Tak bo to jest właśnie system gry na Xboxa i ps.
Jak dla mnie nie powinni mieszać błota z jedzeniem , jak właśnie zrobili.
Pomieszało im się we łbach i zapomnieli chyba co to PC a co Xbox i Ps3.
Ten system sprawdza się tylko do gry "na szybkiego". Wchodzisz grasz i wychodzisz i miałeś tyle rajcu.
Brak możliwości wychylania > no powiedzmy nie było to super extra potrzebne , używałem tego w krytycznych sytuacjach , no ale dla snajpera świetna rzecz.
Brak modów...tego nie będe komentować
Płatne Łatki? ! co do .... ?(chyba że coś źle przeczytałem , a przeczytałem że ów Patche mają być płatne O.o )
Ogólne upośledzenie gry pod kątem konsol też mnie rozbraja
Te ikonki , animacje które się pojawiają w HUDzie są tak zryte i dziecinne że masakra...za niedługo zamiast paska z expem będą pluszowe przyciski i moherowe znaczki.... Ble , w dodatku to pojawianie się tej Tabelki kogo zabiłeś itd...
Nic tylko śmiech - bo mnie to się nie podoba. Brakuje tam jeszcze tylko Gdzieś w rogu pojawiającego się okienka z Yt do profilu każdej zabitej osoby , najnowsze newsy z Krakowa i frytki do tego
Ha... 1 rzecz jest jeszcze niedopuszczalna
Oglądaliście może moment (albo graliście) w którym obrywa gość kulą i ... pojawiają mu się na ekranie irytujące kropelki niby osoczokrwi ?!hahahah to poważnie powalające
Jak tak można głupio zrobić żeby sie pojawiały Kropelki no luuudzie weźcie
Weźcie niewiem spróbujcie w wodzie otworzyć oczy i wynurzyć się... Będziecie mieć KROPEEEELKI przed oczami HAHAHA
Moja ocena gry 0/10
Dno nad dnami , a byłem święcie przekonany że IW nie spartaczy tej gry
<to będzie 1 moja gra z serii cod którą sciągne z neta...smutne ale prawdziwe>
EDIT: Łoch ale dużo smajli narąbałem