Mnie interesuje jak zeszłoroczny śnieg czy Ty jesteś medium max czy pro czy low czy kij wie kto !!
ja gram w BF-a dla przyjemności, korzystam z unlock-ów bo po to zostały stworzone, i wchodzę na serwer żeby się dobrze bawić, a nie czytać jak 15 letni dzieciak klnie jak "szewc" albo obraża klan !!
My jako Klan =wilk= nikogo nie zmuszamy, żeby u Nas grał, chce to wchodzi i się dobrze bawi, nie chce nie wchodzi i finito
a co do generałów trójgwiazdkowych, gwiazdki każdy głupi może zdobyć i to wcale nie świadczy o poziomie gracza, a po za tym jak pisałem wyżej nie interesi Mnie czy ktoś jest pro...itp
chciałbym też zauważyć, że jakby nie patrzeć ale serwer =wilk= jest prawie cały czas pełen, popatrzcie na inne polskie rankingowe serwery, tam to rzadkość, zaraz się napewno odezwą wielcy "Pro" gracze, że tam jest pełno ludzi bo to serwer jak Wy to nazywacie "Lamerski", Mnie nie interesuje czy to "lamerski" czy "noobowski" czy kij wie jaki !! Mnie cieszy fakt, że stali bywalcy co wchodzą się dobrze bawią, i jest zawsze dużo ludzi
ale się rozpisałem to tyle z mojej strony
PS. 15.08 2007 - 15.08 2009
2 Lata Klan =wilk= już istnieje
pozdrawiam tomiangelo88