Teraz jest 27 lis 2024, 15:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 cze 2009, 15:00 

Ostatnio zainstalowałem znów BFa na nowym kompie, i z ciekawości zagrałem znów na wilku (kiedyś grałem ale dostałem kicka albo bana za granie snajperem bo przy wczytywaniu nie było tej zasady a podczas gry nie zauważyłem.). Godzina coś między 12 a 2 w nocy i muszę powiedzieć że naprawdę jest tam dość niski poziom. Ja, przeciętny gracz który nie wychylił nosa poza publiki, zdobył 200 punktów a podczas deada tylko kilka razy zdarzyło się że ktoś mnie podniósł, za to ja podniosłem chyba całą drużynę ze 2-3 razy. Leciały kicki ale zasłużone: za claye, commandera i chyba za 2-3 razy za spawnkill. Jak na razie nie mam zastrzeżeń do admina =wilk= tostry (nie pamiętam dokładnie nicku). Mimo że w przeciwnej drużynie byli mocni gracze (w kilku ostatnich minutach gry prześcignęli mnie o jakieś 20 pktów) to nie dostali kicka. Nawet gdy ich SL wszedł do budynku nad flagą i respił ludzi którzy ostrzeliwali spawny i próbowali zdobyć flagę (nie było to celowe siedzenie z PKMem obok spawna tylko drużynowa próba zdobycia lagi więc moim zdaniem jest OK ;)). Szkoda tylko że na 24 osoby jest tam mapa 64 albo nie ma zasady FBF bo niemalże na początku rundy jacyś biegacze którzy nie radzili sobie z walką pobiegli na budkę. Nawet admin nie był zadowolony więc nie rozumiem dlaczego nie chcą zmienić mapy lub chociaż dodać FBF.

Ogólnie nie mam zastrzeżeń ale jeszcze trochę pogram bo fajnie punkciki lecą i najwyżej napiszę sprawozdanie jak ktoś mnie zbanuje/skickuje za nic lub admini będą wzorowi.
BTW sprawdzałem czy mi battlerecorder działa i mam repka z tamtej rundy jeśli ktoś chce ;]

PostNapisane: 22 cze 2009, 15:20 
Redaktor Battlefield.pl

NekroSnajper napisał(a):
BTW sprawdzałem czy mi battlerecorder działa i mam repka z tamtej rundy jeśli ktoś chce ;]

No chętnie sobie obejrzymy jak zdobywasz 200 punktów na karkandzie :lol: :lol: :lol:

↓↓ Nie chodzi mi o to że ci nie wierzę, tylko kto by to chciał oglądać xD Walić karkand

I'm as cold as the cold wind blows

Ostatnio edytowano 22 cze 2009, 16:21 przez _Dominiko_PL, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 22 cze 2009, 16:13 

_Dominiko_PL napisał(a):
No chętnie sobie obejrzymy jak zdobywasz 200 punktów na karkandzie :lol: :lol: :lol:

jeszcze się zdziwisz ;)

PostNapisane: 22 cze 2009, 16:17 

_Dominiko_PL napisał(a):
NekroSnajper napisał(a):

Tak wiem, ty pewnie zdobywasz grubo ponad 1000 w takich warunkach wielki super-uber-pro-elo-czortwiecojeszcze killerze. Nie jestem taki dobry jak ty i nie ukrywam tego ;)

PostNapisane: 22 cze 2009, 16:47 

tuszyn_pl napisał(a):
Hmm tomiangello ty powinines się nie wypowiadać bo to co odpier..... jak mieliście mapki CQ to w pierwszej kolejności bym ci zabrał adminkę.Ale oczywiście twoja strona wygrywała i na jednej fladze stali na spawnach i cieli co popadnie , na flagę nikt nie wchodził bo po co ratio 50:4 nikt nie zauważył z czego 40 killi było z spawnkillu.

