mogą tylko nieliczni.

Got_Ya_Good snajperem kosi niesamowicie (to chyba on nakręcił serię Sniper School, da?) i podziwiam go, bo lubię grać kamperem, ale takich snajperów jest naprawdę mało i w gruncie rzeczy dla drużyny nadal bardziej przydatny może się okazać średnio grający medyk, bo zajmuje punkty i ratuje kupony.

PostNapisane: 26 cze 2009, 21:34 

WIKING(G) napisał(a):
Po wielu latach treningu i pracy snajper staje się równie potężny co śmigłowiec szturmowy.
Niczym perła formująca się na dnie, po latach ujawnia swą prawdziwą wartość......ech :D .
To trzeba zobaczyć:

Nie wiem czym tu się jaracie :P

http://www.youtube.com/watch?v=d84eWPWEjrA

Jest dużo więcej lepszych movie ale już mi się nie chciało szukać ;]

PostNapisane: 26 cze 2009, 21:46 

Grałem tak samo jak ty ale teraz szkoła prac i nie mam czasu na granie:(

możemy się zmierzyć ja carwood i wiking na was. i gramy na weake. i mogę się założyć że mnie ani razu nie traficie...

slayer a ciebie to pamiętam:) mało razy dostałeś o demnie w łep? I może miałem 0 pkt ale ty byłeś zaraz za mną:) a strzelając medem nie kładziesz się na ziemi? To pewnie stoisz i czekasz jak cię trafia.:D

PostNapisane: 26 cze 2009, 23:00 

slayer (...) a strzelając medem nie kładziesz się na ziemi? To pewnie stoisz i czekasz jak cię trafia.:D

coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, że uciekłeś z psychiatryka, bo ni ch chu nie moge rozkminic o co ci chodzi

-wpierw piszesz o jakimś stykaniu się głowami
- że grałeś gdzieś rok temu i byłeś od kogoś gorszy o 30 pkt
-potem że "jak jest 70 ping większy potrzebny jest troszkę wieksza (ta szparka ) miedzy ofiarą a środkiem celownika"
a na koniec jakby tego bylo ku**a mało sugerujesz że mnie pamietasz i że bede lezal jak jaks ciota na łejku z L96A1 i cie tam szukał jakbym nie miał nic lepszego do roboty

żal...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 48, 49, 50, 51, 52  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2