Teraz jest 27 lis 2024, 13:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 sie 2009, 13:57 

Mnie interesuje jak zeszłoroczny śnieg czy Ty jesteś medium max czy pro czy low czy kij wie kto !!
ja gram w BF-a dla przyjemności, korzystam z unlock-ów bo po to zostały stworzone, i wchodzę na serwer żeby się dobrze bawić, a nie czytać jak 15 letni dzieciak klnie jak "szewc" albo obraża klan !!
My jako Klan =wilk= nikogo nie zmuszamy, żeby u Nas grał, chce to wchodzi i się dobrze bawi, nie chce nie wchodzi i finito :)
a co do generałów trójgwiazdkowych, gwiazdki każdy głupi może zdobyć i to wcale nie świadczy o poziomie gracza, a po za tym jak pisałem wyżej nie interesi Mnie czy ktoś jest pro...itp
chciałbym też zauważyć, że jakby nie patrzeć ale serwer =wilk= jest prawie cały czas pełen, popatrzcie na inne polskie rankingowe serwery, tam to rzadkość, zaraz się napewno odezwą wielcy "Pro" gracze, że tam jest pełno ludzi bo to serwer jak Wy to nazywacie "Lamerski", Mnie nie interesuje czy to "lamerski" czy "noobowski" czy kij wie jaki !! Mnie cieszy fakt, że stali bywalcy co wchodzą się dobrze bawią, i jest zawsze dużo ludzi :) ale się rozpisałem to tyle z mojej strony :)

PS. 15.08 2007 - 15.08 2009 :) 2 Lata Klan =wilk= już istnieje :)

pozdrawiam tomiangelo88

PostNapisane: 15 sie 2009, 14:57 

Ale mnie wkur***, że 90% z was mówiących, że gracie 4fun zawsze się spina... I to wy zawsze najwięcej płaczecie. Jak już gracie 4fun to traktujcie to co się dzieje "z przymrużeniem oka" jeb*** hipokryci.

PostNapisane: 15 sie 2009, 14:59 

Hipoteza brzmi Ci ludzie nie mają kasy, ja śmię twierdzić oni nie mają klasy...

PostNapisane: 15 sie 2009, 18:33 

fajnie ze ten temat jest tu na forum przynajmniej mam sie z czego posmiac jakie to ludzie maja problemy ciekawe ile osob pisalo skargi do EA na klan =wilk= hehe prosze o wiecej waszych opini. Pozdrawiam

PostNapisane: 24 sie 2009, 19:44 

Co do serwera wilków [inf] to jak dla mnie jest spoko poza tym że mapa 64 a graczy 24 więc często (nie ciągle) gra wygląda tak że:
jeden biegacz z USMC przejmie budke albo przedmieścia i się zaczyna zabawa w kotka i myszkę. US-y przejmują flagi a Araby biegają i przejmują za nimi i tak w kółko po całej mapie. W końcu po 10-20 min biegania któryś z SL-ów wpadnie na pomysł żeby się zatrzymać na fladze albo cofnąć do poprzedniej bo akurat się biała zrobiła jak na mapkę popatrzył.

Druga sprawa:
To że jakiś czas temu dostałem !k "za kucanie" i za cholere nie mogłem dojść o so chozi :shock:
Teraz przeczytałem post 2-3 strony wcześniej i mam taką prośbę do adminów:
Piszcie w tych komunikatach po kicku "Za kucanie na martwym wrogu" czy coś podobnego, żebym nie musiał znowu sie zastanawiać "za co?" i potem nie robił z siebie debila na serwie pytaniem "czemu dostałem !k "za kucanie" (lub coś innego)"

Pozdro MartinRiggsPL ;)

PostNapisane: 24 sie 2009, 21:53 

Spoko, ja też jakiś czas temu dostałem bana za "kucanie" nad bartusiem :) Poziom adminów drastycznie spada (o ile jeszcze może).

PostNapisane: 26 sie 2009, 04:07 

pitbooll87 napisał(a):
Druga sprawa:
To że jakiś czas temu dostałem !k "za kucanie" i za cholere nie mogłem dojść o so chozi :shock:
Teraz przeczytałem post 2-3 strony wcześniej i mam taką prośbę do adminów:
Piszcie w tych komunikatach po kicku "Za kucanie na martwym wrogu" czy coś podobnego, żebym nie musiał znowu sie zastanawiać "za co?" i potem nie robił z siebie debila na serwie pytaniem "czemu dostałem !k "za kucanie" (lub coś innego)"

Pozdro MartinRiggsPL ;)

To się teabaging nazywa, a chodzi dokładnie o to że po zabiciu przeciwnika pokazujesz mu w ten sposób obraze że może ssać Ci jaja :)

Obrazek

PostNapisane: 26 sie 2009, 07:21 

Przecież to zaognia rywalizację, pokonany stara się być lepszy, spirala się nakręca... o to chodzi :P

PostNapisane: 26 sie 2009, 19:23 

POZDRO l Grizzly napisał(a):

To się teabaging nazywa, a chodzi dokładnie o to że po zabiciu przeciwnika pokazujesz mu w ten sposób obraze że może ssać Ci jaja :)

Wiesz ale ja wiem co to znaczy jak sie na kimś kuca, chodzi mi o to co mi sie wyświetliło po kicku

Aaa jeszcze jedno... bardzo ważne... a co jeśli ja kogoś zabiłem a ktoś inny na nim kucał (tak jak to pewnie było w moim przypadku)

PostNapisane: 27 sie 2009, 12:24 

pitbooll87 napisał(a):
Aaa jeszcze jedno... bardzo ważne... a co jeśli ja kogoś zabiłem a ktoś inny na nim kucał (tak jak to pewnie było w moim przypadku)

To i tak dostaniesz kick, bo w końcu to Ty odważyłeś się zabić admina, a nie tamten typ :D. Uzasadnienie "kopa" już nie ma znaczenia xD.

-> PubMovie :D <-

PostNapisane: 27 sie 2009, 16:03 

Czekam na demko...

Ostatnio edytowano 27 sie 2009, 18:24 przez seba18, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 27 sie 2009, 17:01 

tomiangelo88 napisał(a):
chciałbym też zauważyć, że jakby nie patrzeć ale serwer =wilk= jest prawie cały czas pełen, popatrzcie na inne polskie rankingowe serwery, tam to rzadkość

A serwer PL4FC 24/7 KARKAND INFANTRY ONLY jest cały czas pusty, tak? ;)

PostNapisane: 27 sie 2009, 20:54 

Wilk jest pełny tylko z powodu fajnych pingów i taniego expa :P

PostNapisane: 27 sie 2009, 22:18 

Co do pingów to ja ma takie same (ok. 50-70) na "wilku" i na "plackach"

PostNapisane: 28 sie 2009, 20:49 

LoL koleś dostał bana na wilku bo... cyt. "wszyscy mówili że on coś ma bo zabija po dwóch trzech z pistola" lol ^^ sorry ale to fajny powód bana :D bawicie mnie coraz bardziej ^^ jakiś czas grałem na wilku i myślałem że już staliście się na tyle dojrzali żeby zainstalować BF-a , ale jak widać 30-40 lat macie tylko wybite na dowodzie (okrągłym) i pewnie dalej musicie się pytać rodziców o pozwolenie pójścia do tesco żeby kupić sobie Lecha .
BTW zapewne głosowaliście na kczyńskiego :D RYDZYK rulle ^^

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2