Teraz jest 23 lis 2024, 19:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 sty 2010, 23:23 

Nie chodzi o Ciebie. Bo każdy ma prawo grać na 1.0, 1.2, 1.3 itp itd. Bo gra to zabawa ;) Jednak problemy mogą wystąpić i EA nie pomoże - każą spatchować. A to, że masz oryginał ok, bardzo dobrze. Namów kumpli i zacznijcie zabawę na 1.5 z dodatkowymi boosterami - nowe mapki, możliwość grania UE. A ty to tracisz na rzecz jednego serwera...Na 1.5 do wyboru masz 1300 serwerów, a na 1.0 ? 5 ? ; )

PostNapisane: 1 sty 2010, 23:43 

może i masz troszke racji i jest troszke więcej niż 5 mianowiie 32 :lol:

PostNapisane: 2 sty 2010, 00:08 

Tak czy siak dużo tracisz ; )No, ale powtarzam po raz kolejny. Gry mają bawić. Jeżeli lubisz 1.0 to nie widzę przeszkód na graniu na tym patchu, jednak nie znamy odpowiedzi na twoje pytanie. Jedynie a myśl przychodzi format/reinstall(czyszczenie rejestru po usunieciu i instalacja na nowo) Spróbuj tego 2 sposobu ; )

PostNapisane: 2 sty 2010, 14:12 

niestety tego też próbowałem. może niestety trzeba będzie przestac grac na tych serwerach :( i rozpoczą karierę na patchu 1.5 :)

PostNapisane: 7 lut 2010, 22:41 

Siema. Ja też mam problem z DDHC. Do 1.4 i 1.5 próbowałem się przekonać wiele razy, jednak, że jestem strzelcem na heli to po prostu nie mogę przejść na lepsze wersje, bo tam jest tylko coraz bardziej nerfiony helikopter.
W 1.4 rakiety mają krótszy zasięg, a w 1.5 to już jest całkiem idiotycznie zrobione, bo rakiety hellfire nie niszczą czołgów na raz. Ja rozumiem, że to gra i że tu się skrajnie odbiega od rzeczywistości, ale nie zamierzam specjalnie nerfić sobie helikoptera. Gra na 1.0 jest nieporównywalna z 1.4, gdzie każdy biega jak idiota i tylko rzuca granaty. Mnie to nie bawi. Na 1.0 jest normalna gra.
Aha. I nie ma 5 serverow, tylko 58 (z filtrami). A DDHC ma brak lagów, najlepsze mapy, dużo graczy i najlepsze konfiguracje (anty hax + anty base rape + anty teamkilling)

Odkąd zmienili hosta na GamingDeluxe.co.uk
Obrazek

to mam ping 999 i nie mogę się połączyć. Wszystkie inne servery działają normalnie, zupdatowalem PunkBustera i mam orginalną grę. Mój kolega z klasy może grać, a ja nie (on też ma orginała). Nie wiem co mam zrobić. Może ktoś wreszcie da jakieś sugestie, zamiast kłócić się która wersja gry jest lepsza?

Pozdrawiam.

PostNapisane: 8 lut 2010, 00:21 

Cytuj:
bo rakiety hellfire nie niszczą czołgów na raz

Nie wiem czy myślisz o rakiecie TV? Jeśli tak, to mylisz się, gdyż rakieta ta rozwala czołg na 1 raz. Jeśli zaś myślisz o rakiecie wystrzeliwanej przez pilota, to nawet w 1.41 nie zabijała na raz.

-> PubMovie :D <-

PostNapisane: 14 mar 2010, 14:50 

mivan a mam pytanko skąd masz neta bo miałem dokładnie to samo że u mnie nie działało a u kumpli co mieli neta od innego dostawcy działało bez problemu

Ostatnio edytowano 10 maja 2011, 22:59 przez Piterek1994, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 10 kwi 2010, 13:42 

Ja mam neostrade 2 mb, moj kolega ma neo 1mb i jemu dziala a, uwaga:
Wczoraj i przedwczoraj działało, a dziś ZNÓW ping 999 na wszystkich 3 servach... :\

PostNapisane: 2 maja 2010, 18:59 

Jakiś czas działało (prawie miecha) gdy przed grą resetowałem neta wchodząc na http://192.168.1.1/ i tam rozłączałem i łączyłem na nowo. Wczoraj resetneli servery i znow nie działa :///

PostNapisane: 31 lip 2010, 16:39 

Jestem jednym z adminów na =DDHC= i jeśli ktoś ma jakiś problem z lagami czy też z pingiem 999 wystarczy zaraportować to na forum lub zgłosić taki fakt któremuś z adminów. BTW Od paru m-cy box jest resetowany przynajmniej raz w tygodniu (m.in. dlatego, że gracze zgłaszają problemy z połączeniem).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2