MK napisał(a):
co takiego fajnego ma być że zrobił na tobie duże wrażenie?
Jak się domyślasz nie mogę wiele powiedzieć - zresztą jeszcze wiele detali może się zmienić przed premierą. Ale to co już twórcy pokazali, a co dopiero tak na prawdę widać w grze to mapy, mapy i jeszcze raz mapy. 2.15 było dla mnie sporym krokiem do przodu (szczególnie w porównaniu do 2.1), ale główne zmiany były ukryte w środku jak przeprojektowane modele kolizji obiektów statycznych, czy wciąż dalekie od doskonałości, ale już uproszczone modele kolizji pojazdów. Natomiast w 2.2 w za sprawą map od razu wchodzimy w zupełnie inny świat, diametralnie różny od afryki w 2.15, a także tej Normandii z wymalowaną trawą w 0.7. Do tego kosmetyczne zmiany wielu już nam znanych elementów, które podejrzewam wielu osobą przypadną do gustu. Jak też dość znaczne zmiany w samej rozgrywce, które z pewnością wzbudzą kontrowersje, tak jak teraz wśród betatesterów. Także myślę, że będziemy mieli o czym pogadać po premierze.
Pozostaje kwestia czy chłopaki z FH trafią w gusta szerszego grona graczy. Nie mniej liczę na to, że będzie z kim zagrać, bo to co zobaczyłem na testach bardzo mi się spodobało i chętnie zawitałbym znów na publika, a nie widzę w tej chwili gierki dla siebie w podobnym klimacie