Podaj datę, godzinę, miejsce rozegrania akcji i kto brał udział (screeny mile widziane), a poza tym czy na pojazdach na =wilk= widziałeś zasadę "No Spawnkill" , jak widziałeś to musiałeś grać na innym serwerze :lol: tyle w tym temacie !! a zabierać to sobie możesz, flagę na Hotelu :mrgreen:

PostNapisane: 28 cze 2009, 19:44 

Po ostatnich rundkach zmieniłem zdanie. Wszedł jakiś pajac z aimbotem, ściągał ludzi z poza mgły (zdarzało się że nawet na spawnie) a admini zamiast się tym zająć wyzywali kogoś od configów (w tym najbardziej krzyczał tomiangelo) Widać czasem trafia się na dobrego admina, czasem na dzieci :)
@DOWN
Piszemy to co myślimy o tym co widzimy na waszym serwerze. Myślę że nikt tutaj nie kłamie tylko po to żeby wam zrobić na złość :)

Ostatnio edytowano 29 cze 2009, 00:16 przez NekroSnajper, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 28 cze 2009, 22:35 

NekroSnajper napisał(a):
Po ostatnich rundkach zmieniłem zdanie. Wszedł jakiś pajac z aimbotem, ściągał ludzi z poza mgły (zdarzało się że nawet na spawnie) a admini zamiast się tym zająć wyzywali kogoś od configów (w tym najbardziej krzyczał tomiangelo) Widać czasem trafia się na dobrego admina, czasem na dzieci :)

masz gościu problem ?? nie wchodź na serwer jak Ci się coś nie podoba !! będę chciał to będę sobie krzyczał, śpiewał i Bóg wie co jeszcze...a Ciebie to nie powinno interesować !! tyle w tym temacie :) widać co niektórzy mają kompleksy na temat Naszego serwera, bo jak czegoś nie napiszą złego na jego temat to chorzy są... !! pozdro dla wsZystkich normalnych, zresztą dla Tych Mniej normalnych też :mrgreen:

PostNapisane: 29 cze 2009, 02:23 

Chyba napisał ze zmienił zdanie czyli musial wczesniej miec dobre wiec wątpie zeby mu zależało na oczernianiu was.

PostNapisane: 29 cze 2009, 14:35 

nikt Wam nie zabrania pisać :) Polska to wolny kraj (chyba??) , i po to jest to forum, aby wyrażać Swoje opinie, nikt nikogo nie będzie zmuszał, aby pisał o =wilk-ach= miłe słówka itp... więc niech każdy sobie pisze co o Nas uważa, że jesteśmy tacy i owacy, jak byśmy się wielce przejmowali tym co tu niektórzy "smarują" to =wilk= by już nie istniał :) dobra, zaczyna się robić OFF-TOP : 8)

PostNapisane: 30 cze 2009, 18:26 
Spamer!

W takim razie czemu nie usunęliście czitera ? Bo co ? Bo grał po waszej stronie -.-" ?

@down: jeśli to była prawdziwa odpowiedz to mnie satysfakcjonuje.

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 3 lip 2009, 20:34 przez Blizzard_, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 1 lip 2009, 17:15 

Blizzard_ napisał(a):
W takim razie czemu nie usunęliście czitera ? Bo co ? Bo grał po waszej stronie -.-" ?

masz racje :stupid:

PostNapisane: 17 lip 2009, 18:56 

EDIT:

Hmm BRAVO dla admina TALA , n/c .Mam nadzieję chociaż że wysłaliście demko do GGC z tym aimbotem.

ps. poprawiłem po przemyśleniu pewnych kwestii , bana nie ściągajcie , duży już nie przyjdzie na serwer .

ps2. norbit w ustawieniach PB trzeba pozmieniać te funkcje o które pytałeś.

ps3. tomek gg odnośnie ESL pomogę

pozdr i poćwicz >>tomiangello ty szczególnie

Ostatnio edytowano 18 lip 2009, 09:21 przez tuszyn_pl, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 17 lip 2009, 22:17 

nie pasuje Ci coś Tuszyn ?? to nie wchodź na ten jak Wy to nazywacie "lamerski serwer", idź na swoje Plackowe i tam sobie graj, tam są sami dobzi Admini, same ideały itp.... brak słów taki duży a przylatuję na skargę na forum...
napisz do EA, może Ci pomogą :)

PostNapisane: 18 lip 2009, 07:09 

Czyli juz skonczyliscie kreować dobry wizerunek klanu i teraz za zwracanie uwagi znowu mozna oberwac banem? Brawo. Nie wiem czemu pozwalacie grac na swoim serverze bylemu cheaterowi (nie wiadomo czy teraz tez jest czysty xD)

PostNapisane: 18 lip 2009, 09:22 

zmieniłem wypowiedź bo się przestraszyłem niop

maly^^miki

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2